Vi ELSKER dette sted. Her er bÃ¥de hyggeligt for dem der fisker og for dem som er med som gÊst og nÃ¥r man lejer hytter og overnatter. Det er bÞrnevenligt og man mÞder altid super sÞde og venlige ansa... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hyggeligt sted med masser af muligheder at blive vÊk fra hverdags rutine... Naturen, hyggelig omgivelse og et fiskestang kan noget helt specielt... ogsÃ¥ til familier med bÞrn med bÞrnefiskesÞ- lÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi var nede pÃ¥ et hytte ophold og skulle have haft en overnatning. Vi fangede absolut ingenting og det virkede fuldstÊndig dÞdt i den sydlige ende hvor vi stod. Det flÞd med Line rester. Tomme flasker... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har skiftet navn fra Ãrsted Ãrredvand til Ãrsted Outdoor. Alt er som det plejer, men nyt navn og hjemmeside. Ãrsted Outdoor - udendÞrs aktiviteter Put and Take FiskesÞ med Þrred og stÞr fiskeri. SÞbredshytter direkte til vandet. BÞrnesÞ med fiskeri for bÞrn under 12 Ã¥r. Stor 18 huls Fodboldgolf bane i kuperet terrÊn. Naturcampingplads. Familiebane med Krolf og Junior fodboldgolf. Grejbutik med salg og udlejning og kiosk med mad og drikkevare. Midt pÃ¥ SjÊlland - TÊt pÃ¥ Roskilde og KÞge.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi ELSKER dette sted!!!
Vi ELSKER dette sted. Her er både hyggeligt for dem der fisker og for dem som er med som gÊst og når man lejer hytter og overnatter.
Det er bÞrnevenligt og man mÞder altid super sÞde og venlige ansatte.
Vi har vÊret her mange gange fÞr og vi kommer altid igen, for det er kort sagt: bare et super skÞnt sted!
Skuffende
Min sÞn og jeg kÞrer langvejs fra, for at besÞge jeres put and take sÞ,, da han elsker det sted.
Men i dag var det en kÊmpe skuffelse at komme derop.
De fleste sÞer var lukket.
Også bÞrnesÞen, som er den han elsker mest.
Derudover var butikken lukket, De fleste toiletter var lukket og skÊre stedet, hvor man renser fisk var også lukket og vandet var lukket.
Men det kostede sefÞli stadig fuld pris at besÞge stedet,, og alt dette har man ik kunne se noget om på hjemmesiden.
Jeg har i hvert fald ik ku se det.
Meget skuffende synes jeg.. Ãv

Virkeligt en god oplevelse
Vi var på weekend i egen campingvogn på trods af at campingarealet var lukket ned for vinteren.
Efter lidt korrespondance med Iben og Allan ankom vi lÞrdag morgen. Vi fik fra start til slut behandling der helt sikkert bringer os derned igen. Service niveauet i butikken og kontoret lå på et nÊsten uhÞrt hÞjt niveau, området fremstår velplejet med gode pladser hele vejen rundt. Toiletter og badeforhold er pÊne og rene.
Vi fangede ikke nogle fisk, men vi kommer helt sikker igen
Tak for en virkelig god oplevelse
Mvh
Flemming
Vi var ude at spille fodboldgolf til enâŠ
Vi var ude at spille fodboldgolf til en polterabend, og det var en fantastisk oplevelse! Banen var sjov og udfordrende, og vÊrten var super imÞdekommende og gav en rigtig god service. En perfekt dag, som vi varmt kan anbefale!

Ãrsted Outdoor ããã®åç
Vi spillede fodboldgolf til enâŠ
Vi spillede fodboldgolf til en polterabend i dag. Flotte baner og alt er i orden. Vi ringer sÃ¥ til receptionen, da vi er 1/3 igennem banen og ringer spÞrger om det er muligt at fÃ¥ lidt drikkelse bragt ud til banen, bliver der bare sagt det finder vi ud af. 10 min efter har vi fÃ¥et leveret alt hvad vi ville, da Per kÞrer ud pÃ¥ banen til os med det. Fantastisk service, ud over hvad man kan forvente. KÊmpe anbefaling herfraððŒ

Nu er jeg kommet herude i snart 30Ã¥r ogâŠ
Nu er jeg kommet herude i snart 30år og er stort set aldrig gået herfra uden at fange. En ting er at fange noget, men naturen og faciliteterne herude er fantastiske! Kan stÊrkt anbefales!

Kampklare fiskâŠLÃGN
PÃ¥ hjemmesiden â Vores sÞer er fyldt med sunde og kampklare fiskâ
Med mine hÞje ambitioner drog jeg mig afsted på eventyr med et mål om at fange årets fÞrste fisk (for mig)
Nu har jeg siddet her i 4 timer, og har trukket nitten.
Alle fisk gemmer sig enten langs vandkanten eller under broerne. Dog reagere de ikke på en skid, og virker sÊrdeles ligeglade. Fiskene er i min optik blevet fodret så meget at de ikke har en appetit.
Jeg anbefaler ikke at betale 215 kroner for at spilde sin torsdag middag.
Puha

Ãrsted Outdoor ããã®åç
Virkelig en dårlig oplevelse.
Virkelig en dårlig oplevelse.
Mange dÞde Þrred i vandkanten og renepladsen fik mig til at kaste op, her var en stank der ikke er til at beskrive, bÞr vel vÊre muligt at man laver en plads hvor man dagligt fjerner dÞde fisk og man tÞmmer spanden med fiskeindvolde

En god oplevelse
Jeg var forbi Ãrsted Outdoor med mine bÞrnebÞrn, og mÃ¥ sige det er et utroligt hyggeligt og dejligt sted at tilbringe fritiden. Personalet var sÊrdeles imÞdekommende og utroligt hjÊlpsomme, og bÞrnene havde en fest med at fiske og hygge sig med nogle af de andre fritidsaktiviteter. Ingen tvivl om at vi kommer tilbage.

Ingen bid.
Ingen bid.
Flot sted, både god butik og sÞen+naturen omkring er flot.
God plads, selv på en sÞndag med godt vejr.
Vi så masser af Þrred svÞmme lige forbi.
DesvÊrre må de have vÊret stopmÊtte, for der var ingen bid i de 3 timer vi var der.
Oven i dette, så så vi heller ingen andre fange fisk, og der var nok 10-20 andre der fiskede.
Selvom vi dinglede både powerbait, spinner og blink lige for nÊsen af dem så var de ligeglade.
De var endda så tÊt på at vi kunne pirke, og ramte nogle gange fiskene, men det hjalp ikke.
At fange noget er jo grunden til at man betaler for put&take.

Ãrsted Outdoor ããã®åç
Ingen fisk de var mÊtte fra da vi kom og sådan var det for alle mennesker der var der
Fiskene gad slet ikke noget

Ãrsted Outdoor ããã®åç
BÞrnesÞ kunne give sidste stjerne
Har altid kommet i Ãrsted. God sÞ med mange fisk, dog mange smÃ¥. Altid godt humÞr hos ejer og personale, samt fint udvalg i butikken.
Eneste grund til i ikke får 5 stjerner, er jeres bÞrnesÞ. Den er fyldt med alger og ikke sÊrlig nem at fiske i for bÞrnene.

Ãrsted Outdoor ããã®åç
Vi var nede pÃ¥ et hytte ophold ogâŠ
Vi var nede på et hytte ophold og skulle have haft en overnatning. Vi fangede absolut ingenting og det virkede fuldstÊndig dÞdt i den sydlige ende hvor vi stod. Det flÞd med Line rester. Tomme flasker og andet skrald. Hunden fik et stykke lne i halsen og vi fik det heldigvis ud igen. Jeg samlede en hel del op af linerester men mener bestemt der måtte vÊre et job for ejeren. Efter 8 timer og intet liv kÞrte vi hjem samme aften. Dog en positiv ting er ibens altid venlige og positive modtagelse

Fisketur d.21/04-25
Fisketur d.21/04-25
Fiskede i 4 timer og fangede 6 Þrreder på gul/sort snurrebasse.
Overskyet, 11°, tid 15.30 - 19.30.
De absolut bedste anbefalinger.

Ãrsted Outdoor ããã®åç
Fantastisk sted for familien.
Havde booket 3 dage i en sÞbreds hytte, mine to drenge og mig skulle prÞve noget nyt, sÃ¥ vi tog fra Langeland til Ãrsted, da en fiske hytte ved sÞen lÞd spÊndende. Vi blev taget godt imod da vi ankom, super god service, vi blev glÊdeligt overrasket over omrÃ¥det, der byder pÃ¥ mange timers underholdning, flot og hyggelig natur omkring sÞen, vi fik da ogsÃ¥ fisk alle tre. Hytten var perfekt hvor der var plads til hygge om aftenen. Vi kommer igen nÊste Ã¥r, tak for en dejlig oplevelse.

Ãrsted Outdoor ããã®åç
Jeg har kommet her lige siden i Ã¥bnedeâŠ
Jeg har kommet her lige siden i Ã¥bnede og elsker at komme til Ãrsted Ãrredvand. Jeg har bÃ¥de vÊret der med familie, venner og har ogsÃ¥ selv vÊre der alene. Jeg har kun en lille ting og der er som andre skriver og som jeg hÞre ved vandet er, at der godt mÃ¥ vÊre stÞrre fisk. Dejligt at man ogsÃ¥ kan leje hytter ved sÞen. Men det er kun det eneste minus jeg kan sÊtte her. Man fÞlger sig altid velkommen og altid super god service i kiosken og glad betjening. Jeg kommer bestemt tilbage.

Flere/StÞrre fisk i sÞen
Jeg er kommet i sÞen i de sidste 20 Ã¥r og jeg elsker at leje sÞbredshytterne med vennerne (FOR HYGGENS SKYLD) og ikke fiskeriet... NÃ¥r man nÊvner for folk, at man skal til Ãrsted for at fiske, siger de fleste " man fanger aldrig noget og HVIS man fanger sÃ¥ er fiskerne altid smÃ¥".
Som sagt elsker jeg at komme i Ãrsted og hygge med mine venner, men fiskeriet er desvÊrre ikke i top. Derfor undrer jeg mig over jeres svar til folk som skriver det samme som mig mht. fiskeriet. Hvorfor ikke sÊtte fokus pÃ¥, at fÃ¥ lidt flere og stÞrre fisk i sÞen, sÃ¥ i kan fÃ¥ den omtale i fortjener..
I får 4 stjerner for alt omkring sÞen og den hygge i kan skabe !
PLUS fantastisk service !
Mangler dog lige at fiskeriet bliver optimeret, så får i den sidste stjerne.

Dejlig dag i Ãrsted Ãrredvand
Har i dag haft en pragtfuld i dag i Ãrsted Þrredvand med fangst af en fisk. Allan satte masser af fisk ud og vi havde i hyggelig dialog. Bagefter kom Iben pÃ¥ besÞg for at hÞrer om jeg havde fanget nogle fisk og om alt er gÃ¥r godt.
Alt i Alt en hyggelig og dejlig dag.
Vi ses igen inden lÊnge, glÊder mig allerede

SkÞn sÞ
SkÞn sÞ, med en masse gode og hyggelige omgivelser.
Man bliver altid mÞdt med et smil på lÊben af ejerne, og butikken og forholdene er pÊne og rene.
Der er godt med fisk i sÞen, på kun 5min fik min sÞn fanget en fisk, og slutresultatet ved stationÊrt fiskeri blev til 4 fisk på 4 timer. Hvor fokus var hygge og afslapning.
Kan varmt anbefale Ãrsted Þrredvand (tidligere Ãrsted fisk og golf) til alle der gerne vil have en god oplevelse

Ãrsted Outdoor ããã®åç
SÞerne er fyldt med alger
SÞerne er fyldt med alger, fisk er sjÊldne, vejene er ekstremt våde og beskidte. Samlet set er dette sted blevet vÊrre og vÊrste af fortiden. Det var desvÊrre mit sidste besÞg her. PS. selv taxachauffÞren, der kÞrte mig herud, fortalte mig: det vÊrste sted nogensinde at fange fisk. Det burde have advaret mig.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ