Fik en kyllinge wrap bestÃ¥ende stort set kun af spinat. Klagede og fik en ny med mere kÞd dog, men svampene udeblev stadig og det gjorde smagen ogsÃ¥. SÃ¥ er en œ l vand med brus dyrere end samme uden b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det er dejligt, der findes en mulighed for at spise ude uden sukker og gluten. Prisen for en burger virker for hÞj ifht, hvor mÊt man bliver og hvor meget tilbehÞr, der er. EfterspÞrger Þko kÞd og pro... ãã£ãšèŠã
Fik en café latte med en masse kaffegrums og en chokolademuffin der mest af alt smagte af gammel leverpostej. Min konklusion: dyrt og dÃ¥rligt. Desuden bÞr de tÞrre deres vindueskarme af for stÞv, d... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ tÊnkte jeg jeg ville give dem en chance mere efter fÞrste fiasko, igen formÃ¥ede de at skuffe mig. Denne gang uden 1/3 af deres vare pÃ¥ lager sÃ¥ man kunne stort set ikke vÊlge noget, dette bliver mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
PalÊo Fisketorvet - virkelig dårlig
PalÊo Fisketorvet.
Bestilte en andeburger med sÞde kartofler.
Efter 32 min får jeg min burger, og der går yderligere 12 min fÞr jeg får mlne kartofler. Der kommer en del kunder efter mig som får deres mad fÞr mig (salater). Personalet mangler overblik og prioritering af tilberedelsen. Sidste gang for mig her....
Ikke nok kÞd
Jeg fik en buger der kun var kÞd uden ene side og ikke andet en spinat i den anden
Ik anbefalet her fra
Elendigt i Fields
Elendigt i Fields
StÞrste forskel imellem pris og kvalitet, jeg nogensinde har oplevet
Spiste i dag i torvehallerne
Spiste i dag i torvehallerne. Helt gennemfÞrt elendig oplevelse. 40 minutter om at lave en burger og en salat. 3 personaler der på skift forlader arbejdet for at tale i mobil. Den ene talte i mobil imens hun lavede salat med den anden hånd. KÞkkenet trÊngte til en alvorlig aftÞrring. Absolut ikke muligt at få personalet i tale omkring hvornår maden mon var fÊrdig. Sad udenfor med amerikanske turister der var mållÞse over den helt elendige ikke-kommunikerende service og al for lÊnge om at lave en i Þvrigt ret kedelig salat. Her kommer jeg aldrig igen.
Bestilling 'Blev vÊk'
Vores bestilling var åbenbart blevet vÊk, så da vi så, at alle der var kommet efter os fik mad, måtte vi op og spÞrge, om vi var blevet glemt. Det var vi. Ikke noget undskyld eller 'Vi beklager', da vi så endelig fik maden. Maden smagte OK, men nydelsen er ikke den samme, når man sidder og er irriteret over behandlingen. Det var i Frederiksbergcentetet.
DÃ¥rlig oplevelse
Kedelig mad, dårlig service og hÞje priser.
Min kÊreste og jeg ankom ved aftensmad tid d. 8/5 2022 til Palaeo Filedâs og oplevede 2 meget demotiveret medarbejdere. Hvad angÃ¥r maden gÃ¥r pris og kvalitet ofte hÃ¥nd i hÃ¥nd. Det er IKKE tilfÊldet her! Det er alt for dyrt i forhold til hvad du fÃ¥r!
Var pÃ¥ jeres restaurant pÃ¥ Fields idagâŠ
Var på jeres restaurant på Fields idag d.8/5/2022 kl.18:30 hvor jeres to eksemet uangerede ansatte gav mig min til dags dato dårligste service. Den lyshårede fyr havde mere travlt med at fylde iskaffe på hans kÊreste end at servicere. Det krÊver så lidt at ligne en der gider sit job, og jeg kan blot konstatere at man ikke engang gider forsÞge sig her. Ligger aldrig mine penge her igen
PalÊo Fisketorvet - sindssyg dårlig og flabet betjening
For det fÞrste kunne mand ikke få and..
For det andet ventede vi på vores mad i 35 minutter(!)
Da maden til sidst var klar, var der ikke mere bestik. Pigen der betjente os spurgte "hvad vil i have at vi skal gÞre ved det - jeg kan tilbyde jer beskidt bestik" og hun blev generelt ved med at fralÊgge sig ansvaret for både ventetid og manglende bestik.
Ikke så meget som en undskyldning.
Sidste gang vis spiser her. Bordene er også altid beskidte.
Var hos jer i Frederiksberg centeretâŠ
Var hos jer i Frederiksberg centeret med min familie forrige weekend, og synes der var lang ventetid på vores frokost. Maden smagte fint, men med så lang ventetid burde vi have fået bedre mad, eller i det mindste blive informeret om en forsinkelse.
Kedeligste burgere nogensinde - og dyrt
Bestilte en original burger og en vegetarburger. Begge serveringer var helt uden smag af de lÊkkerier der nÊvnes på menukortet: Tomatskive meget meget tynd, chilimayonnaise kunne slet ikke smages, hjemmelavet avocadomos meget lidt og også den var uden smag, plus en håndfuld tÞr kinakål og spinat.
KÞdburgeren var rå indeni, og vegetarburgeren bestod af en smagslÞs og ligegyldigt mos. Burgerbollerne var uden mel, palÊokost, og også uden smag.
Alt i alt et uvÊrdigt måltid x 2 til ialt 260 kr.
De vÊrste burgere vi nogensinde har smagt.
Det blir både fÞrste og sidste gang vi spiser hos PalÊo Torvehallerne.
Jeg elsker palÊo
Jeg elsker palÊo, men idag fik jeg en tynd ustegt rÞd hakkebÞf burger og det kan jeg ikke spise - jeg spurgte om de kunne stege den lidt mere men nej - selvom jeg kun havde skåret i den- sådan var deres bÞffer sagde Illums kvindelige ansat. Jeg bad ikke om en ny - men bare at få den lidt mere stegt - den var forbehandlet var hendes svar. Så skuffet over så lidt interesse man har i at give god service eller tilgodese hvis en kunde kommer med et Þnske. Jeg kunne så sidde og spise det kål og ketshup og bolle der var tilbage til 120.- hvor lidt koster det jer at yde god service - men det giver glade kunder og ikke en Tom mave og en beslutning om aldrig at komme der igen.
Det er fÞrste og sidste gang på plaeo
Det er fÞrst og sidste gang på plaeo, dårlig mad ekstreme dårlig service,
Jeg vil fraråde stedet på det kraftigste .
Find et andet sted
Utrolig lÊkker og sund mad
Utrolig lÊkker og sund mad, samt servicemindede medarbejdere! ð Varme anbefalinger herfra.
Afdelingen i fields er under al kritik!
Afdelingen i fields er under al kritik!
Jeg er endnu ikke lykkes med at kunne afgive en ordre, uden der mangler et eller andetâŠ..
Sidst var der ikke flere edemambÞnner (kl. 12) og i dag har jeg forsÞgt at kÞbe en kokos morgenmadsbowl, som desvÊrre var âudsolgtâ
Hvis I vil drive en seriÞs forretning, burde dette kun vÊre en en-gangs forestilling og ikke et tilsyneladende mÞnster, som det lader til at have udviklet sig til!
Beklager, jeg takker af herfra og vil ikke kunne anbefale jeres forretning til nogen.
Laaaang ventetid.
Laaaang ventetid.
Maden er god - men PalÊo i Frederiksberg Centeret er klart underbemandet!
Vi ventede over en halv time på vores mad selvom der kun var få andre gÊster. Og alle borde flÞd med brugte tallerkner og skrald - som ikke blev ryddet vÊk én eneste gang, mens vi var der.
Synd med så mega dårlig service, når maden er god.

Virker bare ikke lÊkkert
Virker bare ikke lÊkkert , lidt snasket alle steder , personale sidder og spiser ved kassen , og går direkte ud og laver en wrap uden at vaske hÊnder hmmm ikke de store forventninger, wrap var mere spinat blade fra pose end andet - ÞvÞv ikke til 85 kroner - det var sidste gang - virker som om konceptet er ved at lukke ned

Palaeo ããã®åç
Ãv oplevelse - nÃ¥r man ellers plejer at vÊre tilfreds
Bestilte en Ande Burger, men and, var den ingrediens, der var mindst af. NÊsten ikke eksisterende, og det and der var, var tÞrt, og kunne nÊsten ikke tygges.
Plejer ellers at vÊre en lÊkker oplevelse. ÃvâŠ
Bestilte også en juice, spinaten, men den smagte af dårlig spinat. Altså, som om spinaten var for dårlig. FÞj! Den kunne jeg slet ikke drikke, og plejer at vÊre min yndlings.

Palaeo ããã®åç
Smilende personale, lÊkker mad og god betjening.
Det nogle år siden jeg har gjort mig hos PalÊo, mest af alt grundet corona lukning - og det er ikke den butik jeg har tÊttest på.
I dag kom jeg forbi Waterfront i Hellerup, og måtte have lidt frokost med hjem, og se om standarden for de burger jeg ellers har holdt af stadig holder smagsmÊssigt.
Jeg bliver mÞdt af en smilende kvinde, der kvikt tager i mod min bestilling, og jeg siger blot, jeg tager maden med, og selvf. Med de nye regler om betaling af poser spÞrger hun derfor herom. Hvilket jeg takker ja til.
Jeg sÊtter mig til rette i restauranten og venter på min bestilling.
Kort tid efter 10 minutter ca - bliver min bestilling pakket i posen, og I usikkerhed om jeg har sagt hvilket dip jeg Þnsker til mine fritter, spÞrger jeg blot og hun forsikrer min dippen er med, og hun har taget chilimayo. Hun spÞrger mig om jeg Þnsker bestik til maden. Hvor til jeg kan svare det ikke behÞves, da jeg tager maden med hjem.
Da jeg kommer hjem er fritterne dobbelt pakket i papirs poser. Burgeren er så fint pakket fÞrst i papir inden den er pakket ind i Êske.
Fritterne er varme, burgeren varm, smagen lÊkker. Burgeren svÞmmer i lÊkre grÞntsager, og lÊkker sovs, kontra andre café burgere.
Med den sÞde betjening og lÊkre mad klart et sted at besÞge igen.

Dyrt og elendigt
Dyrt og elendigt! Billederne viser lÊkre burgere med tilbehÞr. Hvad man får, er en lille bitte burger uden tilbehÞr og uden smag.

Palaeo ããã®åç
SÃ¥ tÊnkte jeg jeg ville give dem enâŠ
Så tÊnkte jeg jeg ville give dem en chance mere efter fÞrste fiasko, igen formåede de at skuffe mig. Denne gang uden 1/3 af deres vare på lager så man kunne stort set ikke vÊlge noget, dette bliver min sidste gang som forsÞg på at vÊre kunde. Det er åbenbart umuligt at drive sådan en restaurant, måske man så burde lukke den.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã