Jeg bestilte forkert stÞrrelse bukkefix, sender dem retur, desvÊrre med forkert ordre nummer ð blev jeg ringet op, af hedestoker og problemet lÞst og jeg fik mine penge retur Hurtig respons og rig... ãã£ãšèŠã
Jeg har handlet ved Hedestoker et par gange fÞr og fik varerne sendt uden problemer kom som lovet. Sidste gang bestilte jeg forkert ok kÞrte selv ned til butikken og fik det byttet til det rigtige, ri... ãã£ãšèŠã
Hurtig ekspedition og fremsendelse af bestilte varer. Fandt et produkt til en billigere pris pÃ¥ anden webshop og meddelte det til Hedestoker, som straks rettede prisen og dermed overholdt prisgaran... ãã£ãšèŠã
Glimrende service. Havde fået bestilt er rÞr af en type som ikke passede med de Þvrige - blev kontaktet af firmaet der hjalp mig med at vÊlge den rette del. Over forventning.
- é 管工
- ãã€ã©ãŒæäŸæ¥è
- æçå°éåº
- ãã€ã©ãŒéšåæäŸæ¥è
- ãã€ã©ãŒã»ææ¿ãµãŒãã¹
- 倪éœãšãã«ã®ãŒè£ 眮æäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hedestoker.dk er Danmarks Êldste VVS-butik på nettet! Hos Hedestoker.dk sÊlger vi alt indenfor vvs, pillefyr, kedler, varmtvandsbeholdere, radiatorer og meget andet. Der er altid mange penge at spare på både pris og fragt, og shoppen har åbent dÞgnet rundt så du kan handle hvor og hvornår det passer dig.
Hedestoker Support
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Kompetent rådgivning
- Hos Hedestoker.dk har vi som Danmarks Êldste VVS-butik på nettet stor erfaring i rådgivning og vejledning af kunderne. Vi lÊgger stor vÊgt på at sÊlge dig netop de produkter du har brug for og ikke andet. Du kan altid få et godt råd med på vejen til valg af produkt eller installation.
- Prisgaranti & Hurtig Levering
- I vores shop har vi PRISGARANTI på alle varer så du altid er sikret den bedste pris uanset om du handler vvs, varme, skorsten eller noget helt andet. Vi har et stÊrkt netvÊrk af leverandÞrer og et stort lager så du altid kan regne med hurtig og prÊcis levering.
- Kundeservice
- Har du spÞrgsmål til vores produkter kan vi altid kontaktes på telefon i åbningstiden, hvor vi sidder klar til at hjÊlpe dig. Udenfor åbningstid kan du altid sende en mail og få hurtigt svar.
KMO, Validan og VE Godkendt
Hos Hedestoker ApS er vi stolte af vores KMO-, Validan- og VE-godkendelser, som garanterer dig bÊredygtige og kvalitetsorienterede varmelÞsninger.

Hunnerupvej 3, 6920, VidebÊk
- 96 92 10 90
- salg@hedestoker.dk
- www.hedestoker.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 14ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Jeg fik ny RTB Phoenix 16 pillefyr medâŠ
Jeg fik ny RTB Phoenix 16 pillefyr med montering er meget tilfreds med kundeservice og flot montÞrer arbejde
Et fantastisk sted at handle
Det er virkelig god kvalitet og tilâŠ
Det er virkelig god kvalitet og til billige penge, og så hurtig levering
Godt udvalg og hurtig levering.
Hurtig respons og rigtige mennesker i den anden ende... En fornÞjelse
Hurtig respons og rigtige mennesker i den anden ende...
En fornÞjelse
God og konstruktiv vejledning iâŠ
God og konstruktiv vejledning i telefonen og hurtig levering af meget venlig og sjov medarbejder
Meget venlig og forklarende montÞr
Meget venlig og forklarende montÞr, som kunne sit kram.
Bedste anbefalinger herfra.
God og venlig service
God og venlig service. Jeg vil fremover henvende mig til Hedestoker, når og hvis jeg får behov.
Very good experience
Hurtig levering på adressen
Det er bare altid god serviceðð
Rigtig god service.
Det var nemt og hurtigt bestilling ððððð
Glimrende service