I gamle dage var sÞen ok, nu bliver der sat betydeligt fÊrre fisk ud. Jeg anbefaler ikke. Hove put and take er langt bedre.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Simons put and take er virkelig den ringeste jeg overhovedet nogensinde har oplevet. Hjemmesiden sÊlger sÞen som en vild og fantastisk rejse med store fisk. Dog taget i mente ved jeg godt at ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En lystfiskersÞ med fokus på fisk - og intet andet
Holmevej 41, 3670, VeksÞ, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
I gamle dage var sÞen ok, nu bliver der sat betydeligt fÊrre fisk ud.
Jeg anbefaler ikke.
Hove put and take er langt bedre.

Simons Put and Take ããã®åç
Virkelig god sÞ med mange fisk virkelig spÊndende bare lidt irriterende de ikke bider pÃ¥ nÃ¥r de ligger dÞde i overfladenð
Hjemmesiden sÊlger sÞen som en vild og fantastisk rejse med store fisk.
Dog taget i mente ved jeg godt at man ikke er garanteret bid men ville hjÊlpe på fangst chancen vis ejeren ikke over foderet fiskene i samtlige sÞer.
Når man retter henvendelse til ejeren er gloserne knap så pÊne og derfor er samtalen ikke så lang da han sagligt argumentere som en 5 årig.
Nej sÞens nye navn må og burde vÊre Simons fup og svindel.
VÊrste 200 kr for fiskeri jeg har brugt lÊnge.

Fiskede i 5 timer og fangede 6 Þrreder
Fanget på små gennemlÞbere i farverne, grÞn/hvid, kobber/sÞlv og pink/sort.
De absolut bedste anbefalinger herfra ð

Simons Put and Take ããã®åç
UbehÞvlet personale og slet ikke de lovede antal kilo fisk som lovet.
"Stor udsÊtning" er til grin.

Simons Put and Take ããã®åç
No toilets, yeah it is but so far away from fishing place of sturgeon lake,around the lake many feces of wild birds, dirty, garbage box is full of trash, smells not so nice, no possible contact of owner or controler of lake, not responding on phone or email. So this message about this, not about fish, fish is amazing!!

Simons Put and Take ããã®åç
Helt fantastisk sted og meget serviceminded. Klart det bedste sted vi har vÊret. Gode forhold til landing af fisken. Lagt mellem pladserne.
Kan kun anbefale.

Simons Put and Take ããã®åç
Efter flere besÞg må jeg erkende, at Simons put and take ikke er stedet for mig lÊngere.
Ejeren af sÞen hverken hilser eller taler pÊnt til de betalende gÊster- og lystfiskere.
Det samme gÊlder sÞens personale/vagter.
Desuden adskillige besÞg uden nogen fangster.
Har generelt oplevet, at mange brokker sig over at fiskene ikke bider. Selv med korrekt agn og udstyr ser det ud til, at fiskene er uinteresserede eller måske endda ikke engang til stede.
Jeg vil ikke anbefale dette sted til andre lystfiskere.

Simons Put and Take ããã®åç
besÞg ved bÞrnesÞen lÞrdag 12. august.
Masser af Þrred men vores evner rakte ikke helt nok. Heldigvis var der bÞrneinstruktÞr der hurtigt fik udstyret os med rette madding og fik instrueret i hvordan vi skulle få bid. En superfin oplevelse. Eneste minus. Vi fangede kun een :-) Vi kommer igen...

Simons Put and Take ããã®åç
GÞr jer selv den tjeneste og vÊlg en anden sÞ.
I dag var vores andet besÞg ved sÞen. På et tidspunkt kommer ejer forbi og anklager os for at fiske med spinnere på trods af vi begge står med bombarda med Powerbait på. Vi har fisket knap en time og han siger vi skal forlade sÞen da der er overvågnings billeder af vi fikser med spinnere. Dem vil jeg gerne se siger jeg for det passer ikke. Det kan jeg ikke komme til. Ham hidser sig mere og mere op og beder os i meget grove vendinger om at skride. Jeg beder igen om at se den overvågning og samtidig gÞr jeg ham opmÊrksom på at han lovpligtigt skal skilte hvis han har overvågning oppe. Jeg kunne komme med over til trÊerne og se kameraet og så kunne jeg samtidig få en hovedet mens han klasker sine hÊnder sammen lige foran hovedet på mig. Her tager min telefon frem og ringer til politiet. De ringer ham op og nÊgter selvfÞlgelig. Da politiet ikke vil komme ud vÊlger jeg at kÞre da min sÞn ikke skal vÊre vidende til mere af den mands opfÞrsel eller det der var vÊre hvis han skulle gÞre alvor ud af sin trussel. Men der bliver lavet en anmeldelse på ham. Havde hÞrt en masse negativt om ham på forhånd. Men rygter går der altid mange af. Men må bestemt sige at have oplevet det på fÞrste hånd i dag. GÞr jer selv den tjeneste at vÊlg et andet sted. Bare se den måde han svare på de negative anmeldelser her på siden.

En fantastisk oplevelse.
Torsdag d.20.04.23 skulle vi for fÞrste gang besÞge Simons put and Take og det var mit barnebarns allerfÞrste fisketur. Vel ankommet mÞder vi en dejlig âkontrollÞrâ ved bÞrnebÞrn hvor vi skulle vise at vi havde betalt familiekortâbedst betale sigâ han gik straks igang med at fortÊlle mit barnebarn pÃ¥ 4 hvordan man bedst fanger Þrreder i sÞen, hun slugte det hele rÃ¥t, og han var der til at hun havde fanget sim fÞrst fisk. Og hun var stolt og det var Morfar ogsÃ¥.
Tusind tak for dine små fif og gode råd tusind tak for at du gav tid til at hjÊlpe os. Du har givet en lille pige end fantastisk oplevelse og som hun sagde han er så sÞd morfar.

Simons Put and Take ããã®åç
Det blev ikke til meget fiskeri da ejeren mener at en treårig dreng selv skal stå med fiskestang og fiske aktivt.. Come on, en tre årig og så må det ikke vÊre far der står med stangen.. Det er sgu for plat!

Simons Put and Take ããã®åç
Ester, 8 år, fangede sin fÞrste Þrred helt selv, og også den anden, efter at Simon, sÞens ejer, tålmodigt havde instrueret hende i at kaste snÞren ud og ovenikÞbet også hjalp med den rigtige madding. I dag en Simon med stort overskud.

Simons Put and Take ããã®åç
UbehÞvlet personale og elendigt booking system. Efter vi har spist aftensmad ved stÞrsÞen bliver vi bedt om at kÞre bilerne pÃ¥ p-pladsen hvilket er helt iorden da man Ã¥benbart ikke mÃ¥ parkere ved sÞen. Imens vi pakker sammen efter mad (grill osv) kommer en ansat anstigende meget provokerende og grov og spÞrger: âom vi ikke fatter nogetâ hvortil jeg svarer at vi rykker bilen om lidt da vi er ved at rydde lidt op, gudhjÊlpemig om han ikke kommer farende igen kort efter og skaber sig som om at vi var ubegavede. MEGET ubehagelig oplevelse. Og DERFOR kun en enkelt stjerne for den flotte natur.
(Svar retur): for det fÞrste lyver du, vi blev ikke holdende i 12 timer, vi fjernede bilerne efter vi havde pakket ned efter maden. For det andet begynder du at sende sms beskeder til mig fordi jeg laver en anmeldelse på trustpilot, ovenpå sådan en grim opfÞrsel fra jeres side, det er bare ikke iorden Simon.
Og bortset fra det så prÞver du også at sige til trustpilot at jeg ikke har vÊret kunde hos dig, hvorefter jeg sender dem dokumentation og de verificere mit opslag. Det begynder at blive lidt pinligt synes du ikke?

Simons Put and Take ããã®åç
Godt fiskested men dårlige toilet forhold (specielt for kvinder )men mÊnd kan jo også få brug for at sidde ned. , når man er der mange timer.

Simons Put and Take ããã®åç
Jeg udtaler mig kun om stÞr sÞen da jeg ikke fisker Þrreder. Super dejlig sÞ omgivet at flot natur og rigt dyreliv. Flotte fisk der gerne bider. Alt i alt en rigtig godt stÞr sÞ der mangler bare et bedre booking system så også time fisker kunne booke. Derfor 4 store stjerner

Simons Put and Take ããã®åç
Dejligt omrÃ¥de med 1 stÞr sÞ, 1 Þrred sÞ og en lille bÞrnesÞ (der er selvfÞlgelig Þrred i og ikke bÞrn i ð€ª) Super koncept med bÞrnesÞen. Flotte fisk i alle sÞer og Þrrederne er flotte og i mange stÞrrelser bÃ¥de regnbueÞrred og guldÞrred. Fair priser og fornuftig fangst loft. Og nye udsÊtning af fisk ca hver 14 dag. Kan absolut anbefale Simons Put & Take.

Simons Put and Take ããã®åç
Super god fiskesÞ med gode arrangementer for både nye og garvede fiskere - glÊder mig til vejret bliver lidt bedre så man kan få nogle mere optimale heldagsture ved stÞr sÞen!

Simons Put and Take ããã®åç
Mysig sjö med vÀlmÃ¥ende, friska och stora fiskarð£ Störfiske nÀr det Àr som bÀstð€©

Simons Put and Take ããã®åç
Fantastisk sted at fiske stÞr og Þrreder..
og så har de en Þrrede bÞrne sÞ med hjÊlper til de familier der ik har erfaring...
Det virker som om at sÞen bliver drevet af professionel folk der bruger utrolig meget tid på at deres gÊster får en god dag ved sÞen.
Områder ved sÞerne er velholdte og hyggelige..