OnlineShoppen365 レビュー

2,150
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Havde bestilt nogle insulin sprøjter, de kunne ikke skaffe dem. Opkald fra firmaet, at de ville sende nogle tilsvarende, blot dyrere, differencen dækkede de. Super service.

5つ星のうち5の評価

Det er anden gang jeg handler hos OS365 og igen fungerede det upåklageligt. Udvalget er giganormt og priserne på de varer jeg behøver (fx specialplastre) er langt lavere end på apoteket. Varerne ko... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hjemmesiden viste et produkt, som de, ved telefonisk kontakt efter tre dage,mente var udgået og derfor var varene ikke afsendt. Det ville være en god ide, hvis hjemmesiden blev opdateret med det samme... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået en rigtig god service fra OnlineShoppen365. Jeg blev endda ringet op af firmaet fordi jeg havde bestilt 2 pakker, hvor tingene kunne være i en pakke. Dejlig telefon samtale. Jeg handler i... もっと見る

企業情報

1. 衛星サービス
  2. 健康・美容製品店
  3. 健康食品店
  4. モビィティ装置提供業者
  5. ビタミン・サプリメント専門店

OnlineShoppen365 について

さまざまな外部ソースから提供された情報

OnlineShoppen365 ApS er et dansk internetbaseret handelsfirma. Vores mål er at tilbyde forskellige produkter som bestilles online.

Med et bredt udvalg af forskellige produkter til konkurrencedygtige priser, stræber vi efter at yde den bedst mulige service for vores kunder, og derved også at kunne hjælpe den enkelte på en sober og diskret måde.

Hvorfor handle hos OnlineShoppen365?
• Dansk ejet og registreret i DK.

• Familiedrevet webshop med fokus på kundeservice.

• Sender med PostNord, GLS og DAO så du finder altid en pakkeshop indenfor kort afstand

• Mulighed for fast klubrabat

• Altid masser af gode tilbud

• E-Mærket webshop sikrer forbrugernes rettigheder.

• Medlem af FDIH (Forening for Dansk Internet Handel)

Fast klubrabat
Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsmail, og få en særlig klubkode, som altid sikrer dig  en fast klubrabat på alle ordre samt på tilbudsvarer.
Læs mere om fordelene ved Klub Os-365 på webshoppen.

Konkurrencer på FaceBook
Vi afholder løbende konkurrencer på FaceBook, Besøg vores FB profil, giv os gerne et ”Like” og husk og deltage i vores konkurrencer. Vi trækker 5 vindere hver måned.

Kig forbi - måske kan vi også hjælpe dig :-)

Mvh. OnlineShoppen365

過去12か月のレビュー数: 95

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Sløv responstid

Tog 3 dage før de sendte og så manglede der en ting og var en ekstra af noget andet med. Skrev til dem for 4 dage siden og har stadig intet hørt. Synes det virker lidt sløvt.

2025年11月18日
自発的なレビュー

Hej Kiks1

Jeg vil meget gerne hjælpe dig og derfor håber jeg, at du vil skrive en mail til os igen eller ringe til os enten mandag, tirsdag, torsdag eller fredag imellem 10-12, så kan jeg hjælpe dig.

5つ星のうち3の評価

Laaang leveringstid og forkert vare

Laaang leveringstid og forkert vare, da det endelig kom - venter stadig på det bestilte…….

2025年9月29日

Hej Nina

Jeg beklager rigtigt meget den ekstra leveringstid og ydermere at vi har sendt en forkert vare, det er langt fra i orden. Jeg er glad for at vi har fundet et løsning og jeg håber trods alt, at du vil handle hos os igen og give os en chance.

5つ星のうち1の評価

Betaler altid fragt uanset…

Betaler altid fragt uanset leveringsmetode da bestillingen er kommet over 500 kr popper der en besked frem du har opnået fri fragt der står ikke kun ved bestemt levering ,af naturlige årsager bruger jeg ikke Dao da har mistet pakkens indhold 2 gange i træk de køre om natten og bruger det som begrundelse til ikke at ringe på dørklokken ,.og tjekker pakker for at se om indholdet er som det skal være er beskeden fra en chauffør .klikker på GlS der står over 68 kr ved hjemmelevering, altså fri fragt er ikke fri fragt for alle kunder når ikke er skrevet undtagelser og kunder ikke ved at bruger de Dao kan de miste indholdet og køre langt for at hente en tom emballage i en pakke shop.

Det ikke at opnå fri fragt når ikke kan modtage varen fra Dao som tidligere skriver om det er at miste den betalte vare efter afsendelse mener fri fragt bør stå øverst ikke gælder ved hjemme levering ikke skjult i bunden af siden da bruger tid på en bestilling og først ser dette når går til kassen ikke kan bruge alle løsninger .Her mangler postnord som levere hjemme til 50 kr .Det ville jo løse det manglende .

2025年10月3日
自発的なレビュー

Hej Løsgænger.

Tak for din anmeldelse, som vi er lidt uforstående overfor. Vi skriver under betingelser/forsendelse, at vi sender ordre over kr.500,- gratis til pakkeshop, så det passer ikke det du skriver.
Det er helt korrekt at hvis man skal have sin ordre direkte hjem til sin adresse, så betaler man fragt efter pakkens vægt, hvilket vi også oplyser.

Du kan læse mere her om vores betingelser/forsendelse her:

Vi vil meget gerne bede dig om at tage fat i kundeservice enten via telefon eller mail og meget gerne oplyse dit ordrenummer, da vi ikke rigtigt kan finde dig i vores ordresystem.
Vi håber du vil rette din anmeldelse til, da vi er et mindre familiefirma og det betyder meget for os, at vi får de korrekte anmeldelser, om de er gode eller dårlige, så længe de er korrekte.

Du ønskes en god dag :o)
OnlineShoppen365 - Tina

Nr.2 besvarelse for det andet afsnit af din anmeldelse Løsganger.

Jeg vil ikke give dig ret. Ved hver varer, står der et link, direkte ind til vores fragtløsninger, så vi skjuler ingenting og man skal blot trykke på linket og så kan man læse alt om fragten. Vi har valgt DAO og GLS, som vores fragtleverandører og ønsker man ikke at bruge dem, har man jo ret til at handle et andet sted.
Hvis du ikke har modtaget din ordre, så skal du jo kontakte os, i stedet for at starte med at skrive her, så kunne vi jo finde ud af, hvad der er gået galt og hjælpe dig med en at sende en ny ordre eller finde den, der er forsvundet. VI kan jo ikke hjælpe dig, hvis vi ikke får en besked eller et telefonopkald fra dig.
Vi er et mindre familiefirma og har desværre ikke mulighed for at sende med PostNord til hjemme adresse for kr.50,-, vi ville ønske vi kunne, men det kan desværre ikke lade sig gøre lige nu og derfor har vi valgt at have de fragtfirma, hvor vi kan tilbyde de bedste priser med hensyn til fragten.
Så som skrevet tidligere må du meget gerne tage fat i os, da vi ikke ved hvem du er og vi har ikke et ordrenr. via Trustpilot og derfor håber jeg meget, at du skriver eller ringer, så vi kan finde en løsning.

5つ星のうち5の評価

Tak for konkurrencedygtige priser og…

Tak for konkurrencedygtige priser og mulighed for mængderabat. De varer jeg køber er er pænt dyre og helt sikkert med en klækkelig fortjeneste (plastposer til bind), så jeg er glad ved at I bidrager til at priserne ikke stikker helt af. Jeg køber af ovennævnte grunde (mængderabat) altid en pæn portion og det er sket flere gange at leveringstiden øges fordi der ikke er nok på lager. Givet at det kun er ca. 15 styk der er tale om, så synes jeg måske at lagerstyringen er lige stram nok. Men denne gang gik det pænt hurtigt med at få pakket og sendt. Derfor 5*

2025年8月29日

Hej Kirsten

Tak for din anmeldelse. VI er meget glad for din anmeldelse og vi beklager at vi nogen gange ikke har alle varerne på lager. Vi er et mindre familiefirma og har desværre ikke så stort lager, som de helt store på marked og det kan være lidt svært at vide på forhånd, om hvad vores kunder køber fra dag til dag. Hvis der mangler varer til en ordre, sender vi en besked til kunden og gør alt for at få varerne på lager hurtigt.
Vi er meget glade for at at du er tilfreds med vores mængderabat og vores priser ikke er for høje :o)

OnlineShoppen365 -Tina

5つ星のうち4の評価

Lige efter bogen

Lige efter bogen. :)

2025年9月1日

Hej Steen-Bo

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på :o)

Handel med OnlineShoppen365

Jeg har handlet ved OnlineShoppen365 i flere år.
De produkter jeg kender er stadig tilfredsstillende og der kommer nye til der også fungerer godt. Ekspeditionen fungerer fint og selv om jeg bor et stykke væk er varerne hurtigt fremme.

2025年8月29日

Hej Allan

Tak for din anmeldelse. Den værdsætter vi meget :o)

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。