Petersensfamiliehave レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

En familiehave med stÞjende bÞrn med rÃ¥b og skrigen der for forvildet rundt pÃ¥ dansegulvet til en ellers god musik i over 1 time. Ved henvendelse til servitricen og ledelsen blev man affÊrdiget med,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har aldrig oplevet dÃ¥rligere service. Krakilsk og uchamerende og ufleksibelt. Ud over dette har vi indtil nu ventet 1,5 time pÃ¥ maden. Ren penge maskine, hvor kunde mest er til besvÊr. Svar ti... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

I forbindelse med min fÞdselsdag d. 12/7 spiste vi frokost, 4 personer. Der var stor tilfredshed hele vejen rundt. 2 bestilte stegt flÊsk, det smagte virkelig godt og tilbehÞret vakte ogsÃ¥ stor tilf... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi havde forudbestilt mad som ikke kunne laves alligevel, vi ventede derefter 1.5 time pÃ¥ mad i stegende hede, nÊsten umuligt at bestille drikkevarer da personalet styrtede rundt. Flere af gÊsterne... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Skuffende pinsefrokost

SÞd betjening - da vi kom - og vi bestilte ret hurtigt, inden der kom for mange mennesker. Vi var 5 personer og det gik hurtigt med at levere til de fÞrste 2 personer. Vi ventede pÃ¥ at hele bordet skulle fÃ¥ mad - sÃ¥ vi kunne spise sammen! Vi rykkede for maden efter 20 min. og blev nu belÊrt om hvordan et restaurantkÞkken fungerer! Da vi venligt gjorde opmÊrksom pÃ¥, at vi har frekventeret mange andre restauranter hvor maden serveres nogenlunde samtidig, foreslog tjeneren vi bare kunne gÃ¥ derhen! Resten af bordet fik mad efter 40 min.! Øllen og Fiskefileten var god, silden smagte ikke af noget, ribbenstegen var som gummi, skinkesalaten var uspiselig med most kylling og vÃ¥de dÃ¥sechampignon, ostepindene var tÞrre, der var 2 kiks til 3 personer. Vi gi’r en stjerne for de hyggelige omgivelser og en for dejligt vejr.

2023幎5月29日
5぀星のうち2の評䟡

Alle i vores selskab på personer

Alle i vores selskab på fem personer var enige om, at både mÞrbradbÞf og ribbensteg/flÊskesteg var utrolig tÞrt og kedeligt. Desuden var silden uden smag. Vi måtte iÞvrigt vente tre kvarter på maden selvom der ingen gÊster var.
Dorrit Larsen

2023幎5月16日

KÊre Dorrit

Vil du sende foto af kassebonen, så skal jeg prÞve at hjÊlpe. mail@petersensfamiliehave.dk

Nu kan jeg ikke se, om i gjorde opmÊrksom på problemet på dagen, men så kunne vi måske have hjulpet allerede dér?

Du skal vide, at når du sender en et-stjernet anmeldelse afsted på trustpilot, så skrÊmmer du 10 store firmaer vÊk, og det er jeg faktisk ret ked af. Måske kunne vi ha lÞst det på dagen i stedet?

Kedelig platte

Kedelig platte
Vi var 6 mennesker til frokost i går - hvoraf 4 af os havde bestilt havens platte.
Man forventer noget lÊkkert - når prisen er 279 kr pr person.
Virkelig ringe platte og til den hÞje pris.
Både remouladen og hÞnsesalater havde skorper på - som om de havde stået ude lÊnge. Fedtet var helt flydende. Der var rejer på platten men kun en lille bitte skål - så vi ikke ikke få en rejemad alle sammen. Osten var 4 små stykker og så tÞrre - så de ikke var vÊrd at spise.
Da vi 4 var 4 der bestilte platte - fik vi en "fÊlles" platter.
Vi var enige om alle 4 - at vi sagtens kunne have spist mere !
Sidst men ikke mindst - fik vi igen ikke mad på samme tid. De to der havde bestilt smÞrrebrÞd - da vi andre var ved at vÊre fÊrdige med at spise.
Jeg må bare sige - at det var absolut sidste gang jeg var der :-(

2023幎5月14日

Øv Þv Þv

Øv Þv Þv. Lunken og tyk persille sovs. FlÊske stegt sÃ¥ kÞdet splintrer i munden. Kartofler lunken og vandet.
Håber hvert år at nu vil maden fungerer. Var der fredag aften og der burde havde vÊret fuldt pakket for det var hele byen.
Betjeningen god

2023幎5月12日

KÊre Kimi.
Tak for din tid og kritikken er berettiget. Vi vil gerne tilbyde et plaster på såret, hvis du vil skrive til mail@petersensfamiliehave.dk
Bedste hilsner

Skuffende start på Mors Dag

Skuffende start på Mors Dag
Selv om maden holdt samme fine kvalitet som den plejer, så var det nu alligevel meget skuffende, at som de fÞrste kunder på denne mors dag, IKKE at kunne få de stykker smÞrrebrÞd som man var kommet for at få. Min forlovede elsker jeres rÞget kartoffelmad og jeres rejemad, vi blev mÞdt af personalet som sad og nÞd deres morgenmad/frokost, og fik besked på man netop IKKE havde nogen af de 2 stykker smÞrrebrÞd, fordi man havde haft travlt dagen fÞr, og ikke havde rÞget mere i jeres eget rÞgeri, dette finder jeg meget underligt og i sÊrdeleshed elendig planlÊgning, hvis man ikke tager hensyn til travlhed dagen fÞr og på selve mors dag, for som sagt alle kunder vil nu dagen igennem få besked på at flere stykker smÞrrebrÞd, samt dagens ret og hvem ved andet man ikke kan få. Vores tjener fortalte også vi bare kunne have forudbestilt, men så igen, havde kokken så husket at tage x antal rÞgede kartofler fra i går, lavet fler, nej, det tror vi ikke på. Så denne gang bestilte vi så kun en trediedel af hvad vi plejer at bestille mht antal smÞrrebrÞd, for jeg er ikke typen der bestiller noget jeg ikke har lyst til, fordi man enten har elendig planlÊgning eller ikke har gidet lavet flere rÞgede kartofler, noget der i eget rÞgeri IKKE tager synderlig lang tid. Vi håber på bedre held ved nÊste besÞg.

2023幎5月14日

Vi var et selskab på 11 persononer der

Vi var et selskab på 11 persononer der havde en skÞn sidste dag i denne sÊson.
Fantastisk mad lune og kolde retter, ost og kager
I masse vis. Vores tjener Dorte var på duppperne hele tiden, vi manglede intet. Hun var sÞd, smilende og serviceminded. Det var 3. år vi lukkede haven, og vi er
På nÊste år igen.
Stor ros til Havens danseorkester, vi kunne synge
Med på det hele i de 3 timer de optrådte.
GlÊder os til 2023

2022幎9月18日

KÊre Connie
Tak for de pÊne ord og smukke stjerner, som jeg selvfÞlgelig giver videre til Dorte og orkestret.
Vi ses snart igen ;o) 😊

SkÞn oplevelse

Jeg og seks andre bla. To fra Sydamerika, ville opleve en god frokost, og valget faldt pÃ¥ M.G. Petersens familiehave. Det var vel nok nogle dejlige timer, med god frokost og dessert, og levende musik. Mange gÊster men “vores” tjener havde travlt,men havde den gladeste udstrÃ¥ling hun var skÞn! Kun glade miner fra os alle syv. Vi kommer igen en anden gang :-)

2022幎9月4日

Mange tak for smukke ord og pÊne stjerner Gitte 😊🙏
Vi samler på glade gÊster og skÞnne minder.

Tak for besÞget og kom snart igen 😊

Hyggelige omgivelser.

Denne gang besÞgte jeg Petersens familie have med veninderne for at hygge, med god mad og live musik og tjenerne de havde travlt, men de er altid super sÞde, i gÞr det godt..En rigtig dejlig oplevelse som altid. Tak for jer..

Venlig hilsen Lotte/ Liselot MÞller.

2022幎8月19日

Mange tak for smukke ord og pÊne stjerner Liselot 😊🙏
Vi samler på glade gÊster og skÞnne minder.

Tak for besÞget og kom snart igen 😊

5぀星のうち5の評䟡

Det var en fantastisk fest

Det var en fantastisk fest.
Fantastisk mad, fantastisk betjening, fantastiske omgivelser.
Det var en god oplevelse for os alle sammen. Alt blev rost, specielt maden blev rost.
SÞd og kÊrlig betjening, det var også en god oplevelse.

2022幎8月9日

Petersensfamiliehave からの回答

Mange tak for pÊne ord og smukke stjerner.
Tak for besÞget

Det hyggeligste sted i KÞbenhavn🀗

Det hyggeligste sted i KÞbenhavn🀗
Den dejligste stemning, skÞn traditionel dansk mad og fantastisk smÞrrebrÞd♥
Som skabt til en kÊrestetur eller den runde fÞdselsdag♥
Mette Legaard

2022幎7月30日

Tak for smukke ord og fine stjerner Mette 🀗
I er altid velkomne

5぀星のうち5の評䟡

Vores venner fra USA var vildt begejstrede

BesÞgte haven onsdag d. 20.7.22 med 4 amerikanske venner, for at vise dem noget typisk dansk. Fik dejligt smÞrrebrÞd og prÞvede forskellige snaps.
Havde en god aften og blev fint bevÊrtet af Christina, så tak for det!

2022幎7月25日

KÊre Jan
Det glÊder mig at hÞre, i havde en rigtig god oplevelse.
Tak for fine stjerner og kom snart igen ;O)

5぀星のうち2の評䟡

Vi vil gerne dele vores oplevelse af

Vi vil gerne dele vores oplevelse af vores besÞg den 20. juli 2022 den varmeste dag i Danmark. Vi havde bestilt bord til 5 og der var reserveret et bord med sol i den ene ende af bordet. Hvem af os skulle sidde der? Da jeg spurgte om vi ikke kunne få et andet var svaret ikke sÊrligt imÞdekommende og der var rigeligt med ledige borde må vi lige sige så det blev til at 2 damer sad med sol på den ene side. Betjeningen var ikke det bedste vi har oplevet hos jer vi er ikke stamkunder kommer bare 2-3 gange årligt og angående det mad vi bestilte tror jeg kÞkkenet har haft en dårlig dag det har vÊret set bedre der manglede i den grad det "sidste". Vi sluttede af med kaffe som var "com-se kom-sar" vi havde trods alt glÊdet os til hyggeligt samvÊr med vores familie så derfor får i ikke mange stjerner herfra.
Venlig hilsen Christel og Arly GÞth.
Tak for svar af vores anmeldelse af jer.
Vi kan ikke sende en kopi af regningen da vores familie tog den med sig og de bor i Fredericia og er ikke i stand til at kopiere regningen og sende den men det er for os heller ikke det vigtigste.
En ting mere vores gÊster kom fÞr os og fik noget at drikke og da vi så kom og også bestilte noget at drikke og sagde til betjeningen at vi skulle have det på to regninger var svaret at det skulle vi have sagt da vores familie som var kommet fÞrst havde bestilt.
Sådan noget foregår ikke i Fredericia.

2022幎7月23日

KÊre Christel og Arly
Det var da en kedelig oplevelse, men tak for dit input.

Hvis du vil ulejlige dig, med at sende et foto af regningen til mail@petersensfamiliehave.dk - SÃ¥ vil jeg tage fat i det konstruktivt.

På forhånd tak og god sommer til jer 😊

------------------------------------

OK Christel ;o)

Men hvis jeg skal arbejde med det konstruktivt, vil jeg stadig gerne bare bede om; Dato, Bordnummer og TjenerNavn på mail til mail@petersensfamiliehave.dk

Lige nu brÊndemÊrker du os blot og smÊkker med dÞren, uden chance for at vi kan finde kilden og rette op på det. Du skrÊmmer også andre gÊster, og det er jeg ked af.

Under lavmålet

Har vÊret her én gang fÞr, hvor maden ikke var imponerende. Men gav det en chance til.
Denne gang virkelig kritisabelt. Fiskefilet (ikke rÞdspÊtte) til kr. 109, bestod af én lille tÞrstegt paneret ting, og flÊskesteg var to skiver ribbensteg, som nok lige var kommet ud af kÞleskabet (smagte af som sÃ¥dan), sej svÊr og lidt kedelig rÞdkÃ¥l ikke mere🥎.
Den meget meget venlige tjener sÞrgede for et stykke “fisk” mere.
Øllet var udemÊrket, sÃ¥ hvis du kun kommer for at drikke, er haven et hyggeligt sted. Men forvent ikke appetitlig mad.
Ved betaling oplyste tjeneren, at der desvÊrre ikke kunne gÞres noget ved regningen. Med andre ord det beskrevne er standard til prisen🀥

Vil alligevel reflektere på Petersens svar:
Petersen kan se "hvor du ellers fÊrdes, og hvilke kedelige oplevelser du har" forhåbentlig er der også lagt mÊrke til overvÊgten af gode oplevelser - iÞvrigt en standardvending, som går igen i mange andre af de negative anmeldelser hos Petersen.
Jeg har beskrevet smÞrrebrÞdet, som jeg fik fuldstÊndigt objektivt set fra min vinkel, at Petersen har en anden opfattelse, er selvfÞlgelig helt i orden, det er et frit land.
Gad vide hvad dette indebÊrer: "Du vil blive anmeldt til Trustpilot Legal for brug af skadelig retorik" endnu en standard vending i mange af de andre svar fra Petersen.
Formålet med Trustpilot er jo netop at anmelde virksomheder, positivt eller negativt til gavn og glÊde for andre kunder og virksomheden selv. Det kan man lÊse om på Trustpilots hjemmeside.

Det var det, ikke mere fra mig til denne anmeldelse.

2022幎7月20日

KÊre Jan.
Tak for dit input, som jeg giver videre til kÞkkenchefen.

VÊr opmÊrksom på, vi kan se, hvor du ellers fÊrdes, og hvilke kedelige oplevelser du har.

Priserne bliver dyrere og dyrere for os alle, og mÊngder og priser er nÞje kalkuleret, så der både er råd til dug på bordet, blomster, rengÞring, service og en ren tallerken.

Der står ingen steder i vores menukort, at vi serverer "FlÊskesteg" - Det er netop beskrevet som Lun Ribbensteg.

Jeg ser ingen grund til, at du her på Trustpilot blot brÊndemÊrker os og skrÊmmer andre gÊster og store firmaer vÊk med din skadelige retorik.

Vi driver en restaurant forbeholdt spisende gÊster. VÊr venlig ikke at lave den om til Bar og Bodega.

Der er mulighed for at rette på din anmeldelse og eller slette den.
(Brug venligst objektiv beskrivelse)

Du vil blive anmeldt til Trustpilot Legal for brug af skadelig retorik.

Vi ses så ikke igen, kan jeg forstå.
Men tak for besÞget og god sommer til dig 😊

Fantastisk oplevelse .!!!

Fantastisk oplevelse .!!!
Valgte at holde min fÞdselsdag med de nÊrmeste i Petersens have.
Kan varmt anbefales, super skÞn service
Glasset nåede aldrig at blive tÞmt, fÞr en super skÞn tjener var på pletten.
Maden var super lÊkker og der var krÊset ekstra for tingene.

Anbefaler stedet til alle jeg kender, og vi kommer helt sikkert tilbage.

2022幎7月13日

Petersensfamiliehave からの回答

Tak for fine stjerner og smukke ord Christian. Tak for besÞget og Vi ses igen ;o)

5぀星のうち4の評䟡

God dag i M

God dag i M. G Petersens have. PÃ¥ trods af travlhed, gjorde tjenerne, deres bedste for at alle fik god betjening og havde en hyggelig dag.

2022幎7月12日

KÊre Mia.
Tak for smukke ord og fine stjerner.
Ja - det var en af vores travleste dage, med kÞ langt hen ad fortovet. Så det var jo fint at i lige fik plads i sidste Þjeblik, hvor en anden gÊst meldte afbud. Tak for tålmodigheden og tak for besÞget ;o)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。