Meget god service og placering fÃ¥ minutter i bil fra Lufthavnen. Blev ringet op 10 min efter forventet aflevering da vi var lidt forsinkede. Afhentning i lufthavn efter 5 min sÃ¥ alle gode anbefaling... ãã£ãšèŠã

Super Nemt at bestille, og rigtig god lÞbende information, det hele spiller bare Max ð Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen fÞr man skulle parkere, ring 15 minutter... ãã£ãšèŠã
God og nem service. Alt fungerede som aftalt og til tiden. De var endda flesksibel ved afhentning, da vores fly blev ombooket og vi afhentede bilen 2 timer senere, skete det hele uden problem og ing... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Overordnet Ok. Lidt svÊrt at finde pga skilt var lidt gemt vÊk bag en busk (Papenrye 3). Ved ankomst, rigtig fin og hurtig service, samt levering ude i lufthavnen. Afhentning i lufthavenen da ferien... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Parkos hjÊlper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nÞje udvalgte parkeringsudbydere og hjÊlper dig med at trÊffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.
Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, ãªã©ã³ã
- www.parkos.dk
Brug for hjÊlp? Kontakt os
Super service ingen ventetid
Super tÊt pÃ¥ lufthavnen og de varâŠ
Super tÊt på lufthavnen og de var hurtige til at afhente / bringe
Problemfri parkering - trods hÞj sne
Det var let at finde parkeringspladsen midt om natten i dårligt fÞre med meget sne i Hamborg. Taxi ventede på os, og vi var hurtigt i lufthavnen.
Ved hjemkomst var vi noget usikre på, hvilken bil/taxi vi skulle forvente at mÞde i lufthavnen for at kÞre os tilbage til bilen. Dette kunne selskabet have gjort en smule bedre, ved at fortÊlle om bilens kendetegn og firmanavn etc. - men det gik meget godt, og vi kom problemfrit tilbage til bilen.
Utrolig fin service
Let at finde pladsen
Let at finde pladsen, super betjening og god service
God pris, bilen opladet til 100% som aftalt
Kan varmt anbefale dem, vi bestilte gennem Parkos, og alt fungerede rigtig fint
Det var let at finde parkeringspladsenâŠ
Det var let at finde parkeringspladsen og chauffÞren var klar til at afhÊnte os med det samme. Alt forlÞb godt på trods af at der lå meget sne.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺

UseriÞst
Kan desvÊrre ikke give 0 stjerner. Er umulig at få fat på. Skulle afsted i sommer og bestilte til 2 biler. Fik kun parkering til 1 bil, men blev trukket for 2. Blev nÞd til at booke en til den anden bil og endte altså med at betale for 3 biler.
Hold jer langt vÊk fra dem.

Parkos.dk ããã®åç
Fin service og god pris for en ugesâŠ
Fin service og god pris for en uges parkering. Vi kom meget for sent da vi skulle hente bilen men det var overhovedet ikke noget problem. Ringede blot undervejs og blev hele tiden bekrÊftet i at det ikke var noget problem!
AnbefalelsesvÊrdigt
Kan virkelig anbefale denne parkeringslÞsning. Virkelig nemt at komme til og fra. Venlige medarbejdere der står klar ved ankomst både den ene og den anden vej og bilen er klar til kÞrsel når man ankommer.
âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïž
ð¥ð¥ð¥ð¥ð¥
Fint parkering hus og venlig personale
Fint parkering hus og venlig personale, vi blev afhentet i p-huset som aftalt hjemmefra og til tiden, da vi skulle retur fra lufthavnen kom chauffÞren 2 sek. efter vi havde forladt indgangen i lufthavnen.
Alt fungerende.
Nemt og enkelt
Bad servide & attitude
Subject: Complaint about the return transfer from the airport
Dear HAM-Park & Fly Hamburg,
First of all, we would like to thank you for the transfer to the airport â it went smoothly and pleasantly. Unfortunately, however, we have to express our great dissatisfaction with the return transfer.
After our arrival at the airport, our calls were not answered several times, although we left several messages. We had to wait almost an hour for the driver to appear. When he finally came, he was very rude and didn't give clear instructions on where to meet him. Even though we had given our location, he refused to drive to us.
In addition, the driver made an extremely bad impression: he was distracted, constantly talked to a colleague ("brother"), smelled strongly of alcohol and drove unsafely - he hit the curb several times. Upon arrival, he forgot to unload our luggage. In addition, his white jacket was heavily soiled, which gave the impression that he had previously been in an altercation.
This experience was very disappointing and unacceptable for us. We hope that you will take the necessary measures to avoid such incidents in the future.

TrÊls hjemtur
God hjemmeside, hvor det var nemt at booke. Det var lidt udfordrende at finde indgangen til pladsen. Da vi ringede og fortalte at vi var ankommet gik der ikke lang tid fÞr end, at der kom en bil og kÞrte os til lufthavnen.
Til gengÊld var hjemturen en dyb skuffelse. De fÞrste tre gange vi ringede til transporten fra lufthavnen blev vi sat i kÞ, men blev smidt af efter lang vente tid. fjerde og femte gang vi ringede blev vi direkte afvist...
Vi endte med at tage en taxi for egen regning. Meget trÊls når man har rejst hele natten, fra Uganda og bare gerne vil hjem.

Super nemt og lige til
DÃ¥rlig service
Vi havde dsv. Budget 1 dag fejl da vores fly blev flyttet en dag senere det har kostet os ny parkering billet til 170 eu for 3 timer EXTRA parkering.Har ikke fået god hjÊlp med at få penge retur ,Vi har i forvejen betalt 140 eu Bjarne Jensen

Parkos.dk ããã®åç
Nem parkering tÊt ved lufthaven
Nem parkering tÊt ved lufthaven. Hurtig transport uden ventetid. Det samme gjorde sig gÊldende da vi skulle retur fra lufthavnen til p-pladsen gik det hurtigt uden ventetid. Kan klart anbefales.
Fungerede fint
Fungerede fint, lidt dyrt men tÊt pÃ¥ terminalerne. SÞde hilsner fra bilen pÃ¥ SMSð