Efter tre velbegrundede og rettidige flytninger af tandlÊgetider hos Tom Gregersen fik jeg en meget modbydelig mail fra ham, hvori han forklarede mig, at min adfÊrd var meget atypisk for hans klientel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vennlig og imÞdekommende ved telefonkontakten, nÃ¥r der bestilles time. Fint at der er vann tilrÃ¥dighet, dels pga av sykkeltur til tannlegen, og munntÞrrhet pga av frykt. Personalet er god til Ã¥ be... ãã£ãšèŠã
Ich hatte im Segelurlaub einen Sturz bei dem ich mir einen Schneidezahn halb rausgeschlagen habe. Mein Versuch einen Zahnarzt zu finden scheiterte bis ich Susanne und Tom angerufen habe. Sie waren... ãã£ãšèŠã
Rolige og venlige personale der forstÃ¥r at fÃ¥ en til at falde til ro under behandling - selv nÃ¥r hele ens mund skal ordnes. De vejleder og forklarer deres rÃ¥d pÃ¥ en meget forstÃ¥elig mÃ¥de og venlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
" Vi ser ikke blot en tand - men et helt menneske - og vi ved godt at tandbehandling ikke er blot tiden i selve tandlÊgestolen, men derimod processen omkring hele tandlÊgebesÞget "
é£çµ¡å
Perlegade 13 1 sal, 6400, SÞnderborg
- tandlaege@perletand.dk
- www.perletand.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kan kun sige god og behageligâŠ
Jeg kan kun sige god og behagelig oplevelse som sÊdvanlig mvh Niels Peter Krog
Der er altid god behandling
Der er altid god behandling , men prisen er i top 549kr ,hos min kones TandlÊge koster et sådanne besÞg 359kr.

Perletand ããã®åç
Meget professionelt!
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse - på trods af man helst vil vÊre fri :-)
God behandling.
Hej.
Hej.
Som altid mÞde jeg et venligt og kompetent personale samt tandlÊge.
Kan anbefales.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, meget professionelt og effektivt arbejde ifbm. min tand der var flÊkket en del af.
I var 20 min forsinket .og man kommerâŠ
I var 20 min forsinket .og man kommer aldrig ind til aftale tid
Også tage i Corona tillÊg 54 kr selv om det er ulovlig det er bare ikke okay
Super god oplevelse
TandlÊgepraksis med hÞjt faglig niveau og super serviceniveau.
Prisen er reel og fÞlger den hÞje kvalitet og brug af nyeste udstyr samt teknologier. Afslappet og hyggelig atmosfÊre i ventevÊrelse.
Operation af betÊndelsesvÊv i tandkÞdet
Afslappet atmosfÊre med venlig og professionel oplysning vedr. behandlingen som foretages
Erfaren og kompetent tandlÊge med tidâŠ
Erfaren og kompetent tandlÊge med tid til sine patienter i hyggelige rammer. Tom og hans dygtige piger er altid et besÞg vÊrd og dine tÊnder smiler hele vejen hjem ð
Har altid haft dem som min tandlÊge
Har altid haft dem som min tandlÊge. Er tryg ved at komme hos dem
Altid fantastisk at komme hos jer!
Altid fantastisk at komme hos jer!
Alle er utrolig sÞde og imÞdekommende. Også når man har et lille barn med, så sÞrger i for at barnet får hele oplevelsen med når mor eller far ligger og bliver undersÞgt.
Helt igennem fantastisk sted!
Ringede "akut" med en flÊkket kindtand.
Ringede "akut" med en flÊkket kindtand.
Havde brugt 1œ dÞgn på at tage "tillÞb", da jeg lider af tandlÊgeskrÊk i en sådan grad, at jeg får svedige håndflader bare ved at snakke om det. Jeg skrev til Perletand på Perlegade i SÞnderborg, og efter 45 minutter ringede de til mig og sagde jeg skulle kigge ind. Utrolig pÊdagogisk tilgang og super håndtering af mig og min udfordring, efter knap 1 time var jeg ude igen med en kindtand mindre som ikke stod til at redde, den var simpelthen flÊkket. Ingen tandpine, og fundet en tandlÊge som jeg "gerne" besÞger igen. Mange tak for hurtig indsats og super god betjening af mig og min tandlÊgeskrÊk.
Som altid fik jeg god og professionelâŠ
Som altid fik jeg god og professionel behandling
Meget proffesionel behandling ogâŠ
Meget proffesionel behandling og behagelig,fik hele tiden fortalt hvad og hvorfor,
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã