Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... もっと見る
企業が回答しました
Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... もっと見る
企業が回答しました
1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... もっと見る
企業が回答しました
Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... もっと見る
当該企業による記述
Esromgade 15, opg. 1., 5. sal, 2200, København N, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Parknet F.M.B.A. からの回答
Parknet kunde i ca. 18 år. Super tilfreds med Parknets service og den hurtige og stabile internetforbindelse. Pga. flytning, må jeg desværre se mig om efter en ny udbyder. Tak til Parknet

Parknet F.M.B.A. からの回答
Endte med at betale for 3 måneder uden at internettet kom til at virke. Kan absolut ikke anbefales. Tak for absolut ingenting!
Så har jeg tilføjet flere oplysninger men jeg ønsker ikke at blive kontaktet!!!

Parknet F.M.B.A. からの回答
Parknet leverer det mest stabile Internet og nu igen en rigtig god service mht tilmelding/afmelding og endda på en søndag aften. Flot 🙌🏼

Parknet F.M.B.A. からの回答
Jeg har ikke haft internet i 2 døgn, efter de har været ude og opgradere internettet. Jeg har snakket med to medarbejder, så det bliver først dag 3 at de kommer ud og kigger på mit internet. Utrolig dårlig service. Virkelig ked af, at det er så skidt. Da de ellers plejer at være en god udbyder. Men hold nu op, hvor det det amatør agtig.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Der har FÅ gange ( gennem de mange år jeg har haft Parknet som udbyder ) været opstået kortvarige afbrydelser. Og det har altid været muligt at få hjælp hvis der har været behov for dette…

Parknet F.M.B.A. からの回答
Bedste kundeservice EVER!!! Jeg har lige talt med Johan fra Parknet. Han er tålmodig, forstående og super god til at forklare. Tusind tak for dig.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Super godt og billigt internet.
Vi har aldrig haft problemer med det.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Jeg er en super tilfreds kunde hos jer, aldrig problemer med internettet.
Jeg har netop fået hjælp ad 2 gange af jeres medarbejder Max. Jeg har haft et uløst problem med mine mail i månedsvis, de blev considered spam og derfor ikke kunne sendes.
Max løste problemet, det er længe siden, jeg har følt mig så godt behandlet. Han er virkelig flink, tålmodig, klar og hjælpsom. Tusind tak til ham og tillykke med ham som medarbejder!

Parknet F.M.B.A. からの回答
Årsagen til at jeg opsiger min TV-aftale med Parknet er ikke utilfredshed med Parknet, tværtimod.

Parknet F.M.B.A. からの回答
For mig har internetforbindelsen fungeret upåklageligt.
Men min fastnettelefoniforbindelse har været særdeles ustabil. Der er mange gange, hvor at jeg ikke har kunne ringe ud og folk har heller ikke kunne ringe til mig og er fået beskeden "Det kaldte nummer eksisterer ikke", når de har forsøgt at ringe til mig. Der er også været knas på forbindelsen og nogle gange, så ryger forbindelsen midt i en samtale.
Jeg har et utal af gange ringet til deres kundeservice for at bede dem om at få det til at fungere og er ofte blevet mødt med følgende sætning af forskellige medarbejdere: "Nu er der blevet lavet en ændring, så nu virker det", hvilket tydeligvis ikke var sandt.
Jeg har nævnt for dem, at jeg gerne vil have økonomisk kompensation, da jeg betaler for et produkt, som kun virker delvist, men har intet fået.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Kan kun anbefale parknet. Har haft dem i 5 år, har aldrig haft problemer. Nettet fungerer altid. Skriver man til dem svarer de hurtigt tilbage.
Har kun sagt mit internet op fordi jeg skal flytte.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Vi har haft parknet, som vores internetudbyder. Rigtig god netværk, hastighed til en meget billig pris!
Deres service har ligeledes været god i forbindelser med enkelte udfordringer der måtte have været, hvis der var nedbrud.
Vi bliver kun nød til at skifte udbyder, da de ikke tilbyder på vores midlertidige adresse i forbindelse med genhusning, desværre.
Alt i alt kan parknet anbefales!

Parknet F.M.B.A. からの回答
Jeg er nu glad for Parknet selvom internettet svinger en del i Download og upload. Oplever ikke rigtigt de store problemer med deres internet service ud over det. Er godt tilfreds.

Parknet F.M.B.A. からの回答
Jeg tror de selv ved hvad problemet er ,den ene gang efter den anden er det udfald .jeg er selv elektronik mand og fatter simpelthen ikke det kan værre så vanskeligt at få noget til at køre konstant hilsen Torben

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。