Banner for Parkos.dk

Parkos.dk レビュヌ 348

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super Nemt at bestille, og rigtig god lÞbende information, det hele spiller bare Max 😀 Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen fÞr man skulle parkere, ring 15 minutter... もっず芋る

Nem bestilling, god lÞbende information. Bestilling var nem og ligetil, god information om bestilling dagen fÞr man skulle parkere, ring 15 minutter fÞr du er der, sÃ¥ kÞrer vi dig til lufthavnen.... もっず芋る

God og nem service. Alt fungerede som aftalt og til tiden. De var endda flesksibel ved afhentning, da vores fly blev ombooket og vi afhentede bilen 2 timer senere, skete det hele uden problem og ing... もっず芋る

䌁業が回答したした

I used Parkos for parking at Hamburg Airport (MSF – Park and Fly). When my car was picked up, their employee took photos of the vehicle. After getting my car back, I noticed scratches on the rear... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 䟡栌比范サむト
  2. 空枯シャトル サヌビス
  3. 駐車堎ビル
  4. 駐車堎
  5. 駐車サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Parkos hjÊlper rejsende med nemt og trygt at finde og booke parkering ved lufthavnen. Vi sammenligner nÞje udvalgte parkeringsudbydere og hjÊlper dig med at trÊffe det rette valg baseret på dine behov og tusindvis af anmeldelser fra andre rejsende. Parkos håndterer bookingen, mens selve parkeringstjenesten leveres af vores partnere. På den måde ved du, hvad du kan forvente, og kan rejse med ro i sindet.

• Boumaboulevard 77, 9723 ZS, Groningen, オランダ

• www.parkos.dk

Brug for hjÊlp? Kontakt os

Se kundeservice åbningstider på vores kontaktside.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

348件のレビュヌ

Fin oplevelse

Nem booking. Let at finde P-huset (godt skiltet), nem indtjeckning.
Oversigten inde i P-huset over ledige pladser på de enkelte parkeringsniveauer var dog ikke up to date - da mange flere pladser var ledige end den digitale tavle viste.

2025幎10月17日
自発的なレビュヌ

God service og styr på tingene

God service og styr på tingene. Ved udrejsen mÞdte vi som aftalt op ved parkeringsområdet, hvorefter vi blev kÞrt til lufthavnen i en minibus. Ved hjemkomsten blev vi afhentet lufthavnen kort tid efter vi havde fået vores bagage og kÞrt til parkeringsområdet og fik vores bil, hvorefter vi straks var på vej mod DK

2025幎10月21日

Overordnet godt

Overordnet super godt. Var dog meget svÊr at finde parkeringen ved ankomst, men heldigt at chauffÞren kom i lÞbet af få min.
Ved hjemkomsten var der meget travlt og vi fik unÞdig ventetid som kunne vÊre lÞst med en ekstra chauffÞr. Der var også andre som ventede på samme chauffÞr og han fortalte i bilen at der var ekstrem travlt. Mener dog at det kunne de have forudset idet alle jo skriver hjemkomstens og dag på bookingen.

2025幎10月19日

DÃ¥rlig kundeoplevelse:

DÃ¥rlig kundeoplevelse:
Det var svÊrt at finde parkeringspladsen idet skilte ikke var belyste og ved forespÞrgsel hos firma omkring placering blev jeg mÞdt af irriteret medarbejder der ikke kunne forstå vi ikke var ankommet som aftalt - anden gÊst havde samme oplevelse.
Vi ved aflevering af vores bil fik vi en dårlige betjening fra en tilsyneladende stresset medarbejder der havde forlagt en nÞgle.
Og ved hjemkomst blev vi mÞdt af en chauffÞr der ligeledes virkede irriteret og uengageret.
Vores familie blev enige om at vi i fremtiden ikke gider bruge Parkos idet vores ferie startede og sluttede med en dårlig oplevelse og det var ikke besparelsen vÊrd.

2025幎10月18日
自発的なレビュヌ

Det kunne ikke vÊre nemmere

Det kunne ikke vÊre nemmere. Parkeringen var nem at finde, vi blev taget imod med det samme og kÞrt til lufthavnen. De havde endda sÞrget for selepude til min sÞn.
Da vi skulle hjem igen ringede chauffÞren til mig lige da flyet var landet (vi var stadig inde i flyet) og fortalte hvor han holdt og ventede på os.

2025幎10月19日
自発的なレビュヌ

Aflevering af bilen gik rigtig godt

Aflevering af bilen gik rigtig godt, personalet ved afleveringen var flinke og hjÊlpsomme der var en virkelig god mavefornemmelse. Da vi kom tilbage fra ferien og skulle hentes i lufthavnen gjorde vi skal vi har fortalt. Men alligevel skulle vi så udenfor en kold oktober morgen og 5 kvarter inden de kom efter os, og den sure kvindelig ChafÞr havde ingen forståelse for vores syn på sagen.. hvis hun bare havde give os et tids estimat så vi kunne have ventet indenfor.

2025幎10月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。