Jeg har spist ved Panino i godt og vel 20 Ã¥r. Tror det mÃ¥ vÊre en af Êldste spisested med samme ejer hernede pÃ¥ Falster og uden tvivl den bedste! God mad, dejlig stemning, sÞdt personale og den... ãã£ãšèŠã
LÊkker mad og god betjening selvom de havde meget travlt, Og kun havde to tjenere til en fyldt resturant inde og ude. Vi kommer gerne igen
Vi ankom vi restaurant og oplevede at de unge piger ikke havde styr pÃ¥ i hvilken rÊkkefÞlge folk var kommet.vi mÃ¥tte 3 gange spÞrge om at blive betjent. Maden er super lÊkker derinde opvejer bestemt... ãã£ãšèŠã
Aldrig har jeg haft en sÃ¥ grim oplevelse pÃ¥ en restaurant eller café. Virkelig ubehagelig oplevelse med ejeren af Panino. Jeg er klar over at alle kan have en dÃ¥rlig dag, men sÃ¥ mÃ¥ man fÃ¥ en af... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
UdsÞgt oplevelse
UdsÞgt og hÞflig betjening samt den skÞnneste menu jeg lÊnge har smagt.
Kan varmt anbefales.
Har for fÞrste gang prÞver deres pizzaâŠ
Har for fÞrste gang prÞver deres pizza idag, deres kartoffel pizza og aldrig har jeg fået så lÊkker og autentisk en pizza. Det er ikke sidste gang jeg skal have pizza derfra. LÊkkert lÊkkert
Hyggeligt madsted
Hyggeligt madsted
Ok calzone men nr 24 med kÞdstrimler Þv da
I gen kÞdstrimler men istedet meget tÞre kÞdklumper
De sagde det var det samme Þv Þv Þv Þv kedelig oplevelse
SjÊldent har jeg fÃ¥et sÃ¥dan en hyggeligâŠ
SjÊldent har jeg fået sådan en hyggelig atmosfÊre, når jeg har besÞgt en restaurant. Italiensk musik i baggrund, 100 autentisk oplevelse.
Plus pizzaen var bagt sprÞd og lÊkker, med en god fyldig balance. Det var en fantastisk konsistens. Bedste pizza oplevelse til dato.
Velfortjente 5 stjerner
Panino har altid serveret rigtig god mad, specielt deres pastaret med skaldyr kan anbefales.
Det er altid en fornÞjelse at vÊre på Panino.
God service og super lÊkkert mad!
God service og super lÊkkert mad!
Alt var bare perfekt!
Kan varmt anbefales!
Klaus Renner.
Ankom helt fra KÞbenhavn kl
Ankom helt fra KÞbenhavn kl. 13 og havde tjekket forkosttilbuddet på pizza på nettet. 60 kr. fra 11 til 15. Da vi ankommer er prisen 75 kr!! Det er ikke bare ringe, de har egentlig pligt til at sÊlge den til 60. kr. Pizzaen var som andre steder, den ekstra bacon til 11 kroner havde jeg svÊrt ved at identificere. Min mors suppe til 75 kr!!!! var en direkte skandale. NÊrmest bare en stor kop med lidt grÞntsager og intet andet i. SÞd betjening, men en skrÊkkelig oplevelse, da man jo ikke begynder at sidde og brokke sig.
God mad - langsom betjening
Vi ankom vi restaurant og oplevede at de unge piger ikke havde styr på i hvilken rÊkkefÞlge folk var kommet.vi måtte 3 gange spÞrge om at blive betjent.
Maden er super lÊkker derinde opvejer bestemt ventetiden - du får ikke mere lÊkker pizza på en restaurant end her...
Elendig ringe mad
Bestillet en kalkun sandwich til 50.-
Efter noget tid modtager jeg det mest ligegyldige kedelige hvide fladbrÞd
af en art med kalkun PÃ
LÃG !!! og lidt trist salat.
Selv en fransk hotdog fra DSB kiosken smager bedre.
hvordan kan man finde på at servere en så trist sandwich, og så med pålÊg ??
hvad sker der... jeg forventer rigtig kÞd når jeg går på restaurant.
Det var fÞrste og sidste gang, jeg spiste der.