Pieszakdenmark レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

12 ud af 10 service. Jeg havde modtaget et par bukser hvor knappen sad lÞs og syningerne ikke var helt i orden desvÊrre. Jeg ringede til deres kundeservice hvor jeg fik Pernille i telefonen, som uden... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bor i USA og fÃ¥r kun kjÞpt Pieszak jeans nÃ¥r jeg en sjelden gang er hjemme i Norge pÃ¥ besÞk. De er dyre men er helt perfekte for meg. Jeg trengte nye jeans og bestilte via nett. Det var en utrolig... もっず芋る

Jeg fik min vare to dage efter bestilling, desvÊrre var varen for stor, og jeg mÃ¥tte returnere den. Pieszak kvitterede for modtagelsen og to dage efter var pengene pÃ¥ min konto. HÞj service og stor t... もっず芋る

TÊller nu 12 par Pieszak jeans i mit skab
. Udover dem jeg allerede har slidt op. Det er simpelthen de bedste jeans jeg nogensinde har ejet- god kvalitet, perfekt pasform, elsker at der er lidt stretc... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. ゞヌンズ店
  3. り゚スタン アパレル専門店

圓該䌁業による蚘述

High quality denim for woman in all sizes.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Yndlings jeans 🀗

Hurtig levering, fine varer, stort udvalg og gode tilbud.

2025幎3月6日

KÊre Marianne,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! 🀗💙 Vi elsker at hÞre, at vores jeans er dine yndlings! Det glÊder os ogsÃ¥, at du er tilfreds med den hurtige levering, det store udvalg og vores gode tilbud.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Pieszak Team - Maja

God service!

At det gikk veldig greit å få tilbake pengene da dere ikke hadde den stÞrrelsen dere annonserte likevel.

2025幎1月28日

KÊre Helle,
Tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for, at du oplevede god service, og at tilbagebetalingen gik nemt. Vi beklager, at den Þnskede stÞrrelse ikke var pÃ¥ lager, men vi hÃ¥ber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden!

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Produktet er helt som forventet.

2025幎1月13日

KÊre Rikke,
Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og produktet. Det betyder meget for os! 😊

Vi håber at se dig igen snart.

Pieszak - Maja

This is the second pair of jeans I have

This is the second pair of jeans I have bought from Pieszak. They fit well and are comfortable. It's one of the few brands that still have low and midrise styles.

2025幎1月18日
自発的なレビュヌ

Dear Melany,
Thank you for your kind review!

We’re delighted to hear that you’re enjoying your jeans from Pieszak and that the fit and comfort meet your expectations. We’re proud to offer a variety of styles, including low and mid-rise, to ensure there’s something for everyone.

We truly appreciate your loyalty and look forward to serving you again in the future!

Pieszak - Maja

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Minus at man selv skal betale for at returnere bukser der ikke passer.

2025幎1月10日

KÊre Tanya,

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet god service og hurtig levering. Vi beklager dog, at returprocessen ikke har levet op til dine forventninger. Vi tager din feedback til efterretning og arbejder lÞbende pÃ¥ at forbedre vores kunders oplevelse – ogsÃ¥ nÃ¥r det gÊlder returnering.

Hvis du har spÞrgsmål eller brug for yderligere hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Pieszak - Maja

quick delivery and trousers fit well

quick delivery and trousers fit well! Thanks, tag Marlene (Holland)

2025幎1月2日

Dear Siem,
Thank you for your kind review.
We're delighted to hear that you were pleased with the quick delivery and the great fit of the trousers. Your satisfaction means a lot to us, and we look forward to serving you again.

Endelig nogle gode jeans

God service der jeg ringede. Og herlige jeans.. god pasform, god kvalitete

2024幎12月16日

KÊre Désirée,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for at hÞre, at du har fundet nogle gode jeans, som du er tilfreds med.

Det betyder meget for os, at du oplevede god service og vÊrdsÊtter både pasform og kvalitet.
Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen i fremtiden!

Vigga SS Lurex Knit

Purchased the Vigga SS Lurex Knit in Black. Originally saw it in a boutique in the UK but they didn’t have my size!
So glad I managed to find my size on the Pieszak website.
Beautiful top! Excellent quality!
Thank you.

2024幎12月17日
自発的なレビュヌ

Dear Janet,

Thank you so much for your lovely review! We're thrilled to hear that you were able to find your size on our website after seeing the Vigga SS Lurex Knit in the UK. It's wonderful to know that you’re happy with the beautiful top and its excellent quality. We hope you enjoy wearing it, and we look forward to serving you again!

Maja - Pieszak

Bukser til lÃ¥r og bagdel💃🏌

Bukser der passer til piger/kvinder med former❀
Det er lang tid siden jeg har haft jeans med så god pasform, fÞrste par kÞbte jeg i en fysisk butik, de nÊste par kÞbte jeg på nettet ved
Pieszakdenmark
bukserne blev nÊrmest leveret fra dag til dag og igen passede bukserne perfekt,,Tak for jer🀗❀

2024幎12月9日

KÊre Hanne,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! ❀ Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at vores jeans passer perfekt til dig – det betyder virkelig meget for os! Fantastisk, at du ogsÃ¥ havde en god oplevelse med bÃ¥de i den fysiske butik og den hurtige levering fra vores webshop. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid og dine varme ord.
Tak for dig! 🀗❀

Trygg og god handel

2024幎11月26日

Pieszakdenmark からの回答

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du havde en tryg og god oplevelse med din handel. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen fremover!

Fijne service

Fijne service! Ik ontving een mail met de vraag of het adres correct was (was fout van mij). Snelle verzending.

2024幎10月15日

Pieszakdenmark からの回答

Bedankt voor je fijne review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we je konden helpen met het corrigeren van het adres. Fijn dat de verzending ook snel is verlopen. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn!

Vriendelijke groeten,

god kundeservice

hurtigt og imÞdekommende svar ved henvendelde...

2024幎10月7日

KÊre Lilian
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet god kundeservice og fået et hurtigt og imÞdekommende svar på din henvendelse. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at hjÊlpe dig igen fremover!