Verdensklasse service
FÃ¥r altid tryk pÃ¥ mine trÞjer hos Poul Holm Sport, de er hurtige og verdensklasse service. Stor anbefaling herfrað
Poul Holm Sport er et engros firma som sÊlger sportsudstyr og -tilbehÞr, motions-, atletik- og gymnastikredskaber, forskellige typer for spil samt meget, meget andet til skoler/institutioner, foreninger og virksomheder og nu også til private!
Metalgangen 2, 2690, Karlslunde
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Ledte efter mobility briller, som skulle bruges til teambuilding..derfor var det vigtigst de var de rigtige og ikke billige sovebriller, der ikke dÊkker ordentligt.
Dem bestilte jeg hos Poul Holm, billedet jeg bestilte efter, var de rigtige, det jeg modtag var Flying Tiger vÊrdigt..har lavet reklamation, ingen svar og ingen penge retur, vare sendt retur for 2 uger sisen
KÞbte tre isposer til i alt 112,50 inkl moms. Skulle betale 50 kr i fragt + moms heraf, så i alt måtte jeg slippe 175 kr.
Havde lÊnge ledt efter noget atletikudstyr. Hos Poul Holm Sport fandt jeg det hele samlet et sted på få sekunder! Al den Þvrige info er nem at komme til og betalingen var hurtig og ligetil - og så var det billigt!
MvH Frank Bierlich