We hebben een abonnement en zijn blij met de grote keuze. Fijn nieuwe geuren te ontdekken. Eenmalig hadden we een vertraging of missing en ontzettend snel en vlot werden we geholpen door de kla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een aantal jaren krijg ik een maandelijkse verrassing. Ik heb het zelf uitgekozen, maar weet toch niet wat ik (precies) krijg. Inmiddels heb ik een collectie parfums voor ieder moment. Ruim genoeg om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik raad iedereen Parfumado aan. Elke maand een nieuwe lekkere geur, ontzettend veel keuze en soms verassende geuren, wat ik persoonlijk leuk vind omdat je makkelijk bij je vertrouwde geur blijft h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In eerste instantie ging er iets mis met de bezorging en was één van de parfumflesjes helaas leeggelopen in de travelcase. Gelukkig heeft de klantenservice dit ontzettend goed en snel opgelost â zel... ãã£ãšèŠã
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Net de nieuwe glas reiniger gebruikt die ik erbij kreeg. Jeetje dat spul werkt goed! Na de spiegel geprobeerd te hebben heb ik meteen alle ramen binnen en buiten gedaan. Ik ben fan!!!! Groetjes Miranda

Parfumado ããã®åç
Ik heb mijn bestelling altijd op tijd binnen en best vaak een leuke gift naar keuze erbij gratis, het is nog maar een keer gebeurt dat het pakketje niet op tijd kwam en dat had te maken met een cadeau die ik had uitgekozen die helaas niet meer op voorraad was. Nina van de klantenservice heeft mij super netjes te woord gestaan en ontzettend geduldig en gul alles opgelost op moment dat ik ergens niet tevreden over was. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer helemaal weg ben van parfumado als bedrijf. Ik moedig iedere parfum liefhebber aan om het te proberen. Echt een cadeautje aan jezelf elke maand. â€ïž

Ruime keuze.
Snel besteld en geleverd.
Prima klantendienst.

Parfumado ããã®åç
Ik ben super goed geholpen op het moment dat mijn favoriete parfums er niet meer waren. Ze hebben me met raad en raad bij gestaan om me het juiste advies te geven zodat ik toch dicht bij mijn favoriete geuren in de buurt zou komen. Dit heeft wat mailtjes gekost , maar ze namen de tijd, gewoon super! Het zijn echt toppers! ð¥°

Parfumado ããã®åç
Ruime keuze, stevige verpakking en goede service!

Parfumado ããã®åç
Ik gebruik het met periodes en ben altijd erg tevreden over het uitgebreide aanbod en snelle leveringen.
Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een levering niet ontvangen. Nadat ik dit met de klantenservice heb gedeeld had ik een paar dagen later alsnog mijn gekozen parfum in de brievenbus. De klantenservice reageert snel en is heel vriendelijk. Goede service.

Parfumado ããã®åç
Ik heb het vermoeden dat de parfums van Parfumado niet altijd afkomstig zijn van originele flacons, maar mogelijk gebaseerd zijn op geïnspireerde varianten. Mijn ervaring doet mij denken aan parfums uit bijvoorbeeld Turkse winkels zoals Loris en vergelijkbare aanbieders van geïnspireerde geuren.
Aangezien ik inmiddels meerdere parfums via de VriendenLoterij heb ontvangen, valt het mij op dat geen van deze echt overeenkomt met hoe het originele parfum zou moeten ruiken.

Parfumado ããã®åç
Super tevreden!! Goede snelle service. Passend oplossing ontvangen. Ook toen het door de Pasen iets langer duurde netjes bericht ontvangen dat er iemand mee bezig was. Geen heen en weer moeten mailen over zaken maar direct een passende oplossing, super!

Parfumado ããã®åç
Het is fijn om duurdere parfums te proberen. Je weet dat je geen imitatie hebt waardoor je toch de maker waardeert voor de parfum en toch niet meteen platzak bent. Het is wel zoeken soms. Maar dan heb je echt plezier er van. Het is ook steeds genoeg voor de maand. Ik doe vaak een extra zodat ik altijd lekkere parfum heb. Maar je kan prima met 1 8ml door de maand. En goede klantenservice

Parfumado ããã®åç
Top service, leuk concept met goeie parfums ertussen

Parfumado ããã®åç
âBetrouwbare webshop met snelle verzending en heerlijke parfums.â

Parfumado ããã®åç
Als je weet welke geur je wil is het top, het advies slaat nergens op.

Parfumado ããã®åç
Super handig. , iedere maand een nieuwe parfum proberen .ik heb al een paar toppers gehad

Parfumado ããã®åç
Leuke manier om nieuwe parfum te ontdekken maar ook om een spray te kunnen bestellen voor op reis. Wel jammer dat ik vaak een onbekende kies om nieuwe geurtjes ontdekken maar het dan niet lekker vindt en dan wel zonde om grote flacon te hebben

Parfumado ããã®åç
Gemaild dat ik mijn parfum niet had ontvangen. Kreeg snel reactie en mijn parfum alsnog ontvangen.

Parfumado ããã®åç
Ben zeer tevreden met Parfumado. Mooie / heerlijke geuren die je kan proberen.
Veel keus!

Parfumado ããã®åç
Fijn om nieuwe geuren te ontdekken. Elke maand thuis geleverd en je kunt tussendoor pauzeren. Af en toe een verrassend extraatje!

Parfumado ããã®åç
In het begin had ik wat problemen want de bestelling kwam niet toe. De customer service was geweldig en heeft me goed geholpen. Geweldig concept!

Parfumado ããã®åç
Leuke manier om voor een zachte prijs interessante parfums te kunnen uitproberen. Customer service snel en correct.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã