Banner for Parfum Klik

Parfum Klik レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Duidelijke communicatie over postpunt en datum van levering. De flacons zaten goed verpakt. Twee lekkere geurtjes voor een leuke prijs. Davidoff cool water woman is al jaren mijn go to voor eau de... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Omwille van een aantrekkelijke prijs kochten we meerdere parfum flesjes. De levering werd tijdig bezorgd doch de verzenddoos was helemaal ingedeukt en onderaan nat. Ook een interne verpakking was hier... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Gros souci lors da la réception de mon parfum..en effet pas moyen d'utiliser le parfum de plus une sorte de petit morceaux flottais dans le flacon mais Parfum Klik n'a pas hésité à résoudre mon problè... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Heel tevreden over het toiletwater, doch de verzending door dpd liep minder vlot. Heel de dag thuis maar niet aangemeld aan huis, product onmiddellijk bij dagbladhandel Rehan gedropt. Daar moesten we... もっと見る

企業情報

Aftershave
Cosmetica
Geschenksets
Bestsellers

Sinds 2009 vertrouwd in the beautysector, wij bieden fantastische geuren en beautyproducten aan miljoenen klanten, plus een grote keuze aan cadeau-ideeën voor elke gelegenheid.

Met meer dan 10.000 producten die momenteel beschikbaar zijn en elke dag worden aangevuld, variërend van luxe parfums en aftershaves tot alledaagse cosmetica, huidverzorging, haarverzorging en zonverzorgingsproducten. We hebben alles wat u maar kunt wensen van alle toonaangevende merken.

We bieden onze klanten het hele jaar door geweldige prijzen en service. We bieden loyaliteitspunten en kortingen bij meerdere aankopen, plus nog veel meer. Volg ons op sociale media of meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanbiedingen en promoties.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 38

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Levering kwam kapot toe

Levering kwam kapot toe, doosje is beschadigd, heel jammer om dit te geven als cadeau als alles gescheurd is

2025年12月16日

Parfum Klik からの回答

Beste Kato, bedankt voor uw review en het spijt ons om te horen dat een beschadigd product heeft ontvangen. We hebben u een email gestuurd om dit zo snel mogelijk met u op te lossen.
Met vriendelijke groet, Parfum Klik

Zeer tevreden .

Al een paar keren besteld. Bestellingen altijd op tijd geleverd . Voor vragen kan je steeds terecht bij de klantendienst waar ze je zeer vriendelijk te woord staan . Zal er in de toekomst zeker nog bestellen . Een tevreden klant .

2025年10月6日
5つ星のうち1の評価

2 parfums besteld ter waarde van 59.90…

2 parfums besteld ter waarde van 59.90 euro; idiote vilten doek in de plaats gekregen; geschatte waarde 5 euro

2025年8月11日
自発的なレビュー

Parfum Klik からの回答

Beste Bart Roussard, bedankt voor uw review en het spijt ons om dit te horen. Het door u omschreven product is niet iets wat wij verkopen. Wellicht heeft het pakket onderweg bij de koerier een verkeerd label gekregen. Wij hebben uw email beantwoord zodat we dit verder voor u kunnen onderzoeken. Excuses voor het ongemak en met vriendelijke groet, Parfum Klik.

5つ星のうち1の評価

Bedrogen, Onder dezelfde naam een ander parfum opsturen en dan niet kunnen retourneren

Ik was op zoek naar een ouder parfum van azzaro pour elle. Ik vond deze op de website van parfum klik, met een correcte afbeelding op Google van mijn oude flesje. Op de website zelf stond geen afbeelding maar goed de beschrijving klopt met de naam van mijn parfum. Deze is nu toegekomen en is een totaal ander flesje en geur. Dus NIET overeenkomstig met wat ze me aanboden op de website. Ik vraag uiteraard mijn retour aan omdat dit niet om de juiste parfum gaat. Krijg ik als antwoord dat ik het niet kan retourneren omdat de verpakking open is?!? Ja hallo, de naam op de doos van het flesje is dezelfde dus uiteraard doe je dit open. Zure centjes als je met dit parfum niets bent. Oneerlijke verkoop lijkt mij, heb foto’s als bewijzen dat ik op de juiste parfum geklikt heb. Het bedrijf zegt gewoon géén retour mogelijk ook al sturen ze een andere geur met wel dezelfde naam?!? Dat kan ik niet begrijpen.. dit is de klant oneerlijk behandelen. Daar kan ik niet goed mee om. Ik hoop alsnog via deze weg naar een oplossing. Ik hoef zelfs mijn geld nog niet retour maar wel bijvoorbeeld een vervanging van een ander parfum of dergelijke dat wel bij me past en vooral de juiste parfum bij de juiste naam. Ik was voor een "nieuwe geur" anders wel naar een parfum zaak gelopen om te testen. Maar om hetzelfde flesje te bestellen en een ander te krijgen dat is in mijn ogen oneerlijk om aan de kant geschoven te worden nu. Uiteraard kan je ook geen telefonisch contact opnemen met dit bedrijf.. typisch. Bij het versturen van een 2de mail krijg je dan ook geen antwoord meer. Ik beveel tot dusver het bedrijf niet aan. Al was de parfum van mijn man wel de juiste.

2025年8月11日
自発的なレビュー

Parfum Klik からの回答

Beste Wendy Van den Bos, bedankt voor uw review en het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent met het product dat u heeft ontvangen. De fabrikant heeft het product opnieuw uitgebracht onder dezelfde naam. In dit geval kunnen we helaas niet garanderen welke versie u ontvangt. De foto die u op Google heeft gezien is door Google zelf aan de zoekopdracht toegevoegd omdat wij (nog) geen foto van dit product hebben genomen. We begrijpen dat het frustrerend is als de fabrikant een product aanpast maar wij hebben hier helaas geen invloed op. Omdat het product geopend is kan dit product helaas niet worden geretourneerd. Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet, Parfum Klik

5つ星のうち4の評価

Product op zich is ons bekend en is ok

Product op zich is ons bekend en is ok. Wel jammer dat de levering niet vlot liep. De bezorger heeft geen moeite gedaan om aan te bellen en heeft het pakje naar een ophaalpunt gebracht enkele kilometers hiervandaan. Wij waren thuis, de bel werkt, twee waakhonden die duidelijk aangeven als er bezoek is...

2025年6月12日

Trustpilot エクスペリエンス