Banner for Parkos.dk

Parkos.dk レビュヌ 346

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget god service og placering fÃ¥ minutter i bil fra Lufthavnen. Blev ringet op 10 min efter forventet aflevering da vi var lidt forsinkede. Afhentning i lufthavn efter 5 min sÃ¥ alle gode anbefaling... もっず芋る

Super Nemt at bestille, og rigtig god lÞbende information, det hele spiller bare Max 😀 Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen fÞr man skulle parkere, ring 15 minutter... もっず芋る

God og nem service. Alt fungerede som aftalt og til tiden. De var endda flesksibel ved afhentning, da vores fly blev ombooket og vi afhentede bilen 2 timer senere, skete det hele uden problem og ing... もっず芋る

䌁業が回答したした

Overordnet Ok. Lidt svÊrt at finde pga skilt var lidt gemt vÊk bag en busk (Papenrye 3). Ved ankomst, rigtig fin og hurtig service, samt levering ude i lufthavnen. Afhentning i lufthavenen da ferien... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 䟡栌比范サむト
  2. 空枯シャトル サヌビス
  3. 駐車堎ビル
  4. 駐車堎
  5. 駐車サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Parkos hjÊlper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nÞje udvalgte parkeringsudbydere og hjÊlper dig med at trÊffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.

• Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, オランダ

• www.parkos.dk

Brug for hjÊlp? Kontakt os

Se kundeservice åbningstider på vores kontaktside.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

346件のレビュヌ

God forklaring for at komme ind og igen

God forklaring for at komme ind og igen hvordan man kom ud, nemt og enkelt

2026幎2月7日

Hej Troels,

Tak for din feedback! Vi er glade for at hÞre, at du fandt forklaringen af ​​ind- og udgang nem og enkel. Hvis du har yderligere spÞrgsmÃ¥l eller har brug for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi Þnsker dig en god dag - Team Parkos

Nemt, hurtigt og billigt

Parkos.dk sender mig anmodninger om at bedÞmme min oplevelse med parkeringsselskabet og oplevelsen der,

Når jeg så udfylder det og sender det ind, så er det parkos.dk jeg anmelder og ikke den reelle operatÞr, hvilket parkos.dk kun formidlede for,

Men for at anmelde Parkos, så var det også super nemt og overskueligt,

2026幎2月11日

Super fin service

Super fin service. Det fungerede godt med transport til lufthavnen. Da vi skulle hentes fra lufthavnen igen, var der dog lidt forvirring om, hvor vi skulle vente, men det blev lÞst på en fin måde.

2026幎2月12日

Hej Tina,

Tak for din feedback! Det er dejligt at hÞre, at lufthavnstransporten fungerede godt, og at forvirringen ved afhentningen blev lÞst på en god måde.

Vi håber at se dig snart igen.
Hav en god dag! - Team Parkos

I had a great experience with VOPI

I had a great experience with VOPI parking. Although it is a bit far (15-20 minutes) from the airport, it was easy to drive there.
Once we arrived to the airport, I got a call from the company, and he explained very well where and when to meet him as he will drive us to the parking with their bus.

Overall a good, easy experience.

2026幎1月29日

Jeg taler ikke tysk

Jeg taler ikke tysk, og jeg kan kun lidt engelsk, men jeg taler dansk.

Vi oplevede nogle mindre problemer. For eksempel efter ankomsten ventede jeg på min bil på ankomstsiden (passagerankomst), men desvÊrre blev bilen afleveret af den person, som I havde bemyndiget, på samme sted som den blev afhentet, altså på afgangssiden (passagerafgang). Det var lidt besvÊrligt for mig, fordi jeg havde meget bagage, og mine bÞrn var derfor nÞdt til at gå helt hen til det sted, hvor jeg havde afleveret bilen, altså afgangssiden. Det ville vÊre meget bedre for jeres kunder, hvis bilen blev afleveret på ankomstsiden.

Derudover var den person, I havde sendt, lidt hård i sin opfÞrsel; han råbte og blev hurtigt vred. Som jeg nÊvnte, taler jeg ikke tysk og kun lidt engelsk, og fordi jeg ikke forstod en sÊtning under telefonsamtalen, blev jeres medarbejder vred og begyndte at råbe.

Jeg beder jer venligst vÊre opmÊrksomme på sådanne ting.

Omid Nazari

2026幎2月3日

KÊre Omid Nazari,

Tak for din besked og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at hÞre om de problemer, du oplevede under din parkering. Vi vil bringe dette til vores parkeringspartneres opmÊrksomhed, så vi kan forbedre vores service.

Vi beklager dybt den ubehagelige oplevelse, du havde. Vi vil sikre, at dette bliver taget op med den pågÊldende medarbejder, så det ikke sker igen.

Vi sÊtter stor pris på din feedback, som hjÊlper os med at forbedre vores service.

Vi Þnsker dig en god dag.

Team Parkos.

Had my car in parking area for 53 days

Had my car in parking area for 53 days then the winter come and when I came to hent it wouldn't start I would have liked them to have started it before I came

2026幎1月30日

Dear Stuart,

Thank you for your review. We understand that it can be a bit disappointing to find your car wouldn't start after a long stay, especially due to winter conditions. Hopefully, your car started without too many issues and you were able to continue your journey quickly.

We wish you a pleasant day and hope to see you next time!

Team Parkos

God service, og super pris og god parkering

2026幎1月29日

KÊre Niels,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service og parkering hos TRC Parkandfly. Vi strÊber altid efter at tilbyde de bedste priser og sikre en positiv oplevelse for alle vores kunder.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du velkommen til at kontakte os.

Hav en god dag!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。