レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb neuropathie (cidp). De sokken van pedimarkt trek ik 's nachts aan, waardoor ik aanzienlijk minder pijn heb. Geweldig!

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

De productomschrijving was niet correct. De alpaca sokken zouden een platte teennaad hebben. Voor gevoelige voeten. Misschien was deze wel plat, maar ook keihard. Ook zouden de sokken zacht zijn. En z... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Siliconen kussentjes voor hamertenen besteld voor mijn moeder. Het ringetje wat om de teen moet ging de derde dag er al vanaf. Goede service en een nieuwe gratis gekregen. Helaas ging deze ook weer ka... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... もっず芋る

䌁業情報

1. りェルネス センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Kan nog geen correct oordeel geven over

Kan nog geen correct oordeel geven over het artikel vermits ik het nu ruim een week later nog niet ontvangen heb.

2025幎9月30日

Pedimarkt.nl からの回答

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. We begrijpen dat dit frustrerend is en bieden onze excuses aan voor de vertraging. Voor vragen of om de bestelling na te gaan, kunt u contact opnemen met onze klantenservice; zij helpen u graag verder.

Voorbeeldige Webshop.

Artikel besteld.De volgende dag al in huis.Makkelijk te retourneren.Binnen een week mijn geld terug.Valt niks op aan te merken.Hebben ook een ruime keus aan artikelen voor mensen met moeilijke voeten.

2025幎9月27日
5぀星のうち1の評䟡

Bestel sokjes maat S dacht dat het mijn

Bestel sokjes maat S dacht dat het mijn maat was ?
Bleek niet zo te zijn gelijk in actie gekomen telefonisch 15 minuten in de wacht gehangen toen maar per mail gereageerd direct dat ze beter de zending konden tegenhouden? Vanwege dat ik de verkeerde maat had besteld. Nou je raad het al toch verstuurd helaas en onnodig als er beter gecommuniceerd wordt intern denk ik.

2025幎7月16日

Bedankt voor uw review.
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Ik heb zojuist uw mail er nog eens bij gepakt. In de mail gaf u aan dat u dacht dat maat S niet geschikt was voor uw schoenmaat 40, Mijn collega heeft destijds op uw mail geantwoord. Verder stond er geen expliciet verzoek om de bestelling tegen te houden of te annuleren.
Als dit bericht in uw mail had gestaan hadden wij uiteraard de zending tegen gehouden en geannuleerd.

5぀星のうち4の評䟡

Klachtgericht en goede producten

Een prettig te navigeren website en eenvoudige manier van bestellen. De producten werden snel geleverd en zijn goed aangekomen. Ik ben erg tevreden met de pedicure machine die ik aangeschaft heb. Deze werkt erg goed.

2025幎6月20日

Pedimarkt.nl からの回答

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat het bestellen soepel verliep, de levering snel was en u tevreden bent met de pedicuremachine. Goed om te horen dat deze zo goed werkt!

5぀星のうち5の評䟡

Goede klantenservice en snelle afhandeling

2025幎4月25日

Pedimarkt.nl からの回答

Hartelijk dank dat je tijd hebt genomen om ons een positieve beoordeling te geven!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en na terug sturen

Snelle levering en na terug sturen (helaas te smal voetbed van schoenen) weer na 2 dagen volledig bedrag terugontvangen

2025幎3月18日

Pedimarkt.nl からの回答

Hartelijk dak voor uw positieve feedback. We vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。