Vores Rais brÊndeovn skulle have ny glas i lÃ¥ge og lÃ¥s udskiftet. Fik besÞg af Lasse og alt udfÞrt til Vores fulde tilfredshed. kan klart anbefale Pejsen til at udfÞre opgaver med brÊndeovn. Karl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi fik gode rÃ¥d/vejledning i deres showroom, hurtig levering med montering og afskaffelse og hjÊlp til et spÞjst underlag under den gamle brÊndeovn. Vi har kun positive ting at sige om hele oplevelsen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Pejsen ved vi hvilken forskel, hygge kan gÞre for os. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vi kan koble fra, stresse af og hygge os, hvad enten det er alene eller sammen med familie og venner. Derfor har vi gjort det til vores mission at skabe indendÞrs og udendÞrs samlingspunkter, der danner en ramme om uforlignelige hyggestunder. Hos os er en pejs ikke bare en pejs, en brÊndeovn ikke bare en brÊndeovn. Det er en lÞsning skabt til dit behov og med henblik på dit velvÊre. Derfor tilbyder vi også totallÞsninger, så du ikke behÞver tÊnke på noget og er sikret en holdbar lÞsning.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
à ejsen.com de kan noget med service.
Vores Rais brÊndeovn skulle have ny glas i låge og lås udskiftet.
Karl-Ove havde styr på reservedele og booking. alt spillede max.
En positiv oplevelse
Vi fik gode råd/vejledning i deres showroom, hurtig levering med montering og afskaffelse og hjÊlp til et spÞjst underlag under den gamle brÊndeovn. Vi har kun positive ting at sige om hele oplevelsen.
Fantastisk god service
Fantastisk god service - professionelt og hurtig vejledning. Levering og monteringen af skosten og pejs gik fuldstÊndig fejlfrit. Alt i alt har vi vÊret i kyndige og professionelle hÊnder, hvilket har skabt et ukompliceret forlÞb med kÞb og opsÊtning. Vi vil virkelig gerne anbefale Pejsen til alle. Tusind tak for en glad kunde.
Fantastische service
Heel vriendelijk en behulpzaam! Ik zocht een moeilijk te vinden vervanging voor mijn kachelruit en vond deze bij Pejsen. De klantenservice reageerde snel en adequaat op mijn vragen en nam uit eigen initiatief contact op met de fabrikant van mijn houtkachel om te dubbelchecken of het het juiste type was. De verzending naar Nederland verliep super snel en correct. Dankjewel voor de fantastische service!

Topkarakter
Super hurtig håndtering af ordren. En af varerne var gået itu under forsendelse, jeg sendte et billede af skaden og fik hurtig svar tilbage om at en ny vare var på vej.
Jeg kontrollerede forsendelsen inden der var gået 24h.
Mine varmeste anbefalinger til alle.

Pejsen ããã®åç
Hurtig, effektiv og fremragende betjening
SÞgte rundt på nettet og skulle bruge reservedele til min MorsÞ-brÊndeovn og fandt hos Pejsen alle de originale dele jeg skulle bruge og de var til en meget tilfredsstillende lav pris. NÊrmest fra dag til dag blev de modtaget. Bedre og flottere ekspedition findes nÊppe.
Stor ros til Pejsen.

Pejsen ããã®åç
Jamen der er jo overhovedet ikke nogetâŠ
Jamen der er jo overhovedet ikke noget dårligt at sige! Intet! Rådgivningen vedr. valg af brÊndeovn er fin. Service fin. Installation af brÊndeovnen igen helt perfekt og hurtig.

Bedre kundebehandling findes ikke
Min JÞtul 520 manglede en reservedel, som jeg bestilte via den udmÊrkede hjemmeside. Det skal fremhÊves at fragtomkostningerne var meget små set i forhold til konkurrenterne. Bare super.
Samme dag kontaktede jeg webshoppen, da jeg manglede endnu en reservedel, som ikke fremgik af hjemmesiden. Her fik jeg fat i Lone, som lovede at stille min vare til side og efterlyse min manglende reservedel. Det var en vanskelig opgave, idet Lones leverandÞrer ikke svarede hende og de var ikke til af trÊffe. Lone var bare udholdende og efter 3 uger blev den manglende reservedel lagt op på hjemmesiden og der var hul igennem. Under ventetiden var Lone venlig og sendte statusrapporter til mig med mellemrum. Min
oplevelse var bare super og Lone er sin vÊgt vÊrd i guld for firmaet. Håber hun får en god lÞn, for hun er en stjerne og har fortjent den.

SUPER serviceð¥
SUPER service hele vejen fra bestilling til ny monteret brÊndeovn.

Very friendly
Very friendly, fast and a good value for the price.

Jeg var inde i Pejsen i NÞrresundby forâŠ
Jeg var inde i Pejsen i NÞrresundby for at kÞbe et spÊrstyr. Ekspedienten var meget venlig og hjÊlpsom, og tog mig enda med ud på lageret for at finde det rigtige spÊrstyr til min opgave, samt gav tips til opsÊtning.

Mega god service
Mega god service, fra start til slut. Også selvom jeg var en besvÊrlig kunde.

Pejsen.com ððŒððŒððŒ
Har fÃ¥et den mest udsÞgte behandling af Mikkel fra Pejsen.com i HjÞrring. Vi havde en lille âgummi-dutâ pÃ¥ vores Lotus Fedtstens brÊndeovn, der var gÃ¥et i stykker
Anede ikke hvor vi skulle gå hen. Der hvor vi havde kÞbt den i HelsingÞr var lukket.
Vi sÞgte på nettet og fandt frem til Mikkel i HjÞrring. Han hjalp via billeder til at finde ud af, hvilket mÊrke vores ovn var og hvor man kunne få fat i den manglende del.
Tusind Tak Mikkel ððŒððŒððŒ
God service ððŒððŒððŒ

Fantastisk service
Jeg er panik , har åbnet min brÊndeovn og ud springer en låse fjedre som nu går lågen ikke kan lukke, ( pt er det meget koldt)
Jeg ringer , og får den bedste service, af Lone som lover at undersÞge hvad jeg skal bruge.
Der bliver ringet tilbage, og dimsen bliver afsendt Express ðdagen efter modtager jeg den ð
Fra en taknemmelig kunde, over super serviceâŠ.. som nu har varme igen

Super service og vejledningâŠ
Vi har fået monteret den smukkeste pejseindsats, som efter kyndig vejledning fÞr, under og også efter lever op til det vi håbede og mere til.
Mikkel vejledte og oversolgte ikke. En virkelig god oplevelse fra ende til anden.

Pejsen ããã®åç
Jeg bestilte en morsÞ brÊndeovn ogâŠ
Jeg bestilte en morsÞ brÊndeovn og skrev pÃ¥ bestillingen at den skulle kÞres ind i huset, det var alfer og omega.. Den blev stillet ude for grunden. Ikke nok med det de laver leveringstidpunktet om 3 gange til senere ankomst dvs fra kl 1430 /1530 og kommer kl 1040, der er en aftale om at de skal tage varen med tilbage hvis ingen er hjemme, det er jo latterligt. Det er under al kritik, havde jeg vidste det havde jeg bestilt fra en firma, jeg har lige modtaget en mail at i ikke havde set anmodningen for det var kun sket fÃ¥ gange pÃ¥ 6 Ã¥r. Det er den dÃ¥rligste undskyldning jeg har hÞrt fra et firma ð€¬sÃ¥ jeg ville absolut under ingen omstÊndigheder give dem en anbefaling herfra ð¡ find et andet sted at kÞbe jeres brÊndeovn

Pejsen ããã®åç
Jeg bestilte en bundplader til minâŠ
Jeg bestilte en bundplader til min brÊndeovn super service lynhurtige levering det spiller bare.

Hvis der ver 6 stjerner på Trustpilot
Hvis der ver 6 stjerner på Trustpilot, ville jeg give dem til Pejsen. Som tilbagevendende kunde har jeg altid fået fÞrsteklasses betjening, selv når jeg fra det fjerne udland har haft brug produkter eller et godt råd.
Nu senest bestilte jeg et ret sjÊldent brÊndeovnsglas online i går middags, og det sidste eksemplar blev lynhurtigt lagt til side. Her til morgen ligger det klar til afhentning i GLS pakkeboksen! Og så i dette vejr! Thumbs up!

Ekseptionel service
Vi fik bestilt det vi skulle bruge på hjemmesiden, og så fik vi leveret rigtig hurtigt.
God vejledning og venlige personaler.
Her bestiller vi fra igen når vi får brug for det.

Pejsen ããã®åç
Fantastisk service hos Pejsen!
Lone hos Pejsen har ydet en service langt ud over det sÊdvanlige. Hun sÞrgede bl.a. for, at en krukke blev bestilt hjem fra leverandÞren og personligt fragtet til mig, sÃ¥ den nÃ¥ede frem inden december var omme. Den skulle bruges til en julepyntet troldegren â og det hele lykkedes takket vÊre hendes indsats. Pejsen kan varmt anbefales! âš

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ