Ik heb dezelfde meegemaakt en zit er nog steeds midden in. Duizenden euro's meer kwijt door hun slechte onderzoek en rapport. Totaal niet deskundig en onderzoek zou achter af gezegd door hun puur mom... ãã£ãšèŠã
PerfectkeurÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vriendelijk totdat de opdracht en rekening is voldaan. Daarna garantie tot de hoek. Ontevredenheid en vragen over de rapportage worden afgedaan met excuus en communicatie fouten. Bij wie die lagen wor... ãã£ãšèŠã
Er werd uitgebreid de tijd genomen om met mij door het aan te kopen pand te lopen, keurder heeft zeer uitgebreide keuring gedaan en meegedacht in mijn verbouwingswensen. De hele keuring heeft ande... ãã£ãšèŠã
Absolutely not recommended. Glaring issues were missed and said to be 'too obvious' to note. No responsibility taken, or even an apology. Only wanting to meet without a third party, knowing they wou... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hét landelijk opererend bouwtechnisch adviesbureau. Voor al uw bouwkundige diensten; bouwtechnische keuringen, onderhoudsplanning, nul meting
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
840 euro weggegooid geld jammer dat hetâŠ
840 euro weggegooid geld jammer dat het zo min uitgevoerd is koude douche
Veel gebreken niet gemeld
Veel gebreken niet gemeld.
Ik heb een bouw technische keuring laten doen door Perfect keur voor mijn huis die in 1880 is gebouwd. Alles verliep prima en ik kreeg op het eerste gezicht een keurig rapport. De gebreken die er waren gemeld maakte dat ik het huis heb gekocht. Deze gebreken kon ik namelijk gemakkelijk oplossen.
Echter toen ik er in ging wonen werden er grotere gebreken merkbaar;
Mijn zijgevel is versleten en is op het blote oog vanuit de straatkant te zien. Hierdoor zit er zwarte schimmel in mijn keukenkastjes (dit is ook op het blote oog te zien). Dit is niet vermeld in het rapport. Deze schade kost mij nu 19.000 euro.
Mijn douche is van alle kanten verkeerd gebouwd. Zo trekt er vocht in de wanden en is er geen ventilatie systeem. De wastafelafvoer zit te hoog en is voor verstopping gaan zorgen. Wederom is dit niet vermeld. De douche wordt gesloopt en komt een nieuwe douche in.
Er zijn meerdere gebreken die deskundigen hebben opgemerkt. Zij geven aan dat zij het onacceptabel vinden dat dit niet is vermeld in het bouwtechnische keuringsrapport. Helaas kan ik Perfect keur niet meer aansprakelijk stellen, aangezien dit alleen binnen de 6 maanden kan nadat zij het rapport hebben opgesteld.
Schandalig
Schandalig. Dit bedrijf is echt zo ontzettend slecht. Volgend de website heb je een asbest analyse binnen 72 uur binnen en dan binnen 24 uur de uitslag.
Maar. Eerste zending âverlorenâ in de post. Na veel aandringen een tweede pakket ontvangen (nu wel met track & trace) en dit ligt al bijna een week een in laboratorium.
Terugbelafspraken worden stelselmatig niet nagekomen. Tientallen malen gebeld.
Verantwoordelijken zijn er niet, zitten in bespreking of zitten niet op hun plek.
Echt mensen. Waar zijn jullie mee bezig.
Geen uitspraken doen die niet op waarheid zijn gebaseerd!
2x rapport zelfde pand. 1ste keer uitspraken gedaan over zaken waar de inspecteur totaal geen kennis van had! Klacht over ingediend, maar Harry Vuyk veegt zân straatje schoon. 2de inspecteur deed de uitspraak dat er houtworm zou kunnen zitten en dat de kosten tussen de 500-50.000,- euro zouden kunnen bedragen.
Erkend bedrijf inspectie laten uitvoeren op houtworm en overige. Hierbij bleek dat het pand geen enkele vorm van houtworm of ander insect bevatte.
Inspecteur roept maar wat, Maar denk na wat dit voor de verkopers doet.
Perfectkeur goed voor inspecties van nieuwbouw, maar niet hoor oude huizen van boven de 120 jaar!
Inspecteurs moeten eens een paar jaar in de bouw meedraaien en geen jonge mannetjes sturen die het bekijken vanuit het boekje achter hun bureau.
Totally unprofessional
Hired this company to do a technical inspection on a house that I was planning to buy. They failed to notice some major issues that ended up costing me a lot of time, money and stress. I do not recommend doing business with this company. Totally unprofessional!
Verbijsterend slecht in uitvoering en klantgerichtheid
Ik heb dit bedrijf ingeschakeld bij de aankoop van een woning. De rapportage gaf geen aanleiding tot nader onderzoek. Vrijwel direct na overdracht van de woning werd ik geconfronteerd met ernstige gebreken die door Perfektkeur gemist waren. Nadat ze de situatie voor de 2e maal hadden onderzocht bleven ze de gebreken ontkennen. Ik heb vervolgens een second opinion uit laten voeren waar nog veel meer serieuze gebreken aan het licht kwamen. Het verschil tussen de rapportages was zo groot dat dit tot een andere afweging bij de aankoop van de woning zouden hebben geleid. En voor een fatsoenlijke oplossing op basis van de vastgestelde fouten en gebreken stond Perfektkeur niet open. Integendeel, ze hebben geprobeerd mij onder druk accoord te laten gaan met voorstel wat volledig voorbij ging aan de ernst en omvang van de situatie.
5 sterren voor deze partij!
Ik geef niet snel 5 sterren, maar ik kan echt geen minpunten noemen.
Een meeloopkeuring laten uitvoeren bij Perfectkeur en ook al eerder een keuring met rapport laten uitvoeren (2019). Beide keren uitstekend, en voor de prijs zeker goede waarde!
De inspecteur die mijn opdracht uitvoerde heeft verstand van zaken en ook nog eens een goed humeur, geeft goed en eerlijk advies. Ben je op zoek naar een keuring met of zonder rapport? Niet twijfelen, misschien is er een goedkopere optie, maar hier ben je zeker van kwaliteit!
Contact met de planning was prima en de inspecteur was stipt op tijd
Zeer prettig en deskundig geholpenâŠ
Zeer prettig en deskundig geholpen door Harald.
Harald nam de tijd, was professioneel en stelde mij gerust. Dit is mijn eerste koophuis en het was erg fijn om hiervoor Perfectkeur in te schakelen. Ook na de keuring waren zowel Harald als zijn collegaâs altijd bereikbaar en zeer vriendelijk.
Al met al keurig en zeker aan te raden!
Keurder kwam op tijd voor de afspraak en nam de tijd voor al onze vragen. Ook gaf hij tips over het verbeteren van het huis. Deskundige man die ons aangekochte huis grondig keurde.
De keuring vond in de ochtend plaats, in de avond ontvingen we de rapporten mbt bouwtechnische keuring en de asbest scan via e-mail. De week daarna kregen we ze ook in hardcopy toegestuurd met de post.
Al met al keurig en zeker aan te raden!
Prettige ervaring met PerfectkeurâŠ
Prettige ervaring met Perfectkeur gehad. Binnen 3 dagen stond er een inspecteur op locatie voor een bouwkundig onderzoek. De man nam de tijd voor ons en heeft een uitgebreid rapport aangeleverd met volledige informatie. Ook het personeel op kantoor heeft ons keurig geholpen. Niet alle componenten uit de rapportage waren voor ons duidelijk, maar daar heeft het kantoorpersoneel ons keurig bij geholpen.
Some areas in the report are fake, or not investigated properly
We hire "professionals" because we do not know all the details. When we pay them we expect them to disclose all the details. That did not happen.
Perfectkeur did not indicate in the report that boiler maintenance has not been carried out for nearly two years. The report actually states that maintenance has been carried out. This is a spot on.
Secondly, Perfectkeur did not check against any water leaks. They test only draw-off points. The report indicate that everything is fine, but in reality, the old valves start leaking once you close and reopen them.
(This *likely* deliberate, because Perfectkeur was suggested by the seller's agent)
Faulty Report
We bought a house in 2019 , trusting their report. Their report stated that there are no lead pipes visible. After a water leakage destroying our kitchen and toilet , we learned that there were lead pipes everywhere. One of them being visible at the very bottom of the kitchen sink.( starting as copper and then continue as lead).I understand that they are not allowed to break anything to investigate further, but to see that lead pipe at the kitchen they didnt have to break anything, just look in detail. I have written explanation from the plumber company that fixed the leakage and lead pipes for me ;â lead pipe under the kitchen sink was visible and inspector should have seen itâ. Still they dont take any responsibility. I am very disappointed. By the way , it is really strange that they have nearly perfect reviews at the website that is listed above trustpilot at google search results. ( One can say it is nearly unrealisticly good).
Matige keuring; zonde van het geld
Tweede bouwtechnische keuring die ik uit heb laten voeren, 1e bij perfectkeur. Het bouwkundig onderzoek was snel voor elkaar. Het rapport was erg algemeen. Nu een jaar na dato ben ik heel wat meer bouwtechnische problemen tegengekomen die niet zijn onderkent (fout bevestigde regenpijp; stevige schade in gevel; mosaangroei waar niks over is gemeld; kozijnen die in veel slechtere staat bleken). Het keuringsrapport was ook qua opgenomen kosten voor de wel geïnspecteerde werkzaamheden ver beneden de marktprijs. Bij aansprakelijk stelling werd het straatje snel schoongeveegd. Kortom: matige keuring, zonde van het geld.
Professionele keurder
Professionele keurder. Ook het bedrijf heeft alles keurig geregeld. Afspraken snel en alles bevestigd per mail. Dag na de keuring het bouwkundig rapport. Top.
Er is een zeer slechte keuring geleverd door Perfectkeur
Er is een zeer slechte keuring geleverd door Perfectkeur, de rapportage schoot enorm te kort.
Hieronder een kleine opsomming:
- Geen ventilatie in de kruipruimte wat niet was opgemerkt door Perfectkeur;
- Vocht tot en met de oppervlakte van de vloer, wat resulteert in schimmel;
- Gaten in de muur welke niet waren opgemerkt;
- Deuren die zo krom als een rietje waren welke niet waren opgemerkt.
Na meerdere malen te hebben gebeld, om aan te geven dat het rapport te kort schoot werden we maar niet terug gebeld. Tevens hangt medewerker klachtenadministratie Harry Vuijk de hoorn op de haak als die het er niet mee eens is.
De receptionistes zijn erg aardig, maar de rest van het personeel is erg slecht.
NOOIT mee in zee gaan!!
Wij hebben een expertise laten uitvoeren door Perfectkeur op een woning uit 1912 waar al meer dan 30 jaar niets aan gedaan is.
Perfectkeur kwam met een rapportage welke niet matched met de woning. Gelukkig konden mijn vriend en ik in de bedenktijd van de woning afzien want in een andere expertise door een andere firma bleek dat de bedragen voor een bouwtechnisch in orde huis tegen de 80K uitkwamen.
De keurders van Perfectkeur hadden geen goed meet apparatuur bij zich. Niet eens een duimstok!! Daarbij werden wij ook als leugenaars en bedriegers uitgemaakt toen wij over de telefoon onze ervaringen deelden met PerfectkeurâŠ
Kortom.. NOOIT met deze firma in zee gaan voor het keuren van een woning. Zij geven aan dat zij niet voor niets zo groot zijn geworden maar tegelijkertijd zijn zij ook totaal niet nauwkeurig, ronduit laks met de keuringen zelf.
Nauwkeurig werk geleverd
na ruim een uur wisten wij dat we de woning niet moetsen kopen, het later ontvangen rapport konden we gebruiken om te ontbinden. Wat zijn wij blij geweest.. hier hebben we echt veel aan gehad. De begane grond vloer was geheel rot, wat we zeker zelf niet hadden gezien. en nog een aantal zaken welke door verkoper niet gemeld zijn. Perfectbouw heeft perfect werk geleverd en ons voor een miskoop bewaard. Dank !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã