Hjemmesiden gav god og nyttig information om den kikkert jeg sÞgte efter. Bestilling var nem og leveringstiden rimelig 4 dage. Pakken kom med en ekstra lille guide til indstilling af en kikkert, hvil... ãã£ãšèŠã
Den bestilte vare ankom indenfor den lovede tid. Det er solformÞrkelsesbriller, som virker. Kig ud på solskinsvejret og det er helt mÞrkt. Kig direkte mod solen og den ses i meget dÊmpet udgave.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har "bare" kÞbt nogle solformÞrkelsesbriller , men jeg kan se, at der ogsÃ¥ er et fint udvalg af outdoor grej fra de gode mÊrker, sÃ¥ jeg handler gerne her igen. Jeg bestilte en sÞndag aften og v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lÊnge sÞgt en mellemting mellem en stÊrk hÃ¥ndkikkert og en stationÊr kikkert, der bÃ¥de kan bruges til jagt og udsigtskikkert. Jeg besÞgte Outdoor adventure og gennem super god vejledning endte... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Outdoor Adventure brÊnder vi for at gÞre friluftslivet mere tilgÊngeligt for alle â uanset erfaring. Vi tilbyder nÞje udvalgt outdoorudstyr, hvor kvalitet, funktionalitet og holdbarhed er i fokus, sÃ¥ du trygt kan tage pÃ¥ eventyr i naturen. Virksomheden er bygget pÃ¥ mange Ã¥rs erfaring og en passion for udstyr, der rent faktisk virker i praksis. Vi tester, udvÊlger og rÃ¥dgiver med udgangspunkt i vores egen interesse for outdoorlivet â ikke bare specifikationer pÃ¥ papir. For os handler det ikke kun om at sÊlge produkter, men om at skabe gode oplevelser. Derfor lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ personlig og Êrlig rÃ¥dgivning, hurtig levering og en kundeservice, der tager sig tid til at hjÊlpe. Uanset om du skal pÃ¥ sheltertur, vandretur eller bare vil nyde naturen lidt mere, stÃ¥r vi klar til at hjÊlpe dig godt afsted.
KvÊrkebyvej 30, 4100, Ringsted, ãã³ããŒã¯
- info@outdooradventure.dk
- www.outdooradventure.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Produktet levede fuldt op til mineâŠ
Produktet levede fuldt op til mine forventninger. Og hurtig dag til dag levering

Outdoor Adventure ããã®åç
Super Hurtigt og Riftige gode varer
Super Hurtigt og Riftige gode varer, megwt glad for mit kÞb:)

Outdoor Adventure ããã®åç
Jeg har fÃ¥et en helt fantastiskâŠ
Jeg har fået en helt fantastisk behandling, da jeg havde en lidt uheldig oplevelse med en vare. Tusinde tak for det. Jeg handler meget gerne handle her igen.
Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Jeg modtog ved en fejl en forkert pande, men Outdoor Adventure reagerede straks. Jonas ringede personligt, beklagede og sÞrgede for, at den rigtige pande stod klar til afhentning dagen efter â lige i tide til en bryllupsgave. Hurtig, venlig og professionel service i verdensklasse ð Jeg er en meget tilfreds kunde og kan varmt anbefale dem.
Hurtig levering og gratisâŠ
Hurtig levering og gratis gaveindpakning, whatâs not to like :-)
KÞbte en Klarus E5
KÞbte en Klarus E5 - 470 Lumen lommelygte. Den lod vente på sig men Jonas var til at få fat i og var meddelsom indtil den landede. Og fik oven i kÞbet seneste version med flere lumen. Super fed lygte og trygt sted at handle.
Fra usikker til SAFE på vand!!
Med IPP2-kurset kan jeg redde mig selv og andre, men også begynde at bruge en havkajak på en ordentligt måde, så jeg kan nyde oplevelsen mere imens jeg fortsat skal Þve og bibeholde de mange teknikker.
Vores underviser var meget behagelig og der var tid til at Þve de mange teknikker flere gange, hvilket gav en tryghed på vandet, og på dagen med bÞlger.
Jeg kan varmt anbefale Ourdoors Adventures, til alle som Þnsker at prÞve en havkajak for sjov eller med et formål.
Bestemt alle pengene vÊrd, inklusiv blå mÊrker og myggestik :-)
Jeg havde en super god oplevelse
Jeg havde en super god oplevelse, da jeg handlede hos OUTDOOR ADVENTURE. Det produkt jeg havde bestilt til gave, var desvÊrre 1 dag forsinket, men så ringede Jonas og tilbÞd mig en tilsvarende vare, der kunne nå at komme til tiden! Fantastisk dejligt, han reddede min dag, da det var vigtigt den kom til tiden ⡠Kan varmt anbefales!
Stor anbefalingâŠ
Hurtig levering
Super kundeservice
Varen var så smuk (og billig) at jeg med det samme bestilte én mere.
Rigtig god service
Den var stÞrre end hvad jeg forventede
Den var stÞrre end hvad jeg forventede, men stadig er den vÊldig god
Hurtig og nem ekspedition ð
Alt fungerede
Fin pris og lynhurtig levering ððž
God kvalitet samt god orientering underâŠ
God kvalitet samt god orientering under hele handlen
Fint produkt og hurtig levering ð