Tak for hurtig levering, fin kvalitet og nemt at finde det man Þnsker på hjemmesiden - og tillige med god rabat.
Et super godt sted at handle online. Synd de er nÞdsaget til at lukke; da de har super god service og hurtig pakning og levering.
Imponeret over den hurtige levering. Jeg har kÞbt hundegodbidder, håndklÊder, potevoks mm er fuldt ud tilfreds. Kan kun anbefale Petbiks og har tÊnkt mig at fortsÊtte som kunde.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vaps her hjemme var sÃ¥ heldig at vinde konkurrence, og kunne hygge sig pÃ¥ den skÞnne webshop for snacks, og legetÞj... Og vupti dagen efter skÞn pakke.. Efter en lille taste fejl og en messenger snak,... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Petbiks: Hvor KÊledyrs Lykke og Sundhed Forenes At have et kÊledyr er en unik og berigende oplevelse. Hos Petbiks tror vi på at skabe det bedst mulige liv for dine pelsede venner. Vi er mere end bare en online butik; vi er din partner i at sikre, at dine kÊledyr trives og er lykkelige. Et Paradis for KÊledyrsentusiaster Petbiks er din ultimative destination, hvor du kan finde alt, hvad dit kÊledyr behÞver og fortjener. Vi tilbyder et omfattende udvalg af Premium kvalitetsprodukter til hunde og katte. Fra nÊrende mad til sjovt legetÞj og komfortable senge, har vi alt for at opfylde dine kÊledyrsbehov. Ekspertise og Rådgivning Vi altid klar til at hjÊlpe og rådgive dig. Vi tror på at vÊre mere end bare en butik; vi er din pålidelige kilde til information og rådgivning om alt relateret til dit kÊledyrs trivsel og velvÊre. En Oplevelse Ud Over Det SÊdvanlige Vi strÊber efter at skabe en enestående shoppingoplevelse for vores kunder. Fra vores brugervenlige hjemmeside og hurtige levering til vores personlige kundeservice, er vi dedikerede til at gÞre din shoppingoplevelse så nem og behagelig som muligt. Socialt Ansvar og BÊredygtighed Vi tror på vigtigheden af socialt ansvar og bÊredygtighed i alt, hvad vi gÞr. Derfor arbejder vi hårdt på at minimere vores miljÞmÊssige fodaftryk og stÞtte lokale samfund og organisationer, der arbejder for at forbedre livet for dyr i nÞd. Velkommen Til Petbiks Uanset om du er en ny eller erfaren kÊledyrsejer, er Petbiks her for at imÞdekomme alle dine kÊledyrsbehov. Vi er stolte af at vÊre din pålidelige partner i din rejse med dit kÊledyr, og vi ser frem til at vÊre en del af dit kÊledyrs liv i mange år fremover. Velkommen til Petbiks - hvor dit kÊledyrs velvÊre er vores hÞjeste prioritet!
8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
- Kundeservice@petbiks.dk
- www.petbiks.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super
Det var som Þnsket og heltsådan og godt gået til tiden
Det var som Þnsket og helt til tiden
Tak for hurtig levering
Hurtig levering
Fint udvalg og gode priser + hurtigâŠ
Fint udvalg og gode priser + hurtig levering

Petbiks ããã®åç
Har fÃ¥et en venlig og hurtigt leveringâŠ
Har fÃ¥et en venlig og hurtigt levering tÊt pÃ¥ mim bopÊl hundene var vild med de godbidder ð

Petbiks ããã®åç
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
Med venlig hilsen Jane g Nielsen

Petbiks ããã®åç
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service ift. prÞvefoder vedlagt ordren ð

Petbiks ããã®åç
Hurtig levering og varerne levede opâŠ
Hurtig levering og varerne levede op til forventningerne

Petbiks ããã®åç
Jeg er super tilfreds med hvad jeg harâŠ
Jeg er super tilfreds med hvad jeg har kÞbt, det har levet op til forventningen og der var hurtig levering.
Hjemmesiden er nem at finde rundt i.
SÃ¥ alt i alt, en god oplevelse for mine hunde og mig selv.

God webshop - anbefales
Hurtig levering og fin vare. Fuld tilfredshed herfra.