レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Recent een bestelling gedaan. Artikel was op voorraad (levertijd 1 - 3 dagen) mail dat volgende dag verstuurd zou worden. Alles oké zou ik zeggen. Maar levering bleef uit. Na 3 dagen gemail... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldig: Klantvriendelijkheid: 10 Bestelling snelheid: 10 Gebruiksvriendelijkheid webshop: 10 De mensen zijn klantvriendelijk ik ben al 2 jaar klant van picanta.nl en ik heb noo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

We hadden eerst wat vragen voor we bestelde over het artikel wat we op het oog hadden. Elke keer binnen een paar minuten gelijk weer antwoord terug op de e-mail en kregen ook goede informatie. Uiteind... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Online-levering werd snel en discreet geleverd. Tijdens de bestelling werden er kosten in rekening gebracht voor de pakketdienst. Later bleek dat het gewoon met de post verstuurd kon worden. Het "te... もっと見る

企業情報

1. セックス トイ店

Picanta.nl について

さまざまな外部ソースから提供された情報

Picanta.nl - Anoniem, snel & betrouwbaar. De specialist in erotische producten.

Op zoek naar de leukste sextoys? Bij Picanta.nl kunt u terecht voor bijvoorbeeld de leukste vibrators, dildo's, lingerie, glijmiddel en cockringen.
Maar Picanta.nl is ook het adres voor al uw zwepen, handboeien, medische fetish en meer!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Alles naar wens!!!

Prima ervaring met Picanta. Via Bol.com iets besteld dat werd geleverd via partner Picanta. Bestelling keurig netjes de volgende werkdag in huis.

Zou in het vervolg graag zien dat de limiet voor levering de volgende werkdag van 16:00 wat later op de dag/avond komt te liggen.

2015年8月29日

Snelle levering, prima product

Gelukkig geleverd met Post.NL, gewoon in de brievenbus en verder geen gedoe. Suggestie: in plaats van de volledige productbeschrijving alleen het artikelnummer op de documenten vermelden.

2015年8月26日
5つ星のうち3の評価

Foto van artikel klopt niet met omschrijving.

Je denkt iets te bestellen afgaande op de getoonde foto, maar krijgt een totaal ander artikel binnen. De omschrijving blijkt na nader onderzoek (via google) echter wel te kloppen met de gegeven omschrijving van het geleverde artikel.

2015年8月18日

Perfect

Levering is erg snel en discreet.
Kwaliteit van de producten zijn goed
Dus Perfect ga zoo door

2015年8月18日

slechte communicatie

direct na de bestelling kreeg ik een mail waarin werd vermeld dat het artikel verstuurd was en ik over een paar minuten een track en trace code zou krijgen. na twee dage maar even gebeld waar het artikel bleef , en de beloofde track en trace code. wat bleek de bestelling was nog niet eens verzonden. geen berichtje gehad over de opgetreden vertraging. een dag later wel het pakje ontvangen maar geen excuses voor de vertraging. Jammer.

2015年8月16日

Fijne webshop

Via bol.com hier besteld, over t algemeen alles goed gegaan. Alleen werd mijn pakketje WEL bij de buren afgeleverd! Voor de rest was t top.

2015年8月10日

Misser snel opgelost

De zending was de volgende dag in huis, maar bevatte niet het product dat wij besteld hadden. Op de website was niet zo snel iets te vinden over retourneren, dus gebeld. Duidelijke uitleg gekregen waar de retour-procedure staat en er werd beloofd om het juiste product direct te verzenden. Het juiste product was wederom de volgende dag binnen en ditmaal goed. Nu nog even afwachten of de verzendkosten van de retournering netjes worden vergoed op de bankrekening.

2015年8月8日

Gewoon goed

Bestelling keurig op tijd in goede staat ontvangen. In neutrale verpakking bij afhaalcentrum. Prima!

2015年8月7日

Bestelling bij Picanta

Gezien het tijdstip van bestellen geen klagen over de afhandeling van de kant van de verkoper. Zij hebben mij keurig op de hoogte gehouden van de gang van zaken rondom mijn bestelling.

Wat me wel teleurstelde was de afhandeling door de vervoerder GLS. Krijg keurig van hem een emailtje met track and trace om de bestelling in de gaten te houden. Echter... ontvang ik ineens out of the bleu een mailtje dat ze mij niet thuis troffen (ik was thuis en er is niet aangebeld bij me) en dat ze mijn bestelling bij de bovenburen hadden afgegeven. Ook zou er een nietthuisbericht in mijn brievenbus gedaan zijn. Nou niet dus, moet hem nog ontvangen. Slecht erg slecht van GLS.

2015年7月29日
5つ星のうち5の評価

zeer snelle service, goede prijs

Deze winkel maakt waar waar ze voor staan. Levering was zelfs een dag eerder dan ze in eerste instantie melden bij het afronden van de bestelling. Dit werd duidelijk door de zeer correcte afhandeling met track and trace

2015年7月25日

Goede ervaring

Bestellen ging makkelijk en snel zonder verborgen kosten, volgende dag afgeleverd maar was niet thuis. Via track-site de volgende dag op afhaaladres laten bezorgen. Werd middels sms geïnformeerd dat het er was. Kortom tevreden

2015年7月16日

Trustpilot エクスペリエンス