We hebben een abonnement en zijn blij met de grote keuze. Fijn nieuwe geuren te ontdekken. Eenmalig hadden we een vertraging of missing en ontzettend snel en vlot werden we geholpen door de kla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een aantal jaren krijg ik een maandelijkse verrassing. Ik heb het zelf uitgekozen, maar weet toch niet wat ik (precies) krijg. Inmiddels heb ik een collectie parfums voor ieder moment. Ruim genoeg om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik raad iedereen Parfumado aan. Elke maand een nieuwe lekkere geur, ontzettend veel keuze en soms verassende geuren, wat ik persoonlijk leuk vind omdat je makkelijk bij je vertrouwde geur blijft h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In eerste instantie ging er iets mis met de bezorging en was één van de parfumflesjes helaas leeggelopen in de travelcase. Gelukkig heeft de klantenservice dit ontzettend goed en snel opgelost â zel... ãã£ãšèŠã
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Op een leuke en betaalbare manier parfums ontdekken. De bezorging gaat niet altijd vlekkeloos, maar wordt netjes opgelost door Parfumado

Parfumado ããã®åç
Super elke maand weer een lekker nieuw geurtje erbij! Betaalbaar en vertrouwd!

Parfumado ããã®åç
Erg fijn en goede parfum elke maand, eenmaal problemen gehad waarbij de service erg slecht was. Het was al erg moeilijk om in contact te komen. Ik vind het wel elke maand erg prijzig.

Parfumado ããã®åç
Leuke in op deze manier nieuwe luchtjes te vinden. Je hoeft niet gelijk de hele dure fles te kopen. Zo kan je makkelijk nieuwe dingen proberen.
Uit je comfortzone stappen

Parfumado ããã®åç
Voor de eerste keer een levering gehad. Tot nu toe vind ik het ideaal. Heerlijk parfum ontvangen dat ik heb kunnen kiezen door de goede beschrijvingen en recensies. Netjes verpakt en mooi door de brievenbus geleverd. Ik kijk al weer uit naar de volgende.

Parfumado ããã®åç
Nieuw parfums ontdekken via parfumado is inspirerend, leuk en heel eenvoudig. Het is ideaal om niet meteen een grote fles te kopen, maar juist veel verschillende geuren te testen. Ik ben al meerdere favorieten tegengekomen en kijk ernaar uit nog meer te proberen. Al met al een top concept!

Parfumado ããã®åç
Fijne website dienst. Makkelijk en eenvoudig maar toch luxe en betrouwbaar

Parfumado ããã®åç
Een fantastische manier om nieuwe parfums uit te proberen, zeker nu met "Skins Select" en high end niche parfums erbij. Uitstekende service en op tijd bezorgd.

Parfumado ããã®åç
De keuze is reuze! Fijne site, zeer betrouwbaar en prijs kwaliteit TOP!

Parfumado ããã®åç
Elke maand weer een feestje.. kies zelf of laat je je verrassen.. wat je ook kiest, bezorging is top, makkelijk meenemen en is echt weer even een extra fijn momentje als je het luchtje binnenkrijgt ðð

Parfumado ããã®åç
Ik ben heel tevreden.. elke maand een lekkere parfum.. kijk er elke maand weer naar uit

Parfumado ããã®åç
Heerlijke parfums, als je een andere geurtje wil dan doe je dat gewoon de volgende maand. Ook die travelsetjes zijn super handig. Doe het al een paar jaar

Parfumado ããã®åç
Veel keuze en je ontdekt veel nieuwe geuren die je normaal misschien niet zou vinden.

Parfumado ããã®åç
Veel keuze, wel veel onbekende parfummerken. De parfums blijven goed hangen gedurende dag. De hoeveelheid is genoeg voor een maand. Bezorging gaat moeiteloos. Super om nieuwe parfums te ontdekken!

Parfumado ããã®åç
Ik ben nu drie maanden lid en erg tevreden over de levering en de keuzes qua parfums. De samenwerking met Skins vind ik zelf een hele mooie toevoeging. Zou dit zeker aanraden!!

Parfumado ããã®åç
Mooi assortiment aan parfum voor alle doelgroepen, het zou mooi zijn als er nog meer parfum van het hogere segment beschikbaar komt.
Verder snelle levering, en keuze hulp werkt goed. Kortom, als je voor een leuke prijs wil wisselen van parfum, is dit een absolute aanraader

Parfumado ããã®åç
Je hebt zoveel keus aan geurtjes elke maand een andere geurtje uitproberen wat je de hele dag ruik al met 1x spray en de tips over luchtjes ze weten waar je van houdt dus dat zit goed

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã