Piece of tape sælger tape der holder. Og så giver det mening at købe flere ruller af gangen. Nemt og hurtig bestilling og levering
レビュアーのコメントを見てみましょう
Deres nylon sportstape holder suverænt godt - selv under sport og bad. Og en fantastisk pris! Og får endda ikke allergisk gene af klisteret fra tapen, som ved mange andre mærker. God og hurtigt h... もっと見る
Oplever at den sportstape de levere holder rigtig godt under træning og er med til at redde mine fingre. Sportstapen kan bruges både til vægtløftning, men også til crossfit workouts med dumbbells, to... もっと見る
Med deres super lækre elastiske tape, sørger Piece of Tape altid for at jeg har et super godt og stærkt hook grip når jeg laver vægtløftning til træning. Derudover har jeg også haft brugt deres kine... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Piece of Tape forhandler sportstape og sportstilbehør testet af professionelle sportsudøvere og sundhedsprofessionelle. Vores mission er at tage kampen op mod de store brands som sælger sportstape til overpris. Vi sælger derfor kvalitetssportstape til fair priser.
デンマーク
- www.pieceoftape.dk
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super kvalitet
Første gang jeg har fundet kinesio-tape, der kan sidde fast på min datters knæ i mere end et par timer. Jeg købte den, der kan bruges til svømning, selvom min datter er håndboldspiller.
Absolut fornuftige priser og stort udvalg.
Piece of Tape, best partner
Piece of Tape! Best partner for my trainings and keep my body safe 💪🏼🎅🏼
Kvaliteten lever ikke op til…
Kvaliteten lever ikke op til beskrivelsen. Holder ikke når man sveder.
Jeg syntes det er så dårligt
Jeg syntes det er så dårligt , det klister ikke og holder ikke . Det falder af . Jeg skal ikke have mere af det
Gode produkter til en fair pris
Den bedste tape
Den bedste tape, jeg har prøvet. Har brugt det seneste års tid, primært på mine fingre når jeg dyrker crossfit 👌🏼
Deres sports tape er virkelig…
Deres sports tape er virkelig fantastisk, fås ikke bedre.
Hurtig levering.
Kan klart anbefales.
Bedste service og bedste produkt
Bedste service.
Båden svedbånd og tape er den bedste jeg har prøvet. Anbefaler til alle jeg kender
Super sted at handle og super produkter
Lækker kvalitet og service
Vi har købt hos Piece of tape op til flere gange. Da vi er stor forbruger af tape generelt til vores træning.
Kvaliteten er bare lækker.
Svedarmbåndene er gode
Svedarmbåndene er gode. Men tapen rutsjede på hænderne, når de blev svedige, så 10kr pr træning føles noget overpriced.
Kvalitet og god service
Sportstapen kan bruges både til vægtløftning, men også til crossfit workouts med dumbbells, toes to bar og rope climbs så man undgår vabler og brændsår på fingre og hænder.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。