Pieszakdenmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

12 ud af 10 service. Jeg havde modtaget et par bukser hvor knappen sad lÞs og syningerne ikke var helt i orden desvÊrre. Jeg ringede til deres kundeservice hvor jeg fik Pernille i telefonen, som uden... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bor i USA og fÃ¥r kun kjÞpt Pieszak jeans nÃ¥r jeg en sjelden gang er hjemme i Norge pÃ¥ besÞk. De er dyre men er helt perfekte for meg. Jeg trengte nye jeans og bestilte via nett. Det var en utrolig... もっず芋る

Jeg fik min vare to dage efter bestilling, desvÊrre var varen for stor, og jeg mÃ¥tte returnere den. Pieszak kvitterede for modtagelsen og to dage efter var pengene pÃ¥ min konto. HÞj service og stor t... もっず芋る

TÊller nu 12 par Pieszak jeans i mit skab
. Udover dem jeg allerede har slidt op. Det er simpelthen de bedste jeans jeg nogensinde har ejet- god kvalitet, perfekt pasform, elsker at der er lidt stretc... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. ゞヌンズ店
  3. り゚スタン アパレル専門店

圓該䌁業による蚘述

High quality denim for woman in all sizes.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Snelle levering en de broek die ik heb

Snelle levering en de broek die ik heb besteld was exact zoals omschreven. Heel blij mee

2026幎7月22日

Pieszakdenmark からの回答

Wat fijn om te horen – hartelijk dank voor je mooie review 🀍

We zijn blij dat je bestelling snel is aangekomen en dat de broek helemaal aan je verwachtingen voldoet.

Heel veel plezier met je nieuwe Pieszak broek!

Hartelijke groet,
Maja / Pieszak

Great quality clothes but delivery was

Great quality clothes but delivery was a little slow

2026幎7月21日

Hi Jecka,
Thank you for sharing your experience with us 🀍

We’re so pleased to hear that you’re happy with the quality of your Pieszak pieces. We’re sorry the delivery took a little longer than expected, and we truly appreciate your patience.

We hope your new pieces were worth the wait and that you’ll enjoy them for a long time to come.

Warm regards,

Excellently service highly recommend

Excellent service. Would highly recommend.

2026幎7月6日

What a lovely review – thank you so much 🀍

We’re delighted to hear that you had such a positive experience with our service, and your recommendation truly means a lot to us.

We look forward to welcoming you back to Pieszak.

Warm regards,
Maja / Pieszak

Nemt både at handle og evt

Nemt både at handle og evt. returnere på web-shoppen. Super god service ved evt. spÞrgsmål.

2026幎6月24日

Hej Aase,

Hvor er det skÞnt at hÞre 🀍

En nem og tryg oplevelse – bÃ¥de nÃ¥r du handler, returnerer eller har brug for hjÊlp – er prÊcis det, vi Þnsker at skabe.

Tusind tak for de fine ord om vores service og for at dele din oplevelse med os.

Rask levering

Rask levering, flotte produkter

2026幎6月22日

Hej Marit,

SÃ¥ dejligt at hÞre – mange tak for din fine anmeldelse 🀍
Vi er glade for, at både den hurtige levering og produkterne faldt i din smag. Vi håber, du får masser af glÊde af dit kÞb.

Maja / Pieszak

Bukserne er lÊkre og ofte med de del strech.

Bukserne er lÊkre og ofte med de del mÊngde strech.
FÃ¥r altid varerne hurtigt, og str. passer stort set altid = samme str. passer fra modeltil model.

2026幎6月12日

Hej Sanne,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 🀍

Det glÊder os at hÞre, at du sÊtter pris på både komforten, pasformen og den ensartede stÞrrelsesguide på tvÊrs af vores modeller. Vi ved, hvor meget det betyder, når man handler online.

Tak også for de pÊne ord om den hurtige levering. Vi håber, du får stor glÊde af dine nye Pieszak-favoritter.

Super skÞnne bukser

Bukserne er så skÞnne. LÊkker kvalitet som det plejer.
StÞrrelse passer med mine gamle Piezak bukser så er det nemt at bestille på nettet.

2026幎6月18日

Hej Susanne,

Sikke en dejlig anmeldelse – tusind tak 🀍

Det glÊder os at hÞre, at du er lige så glad for dine nye bukser som for dine tidligere Pieszak-favoritter. Vi er også glade for, at stÞrrelsen var den rette, så det var nemt og trygt at handle online igen.

Tak fordi du fortsat vÊlger Pieszak – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Nem hjemmeside og lynhurtig levering

Nem hjemmeside og lynhurtig levering

2026幎6月3日

Hej Lissi,

Mange tak for din fine anmeldelse 🀍

Det glÊder os, at du havde en god oplevelse hele vejen – fra en nem handel pÃ¥ webshoppen til en lynhurtig levering. Det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dit kÞb og får lyst til at besÞge os igen.

Maja / Team Pieszak

HÞj service og stor tryghed

Jeg fik min vare to dage efter bestilling, desvÊrre var varen for stor, og jeg måtte returnere den. Pieszak kvitterede for modtagelsen og to dage efter var pengene på min konto.
HÞj service og stor tryghed.

2026幎5月22日

Hej Britt,

Hvor er det skÞnt at lÊse – tusind tak for din anmeldelse 🀍

Selvom stÞrrelsen ikke var den helt rigtige denne gang, er vi glade for, at du oplevede en nem returnering og en hurtig refundering. At du fÞlte dig godt taget hånd om og oplevede tryghed gennem hele forlÞbet, betyder rigtig meget for os.

Vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen hos Pieszak igen.

Pieszak white jeans

I bought some Pieszak white jeans from you. I have four pairs of jeans from you all the same size I’ve tried both styles of your white jeans on and neither fit they are so small and completely the wrong size.

I emailed multiple times that I want to send them back from full refund from the UK to Denmark and still no one responds - such a shame as I love the jeans just really poor customer experience. Please contact me so I can get these picked up and shipped back to Denmark for a refund.

2026幎5月4日

Dear Anita,
Thank you for your review. We are very sorry to hear about your experience and that the fit of the jeans did not meet your expectations.

We can see that our customer care team replied to your email on May 13 with guidance regarding your return, but we are sorry if this response did not reach you or was missed. We completely understand your frustration and would of course like to help you get this resolved as quickly as possible.

Please contact me at mw@committee-xxiv.com and i will make sure to assist you with the return process and refund.

Pieszak / Maja

Rask og god service. Topp kvalitet på varen.

Enkel handel, og god service.

2026幎4月7日

Hej Randi,

Tusind tak for de flotte ord 🀍

Det er en fornÞjelse at hÞre, at både handlen, servicen og kvaliteten levede op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi håber at byde dig velkommen hos Pieszak igen.

Hurtig levering!

2026幎3月20日

Hej Inge,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 🀍

Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse med den hurtige levering. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Maja / Team Pieszak

Super lÊkkert produkt og god hurtig

Super lÊkkert produkt og god hurtig service.

2026幎3月5日

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse 🀍

Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige service. Din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du handlede hos Pieszak – vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Maja / Team Pieszak

Hurtig ekspedition og god information

Hurtig ekspedition og god information ift. bestilling, forsendelse og levering + perfekt pasform og fit :-). Eneste minus var GLS, der ikke leverede på hjemmeadresse som bestilt.

2026幎3月9日

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse 🀍
Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse med bÃ¥de bestilling, information undervejs og den hurtige ekspedition – og ikke mindst at pasformen var helt rigtig.

Vi er dog kede af at hÞre, at GLS ikke leverede til hjemmeadressen som forventet. Tak fordi du gÞr os opmÊrksomme pÃ¥ det – vi tager din feedback med videre.

Maja /Team Pieszak

Hurtig levering og god kvalitet

Hurtig levering og fin indpakning af tÞjet.
Jeres bukser har en super pasform og er rare at have på 👌.

2026幎3月2日

Hej Lone,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 🀍
Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de den hurtige levering, indpakningen og kvaliteten. Og hvor er det skÞnt, at buksernes pasform og komfort lever op til dine forventninger – det betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Hurtig service

Returnerede to på bukser lige efter hinanden og fik et par nr 3 som jeg beholdte. Hurtig med retur og modtagelse. Samt retur af pengene. 😊

2026幎2月9日

Hej Helle,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse 🀍

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med både returneringen, ombytningen og refunderingen. Vi ved, hvor vigtigt det er, at processen er nem og hurtig, når man skal finde den helt rigtige pasform.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye par 😊

Mine nye yndlingsbukser

Jeg har nu flere par Pieszak bukser i mit garderobeskab, denim og flÞjl - og det er absolut blevet mine yndlingsbukser. God kvalitet og super pasform. Og at handle på webshoppen er virkelig nemt, det går lynhurtigt.

2026幎2月6日

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🀍
Det glÊder os virkelig at hÞre, at vores bukser er blevet en fast del af din garderobe. At du fremhÊver både kvaliteten, pasformen og oplevelsen på webshoppen betyder utrolig meget for os.

Tak fordi du handler hos Pieszak – vi hÃ¥ber, du fÃ¥r glÊde af dine favoritter i lang tid fremover.

Maja / Team Pieszak

Still havent got my packages ordered in

Still havent got my packages ordered in Jan. Was supposed to be here last week.....now no info on package at all!

2026幎1月26日

Hi Again Fuachra,

i have tried to contact you and I have answered the other review but I haven't hurt from you.

So i will write it here again :

Hi Fuachra, Thank you for your review. We’re sorry to hear that you’re still waiting for your parcel – we completely understand how frustrating that can be.

Your order was shipped the same day it was placed from our warehouse, and according to the tracking it has since left the parcel centre.

Unfortunately, the delay appears to be with GLS and is therefore outside of our control.

That said, we would of course like to help you further.

Please feel free to contact me directly at mw@committee-xxiv.com, and I’ll gladly look into what we can do to assist you.

Kind regards
Maja/ Pieszak

Hurtig og effektiv

Hurtig og effektiv

2026幎1月29日

Hej Anna,
Tusind tak for din anmeldelse 🀍
Vi er glade for at hÞre, at din oplevelse var både hurtig og effektiv.