レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Den indledende skuffende oplevelse er i den grad blevet reddet af fremragende support og service. Særlig tak til Mark for hurtig, venlig og kompetent support. Routeren blev udskiftet hurtigt og uden r... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg oplevede desværre at mit internet slog helt fra, router, ethernet kabel osv er helt fint. Ringede til kundeservice, hvor en ualmindelig rar gut ved navn Johan tog telefonen. Det tog ikke m... もっと見る

5つ星のうち1の評価

1. januar uden internetforbindelse - den er tung at sluge med slemme tømmermænd! Andre i min forening har heller ikke kunne komme på internettet. Har siddet i kø i over en time til kundeservice -... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Efter mange år med Parknet, er jeg nu flyttet, så det ikke længere er en mulighed. Men udover at være uhørligt billigt, så er servicens simpelthen også bare helt i top. Én gang, på 8 år, er det... もっと見る

企業情報

1. インターネット プロバイダー

Parknet F.M.B.A. について

当該企業による記述

Internet, TV og fastnettelefoni. Høj kvalitet til lave priser.

Parknet F.M.B.A. er en medlemsforening. Den blev etableret i 2003 som udløber af et borgerinitiativ på Nørrebro i København, der havde til formål at levere hurtigt internet til en fornuftig pris til områdets boligforeninger. Den første fiber blev gravet ned langs Nørrebroparken, og deraf opstod navnet ”Parknet”.

I dag har knap 500 boligforeninger, virksomheder og antenneforeninger m.fl. i Hovedstadsområdet meldt sig ind i Parknet. Vores fibernet er i takt hermed udvidet til cirka 40.000 tilslutninger.

Medlemskulturen er dog lige så intakt som den oprindelige vision. Alle medlemmer har ret til at deltage på den årlige generalforsamling med én stemme per abonnement, og kan derigennem påvirke Parknets udvikling. Dermed sikrer Parknets medlemmer ikke bare, at Parknet som organisation er præget af åbenhed og transparens. De er også en garanti mod pludselige prisstigninger og andre forringelser af vores tjenester.

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Elendig forbindelse stabilitet

Elendig forbindelse stabilitet. Af og på gennem laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang tid. Det er bare ikke godt nok. Og nu har tålmodigheden nået sin grænse.

2022年7月19日

Hej Carsten,

Jeg har kontrolleret forbindelsen til din bolig, og der er ingen afbrydelser på den.
Jeg vil anbefale, at du kontakter brugerservice. Så vidt jeg kan se, har vi ikke hørt fra dig, siden du blev oprettet som bruger hos os for ca. 2 år siden, og vi kan hjælpe med at løse langt de fleste problemer.

Stabilt internet

Stabilt internet. Super hjælpsom kundeservice.

2022年7月11日

Hej Benjamin,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med brugerservice.

5つ星のうち3の評価

Rigtig god service

Rigtig god service, men knap godt internet. Har haft en del gange hvor forbindelsen har været rigtige ringe og meget svag. Men ellers tilfreds.

2022年7月10日

Hej Thea,

Tak for din anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre, at du overordnet har været tilfreds med din forbindelse, men det er selvfølgelig irriterende, hvis du har oplevet udfald. Du er altid velkommen til at kontakte brugerservice, hvis du oplever problemer med din forbindelse.

5つ星のうち3の評価

Godt net mangler 700 mbit for at nå 1000/1000 som de lovede

Det er ærgeligt at man ikke får 1000/1000 som jeg har bestilt, men det er så billigt at jeg må nøjes med 300/160 Mbit

2022年7月3日

Hej Mevlan,

Det lyder som om, at der er en fejl et sted på din forbindelse, for uanset den lave pris, burde du kunne få betydeligt højere hastigheder. Vi sender gerne en tekniker ud til dig, for at se hvad der skulle være årsagen. Du skal bare kontakte brugerservice (f.eks på tlf. 36 90 60 00), så laver vi en aftale.

5つ星のうち5の評価

Vandvittig billigt i forhold til alt…

Vandvittig billigt i forhold til alt andet på markedet, stabilt, hurtig service, vi har været meget tilfredse med parknet de sidste 7-8 år. Kæmpe anbefaling!

2022年7月1日

Hej Carsten,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Vi er glade for at høre om din oplevelse med vores forbindelse.

5つ星のうち5の評価

Er netop i dag flyttet og glemte at få…

Er netop i dag flyttet og glemte at få tilmeldt internet. Heldigvis har Parknet åbent på telefonerne i weekenden, så jeg kunne få hjælp hurtigt. Jeg skulle selv ind og opsige og tilmelde, og fik i den forbindelse skrevet tilmelding d. 26/6. Jeg ringede igen til kundeservice og de ændrede det med det samme. Vitterligt ti minutter efter havde vi internet. Vanvittig god service, tak til Oliver :)

2022年6月11日

Hej Cecilie,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Det er godt at høre, at vi har kunnet hjælpe dig hurtigt på nettet.

5つ星のうち4の評価

Er ovenud tilfreds med parknet

Er ovenud tilfreds med parknet
Mangler dog i den grad at de laver en app så man kan se tv på sin mobil tablet etc
Stort set alle andre tv udbydere har en app
Så parknet kom ind i kampen

2022年6月7日

Hej Henrik,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Jeg tager din feedback om TV-streaming videre til dem der planlægger vores produktsammensætning.

5つ星のうち5の評価

The best internet provider in Denmark.

The best internet provider in Denmark.
Sorry to leave you guys after so many good years without any unannounced brakedowns

2022年6月5日

Dear Bjørn,

Thank you for taking time to review Parknet. We are delighted to hear about your experience with us.

Har været overordentlig tilfreds

Har været overordentlig tilfreds. Meget billigere end alle andre udbydere. Virkelig god service. Kun fordi jeg flytter, at jeg ikke kan bruge Parknet mere. Vil arbejde for, at vi får det i den boligforening, jeg flytter til.

2022年6月1日

Hej Gitte,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om muligheder for Parknet i din nye boligforening.

Perfekt

Godt internet til billig mønt, altid mødt af god service.
Kommer til at savne nettet, prisen og servicen.
Mvh

2022年5月31日

Hej Thomas,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Det er dejligt at høre, at du har haft gode oplevelser over hele linjen.

5つ星のうち5の評価

Great & friendly service at a mighty…

Great & friendly service at a mighty competitive price. Highly recommended!

2022年5月25日

Dear JSP,

Thank you for taking time to review and recommend Parknet.

5つ星のうち4の評価

5 ⭐⭐⭐⭐⭐ for Internettet men.. // 5 ⭐⭐⭐⭐⭐for the the internet but..

5 ⭐⭐⭐⭐⭐ for Internettet fordi det er super billigt og dejligt hurtigt (omkring 1000 megabit) men kun 3 ⭐⭐⭐ for tv abonnementet, fordi det er ikke er billigt, det koster cirka det samme som hos alle andre udbydere (knap tusind kr per måned for den store pakke med 30-40 kanaler ) og så var der genudsendelser ad-libitum på mange af kanalerne, mest History 1 og 2 (som I øvrigt burde omdøbes til "conspiracy Channel 1 og 2) tlc, Discovery science, discovery Alm., national geographic og nat Geo wild, så nu har jeg opsagt tv abonnementet og satser på nettet som underholdning. Det er mig en gåde hvorfor live tv er så dyrt mens streaming tjenester Maks koster 120kr per måned?? //
5 ⭐⭐⭐⭐⭐ for the Internet because it is super cheap and fast (about 1000 megabits) but only 3 ⭐⭐⭐ for the TV subscription, because it is not cheap, it costs about the same as with all other providers (barely a thousand kr per month for the big package of 30-40 channels) and then there were reruns ad-libitum on many of the channels, mostly History 1 and 2 (which should be renamed "conspiracy Channel 1 and 2), tlc, Discovery science, discovery, national geographic and nat Geo wild, so now I've cancelled the TV subscription and will be betting on the web as entertainment. It's a mystery to me why live TV is so expensive while streaming services Max cost 120kr per month??

2022年5月12日

Hej Tobi,

Tak for din pæne anmeldelse af Parknet. Det er dejligt at høre, at du har været glad for din internetforbindelse.

Der er ikke rigtig noget vi kan gøre ved indholdet i de TV-kanaler vi sender ud, men jeg kan dog oplyse at prisen på ca. 1000 kr er pr. kvartal, og inkluderer TV-pakke, TV-tilvalg og internetforbindelse -- det synes vi ikke er så galt.

Ustabilt

Billigt. Men meget meget meget ustabilt

2022年4月24日

Hej Michael,

Jeg kan se, at du har været i kontakt med brugerservice umiddelbart inden du lavede din anmeldelse, og at I har aftalt at du skal prøve nogle ting ift. din internetforbindelse, som vi ikke kan se fejl på.
Jeg vil anbefale, at du vender tilbage til os, hvis de anbefalinger du har fået af os, ikke viser sig at løse dit problem.

Godt

Fungerer og er billigt sammenlignet med andre udbydere.

Hej Henrik,

Excellent service

Excellent, uninterrupted internet service.

Dear Nab,

Thank you for taking time to review Parknet.

Jeg har brugt Parknet i 8 år

Jeg har brugt Parknet i 8 år. Altid fuldt tilfreds med service og hjælp. Og billigt, da der ikke skal betales udbytte til nogen.

Hej Pia,

Parknet er Super

Har været godt tilfreds med Parknet i alle de År jeg har haft det. Mit TV gik i stykker så holder en Pause med det og vender tilbage når jeg får et nyt. Har stadig min PC hos jer er vældig godt tilfreds med det.

2022年3月18日

har haft det i 2 mrd.
havde det også i samme område for 3 år siden samme problem

2022年3月7日

Hej Bo,

Tak for din anmeldelse af Parknet. Vi er kede af, at du ikke har været tilfreds med den oplevelse du har haft hos os.

Der har været en kort periode, hvor du kan have være påvirket af en generel fejl, men vi kan ikke genkende billedet af, at forbindelsen generelt ikke skulle leve op til vores hastighedsgaranti i din forening. Vi har blandt andet haft et teknikerbesøg på din adresse, hvor vi ikke har kunnet konstatere nogen fejl.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。