Hjemmesiden gav god og nyttig information om den kikkert jeg sÞgte efter. Bestilling var nem og leveringstiden rimelig 4 dage. Pakken kom med en ekstra lille guide til indstilling af en kikkert, hvil... ãã£ãšèŠã
Den bestilte vare ankom indenfor den lovede tid. Det er solformÞrkelsesbriller, som virker. Kig ud på solskinsvejret og det er helt mÞrkt. Kig direkte mod solen og den ses i meget dÊmpet udgave.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har "bare" kÞbt nogle solformÞrkelsesbriller , men jeg kan se, at der ogsÃ¥ er et fint udvalg af outdoor grej fra de gode mÊrker, sÃ¥ jeg handler gerne her igen. Jeg bestilte en sÞndag aften og v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lÊnge sÞgt en mellemting mellem en stÊrk hÃ¥ndkikkert og en stationÊr kikkert, der bÃ¥de kan bruges til jagt og udsigtskikkert. Jeg besÞgte Outdoor adventure og gennem super god vejledning endte... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Outdoor Adventure brÊnder vi for at gÞre friluftslivet mere tilgÊngeligt for alle â uanset erfaring. Vi tilbyder nÞje udvalgt outdoorudstyr, hvor kvalitet, funktionalitet og holdbarhed er i fokus, sÃ¥ du trygt kan tage pÃ¥ eventyr i naturen. Virksomheden er bygget pÃ¥ mange Ã¥rs erfaring og en passion for udstyr, der rent faktisk virker i praksis. Vi tester, udvÊlger og rÃ¥dgiver med udgangspunkt i vores egen interesse for outdoorlivet â ikke bare specifikationer pÃ¥ papir. For os handler det ikke kun om at sÊlge produkter, men om at skabe gode oplevelser. Derfor lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ personlig og Êrlig rÃ¥dgivning, hurtig levering og en kundeservice, der tager sig tid til at hjÊlpe. Uanset om du skal pÃ¥ sheltertur, vandretur eller bare vil nyde naturen lidt mere, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe dig godt afsted.
KvÊrkebyvej 30, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
- info@outdooradventure.dk
- www.outdooradventure.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Professionel hjemmeside
Professionel hjemmeside, der er nem at overskue for en ikke fagperson.
Hurtig levering.
Det bedste er den personlighed man fÞler fra kÞb til efter kÞbet. Der er hele vejen mulighed for personlig kontakt. Det er godt ð

Superhurtig service
Superhurtig service - nu er vi klar til at kikke solformÞrkelsen!
Her handler jeg gerne igen!

Outdoor Adventure ããã®åç
Rigtig god service og hurtig levering
Rigtig god service og hurtig levering. De varmeste anbefalinger herfra

Godt overskueligt udvalg
Godt overskueligt udvalg. Super hurtig levering.

Outdoor Adventure ããã®åç
Rigtig fin service og hurtig leveringð

Outdoor Adventure ããã®åç
Jeg kÞbte en fÞdselsdagsgave til mitâŠ
Jeg kÞbte en fÞdselsdagsgave til mit barnebarn. Kunne have kÞbt den andet sted, men her var den billigere. Super hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Outdoor Adventure.

Nemt og hurtigt
Hele forlÞbet - fra bestilling til modtagelse - var meget nemt og hurtigt.

Hurtig betjening
Hurtig betjening , en fin plakat , minus var at emballagen ikke var lukket korrekt , tapen gÃ¥et op , men ingen skade sket ð

Outdoor Adventure ããã®åç
Hurtig levering, god information omkring produktet, indstilling osv. og fine priser

Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg kom forbi butikken for at se på en kikkert, og fik udstrakt god service. Jeg er så glad for den rådgivning Jonas gav, og kan kun sige at jeg er yderst tilfreds med mit kÞb, som giver mig glÊde hver gang jeg bruger den. Flere har spurgt til min kikkert ude i naturen, og jeg sender helt sikkert flere kunder i jeres retning.

Outdoor Adventure ããã®åç
Hurtig levering og rigtig god kvalitetâŠ
Hurtig levering og rigtig god kvalitet i produktet.

Outdoor Adventure ããã®åç
Let bestilling pÃ¥ hjemmesiden og hurtigâŠ
Let bestilling på hjemmesiden og hurtig levering. Har tidligere handlet direkte i domÊnet i Ringsted og fået en fin behandling.

Outdoor Adventure ããã®åç
Enormt god og fleksibel kundeservice!
Enormt god og fleksibel kundeservice!

Super hurtig levering
Super hurtig levering, godt pakket. God pris for kvalitet produkter. Jeg vil kÞbe igen.

Outdoor Adventure ããã®åç
Jeg har kÞbt en fÞdselsdagsgave
Jeg har kÞbt en fÞdselsdagsgave. Den blev leveret hurtigt. Det fungerer fuldstÊndigt som det skal.

Outdoor Adventure ããã®åç
Fineste varer hurtig levering ðŠ tak forâŠ
Fineste varer hurtig levering ðŠ tak for jer!

Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice