レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een abonnement en zijn blij met de grote keuze. Fijn nieuwe geuren te ontdekken. Eenmalig hadden we een vertraging of missing en ontzettend snel en vlot werden we geholpen door de kla... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een aantal jaren krijg ik een maandelijkse verrassing. Ik heb het zelf uitgekozen, maar weet toch niet wat ik (precies) krijg. Inmiddels heb ik een collectie parfums voor ieder moment. Ruim genoeg om... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik raad iedereen Parfumado aan. Elke maand een nieuwe lekkere geur, ontzettend veel keuze en soms verassende geuren, wat ik persoonlijk leuk vind omdat je makkelijk bij je vertrouwde geur blijft h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

In eerste instantie ging er iets mis met de bezorging en was één van de parfumflesjes helaas leeggelopen in de travelcase. Gelukkig heeft de klantenservice dit ontzettend goed en snel opgelost — zel... もっず芋る

䌁業情報

(3,648)

過去12か月のレビュヌ数: 987ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Op een leuke en betaalbare manier

Op een leuke en betaalbare manier parfums ontdekken. De bezorging gaat niet altijd vlekkeloos, maar wordt netjes opgelost door Parfumado

Hi Hella,
Dankjewel voor je eerlijke review. Fijn om te horen dat je het een leuke en betaalbare manier vindt om parfums te ontdekken. En ook goed dat je benoemt dat de bezorging niet altijd vlekkeloos verloopt — we doen er alles aan om het zo netjes mogelijk op te lossen wanneer dat gebeurt. 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Elke maand weer een kadootje

Super elke maand weer een lekker nieuw geurtje erbij! Betaalbaar en vertrouwd!

Hi Marion,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je elke maand zo blij bent met een nieuw geurtje en dat je het betaalbaar en vertrouwd vindt. 🩵

5぀星のうち3の評䟡

Erg fijn en goede parfum elke maand

Erg fijn en goede parfum elke maand, eenmaal problemen gehad waarbij de service erg slecht was. Het was al erg moeilijk om in contact te komen. Ik vind het wel elke maand erg prijzig.

Hi Charlene,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je elke maand blij bent met de parfums. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer om te lezen dat je onze service als slecht hebt ervaren en dat het lastig was om contact met ons te krijgen.

We horen heel graag wat er precies is gebeurd en wat we kunnen verbeteren. We komen dan ook graag met je in contact om dit samen op te lossen. Zou je ons een mail willen sturen via contact@parfumado.com?

Liefs,

Team Parfumado

Stao uit je comfortzone

Leuke in op deze manier nieuwe luchtjes te vinden. Je hoeft niet gelijk de hele dure fles te kopen. Zo kan je makkelijk nieuwe dingen proberen.
Uit je comfortzone stappen

Hi Danielle,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je zo geniet van het ontdekken van nieuwe geuren zonder meteen een grote investering te hoeven doen. Het is inderdaad een leuke manier om uit je comfortzone te stappen en nieuwe dingen te proberen. 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Voor de eerste keer een levering gehad

Voor de eerste keer een levering gehad. Tot nu toe vind ik het ideaal. Heerlijk parfum ontvangen dat ik heb kunnen kiezen door de goede beschrijvingen en recensies. Netjes verpakt en mooi door de brievenbus geleverd. Ik kijk al weer uit naar de volgende.

Hi Sam,
Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je eerste levering zo goed bevallen is en dat je tevreden bent met de parfum, de verpakking en de bezorging. We hopen dat je net zo enthousiast blijft voor de volgende geur! 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Nieuw parfums ontdekken via parfumado

Nieuw parfums ontdekken via parfumado is inspirerend, leuk en heel eenvoudig. Het is ideaal om niet meteen een grote fles te kopen, maar juist veel verschillende geuren te testen. Ik ben al meerdere favorieten tegengekomen en kijk ernaar uit nog meer te proberen. Al met al een top concept!

Hi Ellen,
Dankjewel voor je prachtige review! Wat fijn dat je het ontdekken van nieuwe parfums zo inspirerend en leuk vindt. We zijn blij dat je al meerdere favorieten hebt gevonden en we hopen dat je nog veel meer heerlijke geuren ontdekt! 🩵

Fijne website dienst

Fijne website dienst. Makkelijk en eenvoudig maar toch luxe en betrouwbaar

Hi Jeanine,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je de website en service zo prettig vindt — makkelijk, luxe en betrouwbaar. 🩵

Betrouwbaar en makkelijk

Betrouwbaar en makkelijk

Hi Lisa,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je Parfumado betrouwbaar en makkelijk vindt. 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Een fantastische manier om nieuwe

Een fantastische manier om nieuwe parfums uit te proberen, zeker nu met "Skins Select" en high end niche parfums erbij. Uitstekende service en op tijd bezorgd.

Hi Lisa,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je zo enthousiast bent over het uitproberen van nieuwe parfums, vooral met de toevoeging van "Skins Select" en high-end niche parfums. We zijn blij dat je tevreden bent met de service en de bezorging. 🩵

De keuze is reuze

De keuze is reuze! Fijne site, zeer betrouwbaar en prijs kwaliteit TOP!

Hi Nathalie,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je de keuze zo groot vindt en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de betrouwbaarheid van de site. 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Elke maand weer een feestje.

Elke maand weer een feestje.. kies zelf of laat je je verrassen.. wat je ook kiest, bezorging is top, makkelijk meenemen en is echt weer even een extra fijn momentje als je het luchtje binnenkrijgt 😊😊

Hi Sharon,
Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat elke maand een feestje is en dat je zo geniet van de verrassing én het extra fijne moment wanneer je het luchtje ontvangt. 🩵

Ik ben heel tevreden.

Ik ben heel tevreden.. elke maand een lekkere parfum.. kijk er elke maand weer naar uit

Hi Frances,
Dankjewel voor je review! Wat fijn dat je elke maand zo uitkijkt naar een nieuwe geur en dat je zo tevreden bent. 🩵

Heerlijke parfums

Heerlijke parfums, als je een andere geurtje wil dan doe je dat gewoon de volgende maand. Ook die travelsetjes zijn super handig. Doe het al een paar jaar

Hi Gerie,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je al een paar jaar zo geniet van de parfums en de handige travelsetjes. Het is inderdaad zo makkelijk om elke maand iets anders te proberen. 🩵

Super ervaring

Super ervaring, snelle levering

Hi Tiany,
Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt en dat de levering snel was. 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Veel keuze en je ontdekt veel nieuwe

Veel keuze en je ontdekt veel nieuwe geuren die je normaal misschien niet zou vinden.

Hi Fabienne,
Dankjewel voor je review! Fijn dat je zo geniet van de grote keuze en het ontdekken van nieuwe geuren die je anders misschien niet zou tegenkomen. 🩵

5぀星のうち4の評䟡

Super om nieuwe parfums te ontdekken

Veel keuze, wel veel onbekende parfummerken. De parfums blijven goed hangen gedurende dag. De hoeveelheid is genoeg voor een maand. Bezorging gaat moeiteloos. Super om nieuwe parfums te ontdekken!

Hi Romy,
Dankjewel voor je mooie review. Wat fijn dat je zo veel keuze ervaart en dat de parfums je de hele dag bijblijven. Juist het ontdekken van nieuwe, misschien nog onbekende merken maakt het extra leuk. 🩵

5぀星のうち4の評䟡

Ik ben nu drie maanden lid en erg

Ik ben nu drie maanden lid en erg tevreden over de levering en de keuzes qua parfums. De samenwerking met Skins vind ik zelf een hele mooie toevoeging. Zou dit zeker aanraden!!

Hi Mandy,
Wat leuk om te horen, dankjewel. Fijn dat je zo tevreden bent na drie maanden en geniet van de keuzes en de levering. En mooi dat de samenwerking met Skins zo goed in de smaak valt. Dat maakt het ontdekken alleen maar leuker. 🩵

Mooi assortiment aan parfum

Mooi assortiment aan parfum voor alle doelgroepen, het zou mooi zijn als er nog meer parfum van het hogere segment beschikbaar komt.
Verder snelle levering, en keuze hulp werkt goed. Kortom, als je voor een leuke prijs wil wisselen van parfum, is dit een absolute aanraader

Hi Stefan,
Dankjewel voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat je blij bent met het assortiment, de snelle levering en de keuzehulp. En mooi dat je ook meedenkt — we blijven ons aanbod ontwikkelen, dus wie weet ontdek je binnenkort nog meer uit het hogere segment. 🩵

5぀星のうち5の評䟡

Je hebt zoveel keus aan geurtjes elke

Je hebt zoveel keus aan geurtjes elke maand een andere geurtje uitproberen wat je de hele dag ruik al met 1x spray en de tips over luchtjes ze weten waar je van houdt dus dat zit goed

2026幎3月18日

Hi Chantal,
Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat je zo blij bent met de keuze aan geuren en dat de tips goed bij je passen. Het is altijd leuk om elke maand iets nieuws uit te proberen en te ontdekken wat bij je past. 🩵

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。