Fik en kyllinge wrap bestÃ¥ende stort set kun af spinat. Klagede og fik en ny med mere kÞd dog, men svampene udeblev stadig og det gjorde smagen ogsÃ¥. SÃ¥ er en œ l vand med brus dyrere end samme uden b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det er dejligt, der findes en mulighed for at spise ude uden sukker og gluten. Prisen for en burger virker for hÞj ifht, hvor mÊt man bliver og hvor meget tilbehÞr, der er. EfterspÞrger Þko kÞd og pro... ãã£ãšèŠã
Fik en café latte med en masse kaffegrums og en chokolademuffin der mest af alt smagte af gammel leverpostej. Min konklusion: dyrt og dÃ¥rligt. Desuden bÞr de tÞrre deres vindueskarme af for stÞv, d... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ tÊnkte jeg jeg ville give dem en chance mere efter fÞrste fiasko, igen formÃ¥ede de at skuffe mig. Denne gang uden 1/3 af deres vare pÃ¥ lager sÃ¥ man kunne stort set ikke vÊlge noget, dette bliver mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Horrible service today in PalÊo Fields
Horrible service today in PalÊo Fields. We placed the order, as usual, in the app. and 10 min later, order was still pending. We went to the restaurant and asked the girl whet is happening and she mentioned that the ipad is not charged. We waited for aprox. 10 minutes for ipad to charge and then she figured out that she cannot fulfil the order since she had no sweet potatoes. We placed the order again, this time directly in the restaurant and we got the food after another 10 min, but everything was cold. So, 30 min wasted for some cold food. We asked for a bag in the end ( she didnât asked if we need one for our to go order, although it should have been obvious) and she replied that we need to pay for it. We were expected to get the bag as a tiny compensation for the poor service so far, but no, it was not possible. One less customer from now on.
Ny mÃ¥de og trÊkke penge ud af gÊsterâŠ
Ny måde og trÊkke penge ud af gÊster med. Bliver spurgt og man vil havde er stort glas hvidvin til vores mad. Kr 110,- og for et lille plastglas hvidvin. Hmm for tovehallerne gode rygte men PalÊo passer bare ikke ind.

Palaeo ããã®åç
Dårlig service plus lÞgn
Vi skulle have bare 2 kaffe i Frederiksberg center afdeling, der var 2 unge piger som betjente kunder, de sagde til mig, at vi har travlt og vi kan ikke modtage ordre eller kunde nu, det går om halv time, vi sad og venter på, men efter 5 minutter de har modtaget mindst 3 kunder.
Jeg har opfatter, at det var pga. min hud og hårfarve, da de 3 nÊste kunder efter mig kom til receptionen havde lysehår.

Palaeo ããã®åç
Ondt i maven âŠ
Spiste i torvehallerne og fik en kyllinge salat til 119 kr. Kedelig og bestod nÊsten kun af kÃ¥l, indeholdt meget fÃ¥ kyllingestykker. Og fik ondt i maven efter at have vÊret der ð kan ikke anbefales!
Det var frÃ¥derenð
Kedelig og meget dyr wrap
Kedelig og meget dyr wrap, som på ingen måde mÊttede. 90% spidskål og nÊrmest ingen kylling eller avocado! FÞrste og sidste gang jeg besÞger denne kÊde!
LÊkker madâºïž
God serviceð
Nok den dÃ¥rligste burger jeg har fÃ¥et iâŠ
Nok den dårligste burger jeg har fået i mit liv. 150 kr smagte af absolut intet. Jeg spÞrger mig selv var den overhovedet lavet af kÞd? Glem alt om palÊo på Fisketorvet.
PalÊo skylder mig min appetit tilbage
Maden var uspiselig. 90% spidskål i min laksewrap. Selv advokadocremen var de nÊrige med. Smagen i min mund var så klam jeg var nÞdsaget til at kÞbe en vand til 30kr. Nu skal jeg pante min nykÞbte vandflaske for at have råd til resten af måneden. Spar jer selv de 150kr og spyt på PalÊo nÊste gang i går forbi.
PalÊo fields - nej tak
Kun én mand på job til at klare alt fra bestilling til madlavning til oprydning.
Der var ikke tid til alt. Heller ikke til at holde hygiejnen i top - altså ingen håndvask og alt blev foretaget uden handsker samtidig med medarbejderen var synligt syg med snot og hoste. Og billigt er det bestemt heller ikke. Det er en af de ringeste spiseoplevelser, jeg har haft.
VÊrste oplevelse!!
Vi kommer ind og finder et bord. Der er ikke ryddet op efter sidste kunde og det bliver der heller ikke senere.
Jeg bestiller en Original burger og en club-wrap. Medarbejderen var så uengageret og flabet , aldrig oplevet noget lignende!
Jeg bestiller også en Betroot juice, hvilket hun svarer: hvad er det for en? På en meget flabet måde.
Jeg viser hende den på menuen og tÊnker - er det ikke dig som arbejder der?
Hun svarer så: Den kender jeg ikke (meget koldt og flabet og kigger ud i luften).
Jeg fortÊller så at jeg bare skal have en vand.
Min veninde bestiller en jordbÊr juice, hvilket hun godt kendte til. Jeg spÞrger så hvilke andre juices de har, hvor hun svarer ALT.
Jeg beder så om en betroot juice, som hun pludseligt godt kendte til.
Vi får bestillingen:
Min juice smagte af vand, beder om en ny, får fÞrst at vide af en anden medarbejder at hun lige ville spÞrge sin kollega om hvordan den er lavet. Der forlanger jeg så en anden juice og fortÊller at siden jeg ikke kunne komme igennem hende synes jeg at det ikke ville nytte noget at spÞrge hende om noget.
Original burgeren var hel rå, hvilket vi ikke blev spurgt om. Jeg er gravid og kan desvÊrre ikke spise den så rå⊠fint at den er lyserÞd, men denne var helt rå.
Det er sidste gang vi spiser på PalÊo og vores oplevelse bliver også fortalt til andre.
Gode råvarer og god smag til prisen.
Jeg er stor fan af PalÊos friske juice og smoothies. Råvarerne er friske, hvilket er et klart successkriterie for en god smagsoplevelse.
Desuden tilbyder PalÊo også lÊkre vegetar-venlige retter, selvom konceptet er stenalderkost!
Bestiller to wraps
Bestiller to wraps, får kun en. EfterspÞrger nr2 og den har de ikke fået besked på, selvom der er betalt for den.
Bestiller uden svampe i den ene, de kom med alligevel, samt man får navnet Ivan når navnet der blev oplyst var Eva. 340kr ud af vinduet
Uspiselig andeburger og dårlig service
Jeg har netop betalt 220kr for en fuldstÊndig uspiselig ande-burger med fries
BrÊndt på og fuldstÊndig svÞmmende i olie og dressing. Virkelig en dårlig oplevelse, helt uspiselig. Jeg er meget skuffet over, at jeg hverken blev tilbudt en anden ret eller pengene tilbage. Kommer bestemt ikke igen.
Altid god betjening
Altid god betjening
Dejlig juice og god betjening
Hvis man leder lÊnge nok
Hvis man leder lÊnge nok , finder man måske lidt kold and
Bestemt ikke noget jeg vil anbefale til 130 kr.
LÊkkert wraps med kylling
LÊkkert wraps med kylling, mÊttende på den gode måde
Jeg har bestilt mad fra PalÊo pÃ¥âŠ
Jeg har bestilt mad fra PalÊo på Fisketorvet og deres sÞdekartofler er fuldstÊndig uspiselige - de smager af sÊbe. 55 kr. ud af vinduet. Virkelig kedelig oplevelse! Kan ikke anbefales!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã