レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilte en brÞdrister. Efter 14 dage tjekker jeg via transportÞren (UPS) tracking og der stÃ¥r at pakken ikke er modtaget endnu. Kontakter Philips Web-shop og de undersÞger sagen og vender tilbage med... もっず芋る

propriétaire de deux simulateurs éveil lumiÚre HF3520/01philips , achetés en décembre 2014 l'un deux est tombé en panne , et c'est la douche froide , impossible à réparer d'aprÚs le SAV de cette mar... もっず芋る

Har kÞbt et oled Philips tv for en mÃ¥ned siden, ok billede, men underteksterne pÃ¥ de udenlandske kanaler skal manuelt aktiveres via indstillinger, og hopper af efter fÃ¥ timer. Har skrevet og talt me... もっず芋る

The third time our robot vacuum cleaner burned out (first and second time we received a new) customer service keep looking for an adult to take responsibility for the case and product. After two mon... もっず芋る

1.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste service ever!

Bestilte tre dele tilbehÞr til en stavblender. Fik dem leveret 3 dage efter, hvor jeg ser at jeg har bestilt en forkert del. Ringer til dem og får at vide at de kreditterer belÞbet til mit kort og sender et link med den korrekte del samt en rabatkode på 30% OG jeg skulle ikke sende den forkerte del tilbage til dem. DET er service!

2016幎8月5日
自発的なレビュヌ

Philips kundeservice er ikke eksisterende

Jeg kÞbte et tv 49Psu7909 hos Bilka I Aalborg,og blev af en Philips medarbejder,nogle dage efter kÞbet,overtalt til at beholde fjernsynet,selv om der var massive problemer med det.Philips medarbejderen bildte mig ind,at hvis jeg blot installerede tv et igen,og kÞrte en opdatering,med et USB stik jeg fik af ham,var alle problemer lÞst.
Der er stadig massive problemer ,men nu har jeg overskredet 30 dage efter kÞbet,så nu påstår Bilka,at tv et ,efter Philips regler sendes til rep,hvilket sikkert ikke hjÊlper,da man ikke aner hvad der skal gÞres.
Jeg har talt mange gange med det der kaldes Philips kundeservice,men den del at Philips er en joke

2015幎7月25日
自発的なレビュヌ

KÞb af Senseo Kaffemaskine.

Den ene stjerne gives for at levering af det bestilte produkt lykkedes, men reklamen på deres hjemmeside om at der gives en rabat på 300 kr + kaffe for 200 kr ved kÞb af kaffemaskine ja den rabat får man aldrig og når man henvender sig til deres kundeservice så bliver man bedt om at skrive til en e-mail adresse hvor de åbenbart sÞrger for at man får den lovede rabat, men man får aldrig svar derfra, så vÊr opmÊrksom på at hvis du handler på Philips Online Shop så skal du ikke regne med at få de rabatter de reklamerer med :-(

2015幎5月5日

Usikker bestilling/levering

Har netop bestilt en ny glaskande til min blender. Udfordringen består i, at den leveres af UPS om 3-4 arbejdsdage ml. kl. 8 og 16. Dvs. i tre dage skal jeg enten sidde hjemme og vÊre klar ved dÞren fra 8-16, eller min arbejdsplads skal have åbent fra 8-16. Ingen af delene kan garanteres. Normalt, når jeg handler via nettet, kan jeg skrive en kommentar i bestillingen, f.eks. at pakke kan stilles i carport el. brÊndeskur. Det kan jeg ikke her. Jeg spurgte hos philips.dk om det kan gÞres anderledes, men det kan det ikke. Men jeg fik at vide, at jeg kan prÞve at kontakte UPS eller Postdanmark (hvordan de så kommer ind i billedet) og aftale noget med dem. Da jeg desvÊrre ikke kan få den glaskande andre steder, har jeg bestilt den til hjemmelevering, og så må vi se hvad der sker... Men betryggende er det ikke...

2015幎2月8日

DÃ¥rlig service !

Best. nr.: 0534391800

Jeg har kÞbt to pakker kunstige stearinlys, med 3 stk. i hver pakke.

Efter opladning virkede de alle 6, men da jeg ville tÊnde dem forleden dag, virkede det ene af dem IKKE.

Efter tlf. kontakt med Philips online shop i går, blev det aftalt at jeg skulle sende det ENE lys retur og det blev lovet at jeg fik en returseddel tilsendt via mail, SAMME DAG. Den kom aldrig.

Idag kontaktede jeg igen Philips online. Her får jeg så en ny besked, nemlig at jeg skal returnere HELE pakken, med 3 lys.

HVORFOR får man forskellig besked, afhÊngig af, hvem man taler med?!

Jeg kan fortÊlle at mange isenkrÊmmer og FÞtex har kunstige stearinlys, som IKKE er lavet af Philips.

Det er utrolig dårlig service, fÞrst at love at sende en returseddel samme dag, og den så ikke kommer. OG at give forskellig besked, athÊngig af, hvilken medarbejder man taler med.

Ta op få den service op på normalt niveau.

IÞvrigt har jeg kÞbt en pakke hos min isenkrÊmmer. Han fortalte at der har vÊret en dårlig sending med de hvide opladere. Måske det er derfor, at de to opladere knap nok lyser i den rÞde lampe, når de står og oplader. Den grå oplader som jeg har kÞbt ved min isenkrÊmmer lyser meget klart.

Nu ryger hele ordren retur. Jeg gider ikke handle med dem.

2014幎11月25日

fint og gode rabatter

Har bestilt 2 gange via philips webshop. Leveringstiden er lidt lang, de skriver godt nok 2-3 hverdage, men det er nok lige et par dage ekstra...men ok ikke det store problem.
Hjemmesiden er fin at navigerer på og tilmelder man sig nyhedsbrev mv får man gode tilbud og rabat på kÞb. Jeg fik en mail på min fÞdselsdag med 35% på valgfri vare i netshop....så det var en god rabat.
Senest har jeg bestilt en ny fjernbetjening til vores tv, da den er blevet lidt slÞv. Den produceres stadig selvom tvet er fra 2009.

2013幎8月14日
自発的なレビュヌ

Philips nÊgter at udfÞre lovpligtig garanti

KÞbte d. 1. november 2011 en Ipod dock direkte via Philips hjemmeside. Jeg modtog kort efter fÞlgende email:

”KÊre Jesper,

Tak for din ordre 11960053523 i Philips Online Shop.

Vi kan oplyse dig om, at din ordre er blevet afsendt. Hvis du betalte med kreditkort, er belÞbet nu blevet trukket fra dit kreditkort.

En faktura for din ordre vil vÊre tilgÊngelig online inden for 3 dage under Min konto.

Vi håber, at du får glÊde af dit kÞb!

Vi håber, at du får glÊde af dit kÞb!

Bestillingsoplysninger
Bestillingsnummer: 11960053523

."

Min konto er et link til Philips hjemmeside hvor jeg kunne logge pÃ¥ og hente min fakturaer – men dette er ikke lÊngere muligt hvorfor Philips nÊgter at reparere min dock!

Jeg anvendte min dock til min Ipod og det har fungeret uden problemer. Jeg har i sommers anskaffet mig en IPAD og denne kunne ikke spille via docken (den lader heller ikke IPAD op). Jeg kunne konstatere, at sÃ¥fremt jeg ”holdt” IPAD pÃ¥ samme mÃ¥de som Ipod vil den spille, men som fÞlg af vÊgten lÊner den sig op af hÞjtaleren, hvilket er en del af designet. Jeg formoder derfor at der er tale om en lÞs forbindelse i stikket pÃ¥ docken.

Jeg kontakter Philips kundeservice ved Simone og informerer herom. Hun oplyser, at hun tror det er stÞv pÃ¥ IPAD og jeg bÞr stÞvstuge/puste. Jeg informere hende om, at det vil jeg gerne, men at jeg nÊppe tror det lÞser problemet. Hun beder mig kontakte hende igen hvis det ikke hjalp. Efter at have forsÞgt ”stÞvsugning” mv. af IPAD (og Dock) mÃ¥ jeg konstatere, at det fortsat ikke hjÊlper hvilket jeg meddeler Simone hos Philips.

Simone skal undersÞge det nÊrmer og efter 3 dage meddeler hun mig, at en engelsk tekniker mener det er en lÞs forbindelse i docken – og at jeg blot skal sende faktura og adresse til hende hvorefter hun vil sende mig en fragtseddel.

Uddrag af email fra Simone d. 1. august 2012:

”SÃ¥ fik jeg svar fra de engelske teknikere. Jeg ringede ogsÃ¥ og lagde en besked pÃ¥ din telefonsvarer. Som du sikkert ogsÃ¥ selv er kommet frem til, sÃ¥ er det det stykke som skal holde din iPod/ iPad/ iPhone der sidder lÞst.

Så du skulle nemt få lÞst problemet ved at gå til din forhandler og få det repareret.

Kan ikke lige huske om du kÞbte den pÃ¥ vores onlineshop. Hvis du gjorde, skal du blot besvare denne mail med en kopi af kvitteringen, sÃ¥ vil jeg bestille en fri fragtseddel til dig, sÃ¥ du kan sende din DS9 gratis til reperation.”

Jeg svarer hende straks d. 1. august 2012:

”Hej Simone

Tak for din hjÊlp. Jeg kÞbte dock'en via jeres webshop. Jeg kan ikke få fat i fakturaen som ligger på jeres server?

Kopi af mail jeg modtog fra jer - jeg formoder du selv kan "genskabe" fakturaen fra jeres system ud fra disse oplysninger. Hvis du vil vÊre så venlig må du også gerne sende mig fakturaen på pdf - på forhånd tak

.”

Jeg afventer at fÃ¥ fragtsedlen, men den kommer aldrig – til gengÊld fÃ¥r jeg en mail d.10. august 2012 fra Simone:

”Vore regler vedr kvittering er blevet strengere her fra 1. august. sÃ¥ udover den mail jeg allerede har modtaget som bevis for dit kÞb, vil man nu ogsÃ¥ gerne have en kopi af den kvittering der var vedlagt i pakken da du fik din DS9 tilsendt, Har du mulighed for at scanne den ind og sende pr mail?

Ked af det ikke går så hurtigt som jeg havde håbet på. Men så snart vi har kopi af kvitteringen vil du modtage fragtsedde”

Der lå ingen kvittering i pakken (der lå en pakkeseddel/plukkeseddel som er smidt ud) – dette meddeler jeg Simone/Philips samme dag (10. august 2012):

”Der var ingen "kvittering" i pakken? I har selv fakturaen i jeres system. Jeres link til at hente fakturaen virker ikke.

Jeg ser frem til at hÞre fra dig.”

Den 15. august 2012 modtager jeg fÞlgende svar fra Philips/Simone:

”Hej Jesper

Hvor gerne jeg end ville, kan jeg ikke hjÊlpe dig uden din kvittering.

Vi kan ikke hente information om din kvittering i det gamle system.

Havde du bare gemt den kvittering der fulgte med pakken da den kom, eller printet den ud i lÞbet af de fÞrste uger, som du blev anbefalet i de papirer der fulgte med, så kunne jeg have hjulpet dig.

Vi må ikke sende noget som helst til reparation eller ombytning uden kvittering, Selvom jeg slet ikke er i tvivl om at din DS9 er inden for garanti.

Jeg kan give dig nummeret til InfoCare som reparerer vore produkter.
Telegrafvej 6 2750 Ballerup

Har du flere spÞrgsmÃ¥l eller behÞver mere hjÊlp, er du velkommen til at kontakte Philips Kundeservice igen. Opgiv blot dit personlige referencenummer 50-1096548927, sÃ¥ kan vi nemt finde sagens notater frem.”

Jeg er aldrig blevet bedt/anbefalet, at ”udskrive fakturaen fra deres websystem”, ligesom der ikke lÃ¥ en faktura i pakken som Philips/Simone pÃ¥stÃ¥r. Dette virker ogsÃ¥ ulogisk nÃ¥r Philips jf. deres mail af 1. november 2011 kan sende en varer og samtidige skriver at fakturaen vil vÊre tilgÊngelig indenfor 3 dage?

Philips har Êndret deres ”webshop” og Ã¥benbart er gamle bruger blevet slettet, herunder historikken/fakturaer hvorfor det ikke er muligt for forbrugeren at udskrive fakturaen (endsige at logge pÃ¥ igen).

Jeg forsÞger at få en sidste afklaring på sagen ved min mail af 15. august 2012 som svar på ovenstående mail:

”Tak for din mail.

Der lå ikke en faktura/kvittering med i pakken - jeg tror der lå en plukkeseddel.

Jeg har IKKE fået at vide at jeg skal udskrive kvitteringen. Jeg er blevet oplyst, at den kan hentes under "min konto" - og der er ikke anfÞrt at den skal hentes indenfor X dage! Når der står den kan hentes på "min konto" formoder jeg, at dette er et område til jeres kunder hvor historik/faktuaer mv. er arkiveret (i lighed med alle andre store selskaber).

Jeg har fået oplyst, at kvitteringen ligger hos jer og jeg kan hente den via et link (som ikke virker - derfor kan jeg ikke hente den).

Jeg ved ikke om du sidder i et call center - og derfor ikke kan tage en beslutning? Jeg skal ikke som forbruger kontakte jeres underleverandÞr og gennemgå dette forlÞb.

Jeg kan naturligvis ikke acceptere, at du/I nÊgter at reparere et produkt under garanti fordi I ikke selv kan finde den faktura frem som I skriver kan hentes på link: Min konto.

Jeg har ordrenr., fÞlge-email fra jer og påklaget fejlen i juli måned (hvor du skriver at proceduren er blevet er blevet strammet op pr. 1. august 2012).

Jeg beder dig tage stilling til ovenstÃ¥ende - og vende tilbage. Hvis svaret fortsat er negativt skal jeg venligt udbede mig kontaktoplysninger pÃ¥ din overordnede - og nej jeg kontakter ikke jeres underleverandÞr.”

Her d. 21. august 2012 om aften har jeg ikke hÞrt fra Philips/Simone og formoder derfor at de har afsluttet sagen.

Mine spÞrgsmål til jer kÊre bruger på recorder.dk (og Þvrige forums):

- kan man virkelig nÊgte reparation fordi at producent ikke lÊngere ”giver adgang” til ens fakturaer (fjernet muligheden – hvilket man som forbruger ikke er blevet oplyst)

- hvor kan man klage officielt?

- kan andre Philips online kÞber be/afkrÊfte, at de er blevet anbefalet at udskriv fakturaen indenfor X uger (?) – alternativt om der i jeres pakke var en kopi af fakturaen? (jeg handler i Þvrigt en del pÃ¥ nettet – og har aldrig oplevet at fakturaen var med i pakken)

HÃ¥ber der er nogen med lidt forbrugerjuridisk erfaring som vil komme med input.

Denne skrivelse er også sendt til TÊnk og Kåre Quist (Kontant, DR1) i håbet om, at de kan bringe lidt lys på forbrugerrettigheder ved onlinekÞb.

Jesper Smidt
En frustreret tidligere Philips forbruger