En familiehave med stÞjende bÞrn med rÃ¥b og skrigen der for forvildet rundt pÃ¥ dansegulvet til en ellers god musik i over 1 time. Ved henvendelse til servitricen og ledelsen blev man affÊrdiget med,... ãã£ãšèŠã
Har aldrig oplevet dÃ¥rligere service. Krakilsk og uchamerende og ufleksibelt. Ud over dette har vi indtil nu ventet 1,5 time pÃ¥ maden. Ren penge maskine, hvor kunde mest er til besvÊr. Svar ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I forbindelse med min fÞdselsdag d. 12/7 spiste vi frokost, 4 personer. Der var stor tilfredshed hele vejen rundt. 2 bestilte stegt flÊsk, det smagte virkelig godt og tilbehÞret vakte ogsÃ¥ stor tilf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde forudbestilt mad som ikke kunne laves alligevel, vi ventede derefter 1.5 time pÃ¥ mad i stegende hede, nÊsten umuligt at bestille drikkevarer da personalet styrtede rundt. Flere af gÊsterne... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Velkommen
Pile Alle 16, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- www.petersensfamiliehave.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Sikke en dejlig oplevelse
Sikke en dejlig oplevelse
Det er super hyggelige omgivelser.
Der er ofte live musik, og tjenerne er super sÞde.
Vi fik kulmule uden ben og wienersnitsel.
Det var helt perfekt stegt og smagte fantastisk.
Tusind tak for en hyggelig aften
Kan varmt anbefales

Frokost
Frokost med vores gamle familie medlem.
Vi ventede en time fÞr vi fik vores frokost platte. Efter 45 min fik vi at vide at vores bestilling seddel var faldet på jorden. Derfor sent servering. Sild/fiske filé var god - mÞrbrad tÞr og sej-ribbensteg tÞr og sej masser af fedt på -brien var tÞr.
Dugene beskidte måtte bede om en ny. tjenerens tÞj beskidt men meget flink og beklage forsinkelsen og gav 2 meget små snapse som bod på den lange vente tid. Så alt i alt ikke et besÞg vÊr.
Efter jeg blev bedt om at kontakte dem.
KÊre Jeanette
Jeres tjener John vil ikke rigtig indrÞmme fejlen, og jeg er lidt ked af han forÊrer snaps vÊk uden at give restauratÞren besked. På dagens snapseregnskab mangler der faktisk lidt.
Et plaster pÃ¥ sÃ¥ret â Men slet anmeldelsen pÃ¥ TrustPilot
Må jeg tilbyde 2 gange frokostanretning a 229,- mandag til fredag mellem 11 og 17 her i lÞbet af de nÊste 2 uger.
Du må gerne reservere bord, så jeg sikrer mig at John er på job den dag. Han er her f.eks. i dag og i morgen. Til gengÊld skal jeg be om at du sletter din Trustpilot-Anmeldelse fÞrst.
Henvis gerne og medbring denne mail.
Jeg håber du forstår og beklager ulejligheden.
Lad mig hÞre fra dig ;o)
MJ
Med venlig hilsen
Mit svar:
Meget Êrgerligt at tjeneren ikke vil erkende problemet , hvorfor skulle han så give en lille snaps gratis ?? Og undre mig da tjeneren undskyldte flere gange.
Jeg takker nej tak til frokost da jeg ikke syntes at kvaliteten af maden er det vÊr. Og en god kok ville aldrig servere sådan noget mad med respekt for sig selv. Og jeg sletter absolut ikke noget fra trustpilot.
Med Venlig Hilsen
Jeanette Johansen

Petersensfamiliehave ããã®åç
Virkelig dÃ¥rlig service og utrolig langâŠ
Virkelig dårlig service og utrolig lang ventetid. Man fÞler konstant man er til gene for tjenerne. 1,5 times ventetid på en del af maden. Min far fik ikke noget af sin mad mens min datter fik alle sine stykker mad. Så vi spiste hver for sig. :-( Men da ingen chance for at blive fuld da vi på 2,5 time kun kunne nå at få serveret 2 Þl. Og hver kvarter kom der en jingle med at tjenerne havde travlt.
Og den rÞget kartoffelmad var så rÞget at den var uspiselig men vi fik da lov at betale alligevel. Tataren var en gang skamhakket most kÞd. Og har intet med en tatarmad kÞd at gÞre.
Helt vild dårlig oplevelse og ked af min far skulle opleve sådan en dårlig oplevelse på fars dag. Kan kun anbefale man finder et andet sted. De har desvÊrre også rigeligt med gÊster der vil betale dyre domme for elendig mad og sure servitricer. :-(

DÃ¥rlig oplevelse
Dårlig oplevelse, ventede på maden i omtrent 1t 30min, da maden så endelig kom var det en fuldstÊndig forkert bestilling. Dette skete 2 gange fÞr vi gav op.
Fraråder at spise her

Petersensfamiliehave ããã®åç
Anbefaler ikke at komme her
Maden er fin nok, men tilgÊnggÊld meget dyr. Musikken er alt for hÞj, man kan ikke hÞre hvad hinanden siger. Det tog en time fÞr vored mad kom, og så gav de det helt forkerte mad. Man må åbenbart også kun bestille mad hvis man bestiller mindst 3 retter per person. Tjeneren virkede også sur, og slet ikke servicemindet.

Petersensfamiliehave ããã®åç
Uprofessionelt og total manglende faglig stolthed
Vi ankom fredag aften kl. 20:00 (fredag den 13. maj), for at spise stegt flÊsk og persillesovs og blev også taget godt imod, men der var gabende tomt. Og det skulle da også vise sig, at flÊsket var kedeligt og uensartet, noget meget hårdt, nÊsten brÊndt og andet blÞdt, dog spiseligt. Men det vÊrste endte med at vÊre sovsen, som vi ad et par omgange bestilte mere af. Den sidste servering kom med klumper i, virkelig uappetitligt, og vi reklamerede derfor, og betjeningen sendte det retur til kÞkkenet. Da den "nye" sovs kom ind bar den tydelig prÊg af blot at vÊre spÊdet op med vÊske og kÞrt gennem en blender hhv. med en stavblender. Utrolig uprofessionelt og total mangle på faglig stolthed fra kÞkkenets side. Serveringen var sÞde nok og fik jo også besked, men kan ikke anbefales, og jeg kan godt forstå, hvorfor, der var tomt og kun ét andet bord end vores, hvor der sad nogen. Om det var datoen ved jeg ikke, men under al kritik.

Petersensfamiliehave ããã®åç
Fik en hakkebÞf med spejlÊg.
Fik en hakkebÞf med spejlÊg.
BÞffen var kold og kompakt og smagte ikke af hakkebÞf. Tror ikke det var en hjemmelavet bÞf. Virkede som en fabriksbygninger.
Min kone fik roastbeef som var gammel, tÞr og kedelig.
Vi havde en virkelig fin oplevelse iâŠ
Vi havde en virkelig fin oplevelse i haven. Der var musik og super betjening. Maden var helt i orden og så hjÊlper det jo også at solen skinner og der var fyldt med glade mennesker.

Dejlig oplevelse.
Min kone og jeg var i M.G Petersens familiehave den 29/8 2021 for at fejre hendes 70 års fÞdselsdag, vi bestilte stegte ål og det var de bedste stegte ål vi nogensinde har fået. Vi havde en dejlig aften.

Petersensfamiliehave ããã®åç
Vi var i gÃ¥ mg Petersen familiehave ogâŠ
Vi var i gå mg Petersen familiehave og vi var 4 personer som sad og venter på en tjener i 20 minutter så kom der endelig en og hun var sur og uforskammet fordi vi ville dele vores regning så gik hun bare
Rigtig dejlig mad og skÞn og nÊrvÊrendeâŠ
Rigtig dejlig mad og skÞn og nÊrvÊrende betjening
Dejligt sted
Dejligt sted. Holdte min forsinket 31 års fÞdselsdag. Alt spillede og maden var fantastisk. Vores tjener var så dygtig og smilende og med en frisk bemÊrkning i nog nÊ. Dejligt sted. Kommer helt sikkert igen og det samme gÞr mine gÊster.

Vi kommer 10 mennesker og skal holdeâŠ
Vi kommer 10 mennesker og skal holde fÞdselsdag og får at vide at vi kun må bestille 3 slags menuer. Vi skulle give besked en uge fÞr.
Under al kritik, dÃ¥rlig kunde service, hvilket er grunden til at det er sidste gang vi kommer derð€¬ð¡ð¥µð ð¥º

God oplevelse
I forbindelse med min fÞdselsdag d. 12/7 spiste vi frokost, 4 personer. Der var stor tilfredshed hele vejen rundt. 2 bestilte stegt flÊsk, det smagte virkelig godt og tilbehÞret vakte også stor tilfredshed.
2 bestilte havens frokost anretning og isÊr sild og fiskefilet var i top, men alt var meget fint.
Betjeningen var super sÞd og dygtig. Vi har fejret mange mÊrkedage på MG Pedersens familiehave, inklusiv morfars 90 års fÞdselsdag og har altid vÊret glad for den hyggelige have og gode mad. Det var dejligt at vÊre tilbage.

Petersensfamiliehave ããã®åç
Vi bestilte bord sÞndag d
Vi bestilte bord sÞndag d. 4.7 ,kl. 12.30. Vi var 7 i alt, hvoraf 4 bestilte stjerneskud, 1 burger og en stegt rÞdspÊtte. De 4 stjerneskud kom 20 min. FÞr de Andre retter
Måden smagte af meget lidt grundet manglende salt og peber. Skal i ud og spise, så find et andet sted.

Uspiseligt mad!
Det vÊreste mad vi nogensinde har fået.
KÊresten og jeg var taget ind for at få lidt lÊkkert aftensmad.
Stemningen virkede god og der var okay mange mennesker, så vi tÊnkte dette måtte vÊre et godt sted.
Vi blev anvist til et bord, og ventede okay lÊnge for at kunne bestille, men der var travlt så det er forståeligt.
Jeg bestilte en gang stegt flÊsk, og manden bestilte en Frederiksberggryde.
Maden kom okay hurtigt.
Min mad var decideret uspiseligt.
FlÊsket var så dÞdstegt og det smuldrede og smagte mest af flÊskesvÊr (chips), total ulÊkkert, Kartoflerne var overkogte, sovsen var egentlig bare hvid sovs med persille ovenpå hvilket gjorde den smagte af jord. Jeg kunne lige så godt have spist af mit blomsterbed..
Min Mands gryderet, var så lille og skålen med pompfritter var kun halv fyldt op.
I gryden var der kun 1 stykke kÞd, hvilket var rÃ¥t, vi pointerede det for tjener, som tog tallerknen ud i kÞkkenet stegte kÞdet lidt mere, og sÃ¥ fik han samme tallerken ind igenâŠ. Undskyld mig, men tÊnk lige pÃ¥ hygiejnen isÊr her i coronatiden, hvor mange behÞver rÞre ved den tallerken han skal spise afâŠ.
Derudover var sovsen i gryderetten skilt.
Det eneste positive var at drikkevarerne var koldeâŠ.
De skulle gÞre dem selv en tjeneste og melde sig til âkniven for strubenâ for mad kan de ikke lave!!!!

Petersensfamiliehave ããã®åç
Vi havde forudbestilt mad som ikkeâŠ
Vi havde forudbestilt mad som ikke kunne laves alligevel, vi ventede derefter 1.5 time på mad i stegende hede, nÊsten umuligt at bestille drikkevarer da personalet styrtede rundt. Flere af gÊsterne blev dårlige i varmen. Vores selvskab fik maden forskudt af hinanden. Mens nogle af os spiste ventede andre 1 time mere på deres mad.
En ung tjener knoklede og bevarede den gode tone hele veje han kunne umuligt nå det hele selv. De andre var trÊtte, stresset og ubehÞvlet i deres vÊremåde. Fik beskeden i kan bare finde et andet sted at spise.
Vi havde forudbestilt alt inden ankomst, og alligevel sejlede det.

DÃ¥rlig service, god mad
Trods forudbestilling af mad, måtte der laves om på bestillingen og maden kom ikke samtidigt, men derimod af 3-4 omgange til et selskab på 10. Bordet var halvt dÊkket da vi kom og vi måtte selv rykke bordene sammen. Vi havde også bestilt en barnestol, som vi ikke kunne få, fordi de allesammen var i brug... da jeg påpegede at vi havde bestilt barnestolen på forhånd, fik vi at vide at det havde de andre også - hvorefter der kom en barnestol en time efter. Den kan man da vel planlÊgge sig ud af? Maden var lÊkker og der er som altid hyggeligt med levende musik, men der var absolut ikke den service og effektivitet vi fÞr (vi er kommet der hver sommer) har nydt godt af.

Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse! Vi ventede på maden der var forudbestilt i 2 1/2 time - tjenernes attitude var, så kunne vi jo bare have fundet et andet sted og der var travlt. Maden var god da den endelig kom, men vi spiste alle på skift da det åbenbart ikke kunne lade sig gÞre at alle fik mad på samme tid.
Altid noget vores eget selvskab var godt - selvom man også måtte vente op til 3 kvarter på drikkevarer.

Under al kritik
Under al kritik
Bestilt til 40 personer
Spiste på skift og ventet 2 timer på maden trods forudbestilling.
Der var mangle på bestik samt uhÞflige tjener. De var frÊkke og ikke servicemindet.
Maden var under middel og levet slet ikke op til forventningerne.