Tak for positiv og flot service ved mit fÞrste kÞb . I sidste Þjeblik fik jeg bestilt og jeres service minded salgs-pige, havde allerede sÞrget for at min bestilling kom afsted samme dag, da jeg konta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Virkelig stort udvalg. Nem og overskuelig shop med fine billeder og meget inspiration at finde. SÞd og super imÞdekommende kundeservice. Virkelig hurtig levering. 10 stjerner fra mig. Jeg handler der... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget tilfreds, nemt og hurtigt levering. Jeg havde en udfordring med en kuvert der ikke fungerede sammen med indbydelsen. Jeg skrev til Paperdeluxe, de ringede meget hurtigt og var meget hjÊlpsomme... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eksklusive festartikler. Servietter, lys, duge, bordkort og engangsservice. Invitationer, takkekort og menukort. Flotte paptallerkner og papkrus til bÞrnefÞdselsdag. Fotoalbum, gÊstebÞger og scrapbÞger til bryllup.
Geminivej 4, 2670, Greve, ãã³ããŒã¯
- kundeservice@paperdeluxe.dk
- www.paperdeluxe.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super fine produkter og god kvalitet
Hurtig levering.
Er man i tvivl har jeg altid fÃ¥et enâŠ
Er man i tvivl har jeg altid fået en god vejledning og
varerne kommer hurtigt
Rigtig gode priser og varer og komâŠ
Rigtig gode priser og varer og kom super hurtigt.
God service og mange gode ting og ideerâŠ
God service og mange gode ting og ideer til bordpynt
Kunne let finde det jeg skulle bruge
Kunne let finde det jeg skulle bruge. Og varen var som forventet.
Det kÞrer bare
Gode produkter til rigtig gode priserâŠ
Gode produkter til rigtig gode priser og der var kÊlet for indholdet ved at alt var pakket ind i silkepapir.
Meget indbydende.
Bestilte til mit sÞlvbryllup
Bestilte til mit sÞlvbryllup. Da ordenen kom manglede der 2 poser sÞlvhjerter. Skrev mail og fik hurtigt svar. 2 dage efter modtog jeg de manglende hjerter og tilbagebetaling for fragt. Super service og gode produkter.
Ganske god oplevelse
Varene var I god stand.
Det var nemt at bestille via hjemmesiden.
Og varene blev hurtigt leveret.
Ganske god oplevelse - det er ikke sidste gang jeg handler her
Det var en hurtig levering og en godâŠ
Det var en hurtig levering og en god behandling samt varerne ser fine ud glÊder mig til at dÊkke mit bord med det. Til November
Nemt at bestille - svÊrt at vÊlge :0)
Nemt at bestille - svÊrt at vÊlge med de mange flotte designs af servietter :0) og så fint pakket ind i farvet silkepapir nede i kassen, da jeg modtog pakken - glÊder mig til at genbruge silkepapiret i flotte farver.
Kom dagen efter jeg bestilte