レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Geef ze 2 ster omtrent snelle levering. Plakfolie aangeschaft waarvan de kleur mooi overeen kwam met de kleur die ik nodig had maar in realiteit totaal afwijkte, zonde van mn centen! Kon niet ruilen o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik moest een keuze maken tussen betaalbaar plakfolie waarvan ik twijfelde of de kwaliteit voldoende zou zijn óf enorm duur plakfolie elders wat bijna duurder dan het meubel wat ik heb zou zijn.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ruime keuze UV-werende folies en goede uitleg over de eigenschappen. Redelijke prijs, snel (en goed verpakt) geleverd. Jammer dat het niet mogelijk is om de folie op maat gesneden te bestellen. Nu m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer mooi resultaat. Met plakfolie oosterse bloesem een saaie ikea tafel getransformeerd oin een stijlvolle Chinese lak tafel. Snelle levering. Goede instructie video op hun site. Wel aan te raden de... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

Plakfolie bestellen? 1001 verschillende soorten plakfolie en raamfolie! Goedkoopste van Nederland!

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Dropshipping

Slechte kwaliteit van producten en ik verdenk de website van dropshipping. Ik ben een vergelijkbaar artikel tegen gekomen op Temu. Toen ik dit aangaf kreeg ik als reactie dat de retourtermijn was verstreken. Ik vind dit geen meedenkend bedrijf. Koop hier niet!!!

2026幎6月1日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een slechte kwaliteit folie

Wat een slechte kwaliteit folie, totaal anders dan de foto, ziet er super nep uit. Staat bij dat het met structuur is, helaas is dat niet zo. Uit China heb je dezelfde of betere kwaliteit en dan voor veel minder. Heb het niet uitgepakt omdat je aan de rol al zag dat het niet lijkt alsof de foto en er erg nep uit ziet, toch kan het niet retour. Staat niet vermeld bij bestellen maar alleen bij de kleine letters als je op akkoord drukt. Wat een oplichters. Bestel hier niet. Is echt troep. Ze nemen de troep niet terug ook al is het nog niet eens uitgepakt.

2026幎6月1日
5぀星のうち1の評䟡

Ik had een proefvel doorzichtig

Ik had een proefvel doorzichtig lichtgroen besteld, maar kreeg donkergroen...

2026幎5月12日

Beste Nancy Hoekstra-Muns,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet het juiste product heeft ontvangen! Zou u ons een foto van het factuur en ontvangen product kunnen sturen via de e-mail.

Als u het verkeerde heeft gehad krijg u dan namelijk alsnog het juiste toegestuurd.

Onze excuses voor het ongemak!

Niet vrolijk van

Heb tot 3 x toe bestelling proberen te retourneren met verschillende ongebruikte wrap folies Maar dat word niet geaccepteerd.
Tevens word er niet geantwoord op mijn vragen via de mail.

2026幎5月4日

Beste Hans Volkers,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons! Het is inderdaad zo dat op maat gesneden stukken niet retour gestuurd mogen worden. Het is namelijk zo dat de gekozen afmetingen van een grote rol afgesneden worden. Hierdoor mogen alleen hele rollen geretourneerd worden.

Om deze reden bieden wij ook proefstaaltjes aan. Met een proefstaaltje kunt u vooraf beoordelen of het desbetreffende folie naar wens zal zijn. Zo voorkomt u teleurstellingen als het uiteindelijk niet geretourneerd mag worden. Wat betreft het antwoorden op de e-mails. Wij zien geen e-mail terug in onze mailbox waar niet op gereageerd is.

Wat een k webshop.niks werkt.3 keer

Wat een k webshop.niks werkt.3 keer inloggen.en no respons.wil een sample bestellen.lukt ook niet. Tel.nr hebben ze niet.en als er op een mail gereageerd.krijg je een advies wat niet werkt.gewoon bagger

2026幎5月9日

Beste Don Con,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat het niet lukt om in te loggen. Helaas kan ik geen account of bestelling terugvinden op uw naam.

Het is ook mogelijk om een nieuw account aan te maken. U kunt dan de oude gegevens doorgeven aan de klantenservice en dan kan eventuele punten overgezet worden.

5぀星のうち2の評䟡

De service was prima

De service was prima, snel verzonden, snel in huis.
Maar de folie hecht niet op geverfd hout!
We gaan nog een poging wagen met lijmspray en als dat niet werkt nemen we ons verlies.

2026幎4月28日

Beste Ed,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het folie niet blijft plakken! Het kan zijn dat de ondergrond niet goed ontvet is waardoor het folie niet goed kan hechten. Lijmspray of primer zijn inderdaad een goede optie om het folie alsnog te laten blijven plakken.

Wel fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en verdere service!

Wij hopen dat het aanbrengen alsnog lukt en u dan veel plezier zal hebben van uw bestelling! Wij zien u graag terug in de toekomst.

Nep foto's.

De foto's op de site laten niet zien hoe het werkelijk eruit ziet ik had een folie besteld maar er zat hoogglans overheen
Dat was niet de bedoeling.
dit was niet vermeld op de site! Zag er mat uit.
Ik heb dit aangegeven maar krijg niet mijn geld terug. Kan korting krijgen bij de volgende bestelling dat dus nooit meer!!!

2026幎5月4日

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent! Wij proberen de foto's op de website zo goed mogelijk met de werkelijkheid overeen te laten komen..

Wij raden daarom ook aan eerst een proefstaaltje te bestellen. Zo kunt u het folie in het echt bekijken alvorens u een afmeting besteld.

Oplichting - hier niet kopen

Wat een rommel! Zelfs één ster is er al een teveel. De folie plakt totaal niet en komt gewoon weer naar beneden. Garantie nul komma nul. Sterker nog, wij krijgen zelf de schuld, terwijl wij alle instructies goed gevolgd hebben. Als je vervolgens aangeeft een beroep te willen doen op de garantie, wordt er niet meer gereageerd door de zogenaamde klantenservice. Geen wonder dat men geen keurmerk heeft. Kijk maar bij de andere negatieve reacties, waar iedere keer gezegd wordt door Plakfoliewebshop: “Positiever kunnen wij u niet informeren” . Pure oplichting met hun rommel waar je wel veel voor moet betalen. Dit soort webshops moeten gesloten worden.

2026幎4月27日

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent! Het is inderdaad zo dat de ondergrond invloed kan hebben op het blijven kleven van de panelen. Dit staat ook vermeld op onze website.

Ook is het zo dat als het slecht blijft kleven op de ondergrond dat wij aanraden om primer te gebruiken. Hierop zullen de wandpanelen dan goed blijven kleven. Wij zijn niet aansprakelijk voor het aanbrengen van de producten.

5぀星のうち1の評䟡

Er is iets fout gegaan maar zelfs nog

Er is iets fout gegaan maar zelfs nog niets gezegd over waar de fout ligt. De enige reactie van plakfoliewebshop om de mail te laten zien. Er is chatcontact geweest en hierna niets meer vernomen. Zeker niets over een oplossing in dit geval. Ga hier niet meer bestellen en zal het zeker niet aanraden met deze slechte nazoeg.

2026幎4月21日

Beste A. Jansen,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent! Zoals in de beschrijving vermeld gaat het om een raamfolie met twee verschillende kleuren. In de beschrijving staat het volgende vermeld, Kleur: aan plakzijde zwart, aan andere zijde wit.

Ook kan mijn collega het gesprek wat u heeft gehad niet terugvinden waarin is gezegd dat het een volledig zwart folie betreft. Het folie is zowel binnen als buiten aan te brengen.

5぀星のうち1の評䟡

Raamfolie valt tegen, afhandeling kan beter

Ik heb raamfolie aangeschaft en bewust gekozen voor een duurdere kwaliteit. Helaas ben ik teleurgesteld in het resultaat.

Ik heb de instructies zorgvuldig gevolgd, de juiste hulpmiddelen gebruikt en ruim de tijd genomen om het folie netjes aan te brengen. Ondanks dit bleven er veel luchtbellen zichtbaar, waardoor het eindresultaat er niet goed uitzag.

Na ongeveer twee uur bezig te zijn geweest heb ik alles moeten verwijderen, waardoor het product niet meer bruikbaar is.

De klantenservice geeft aan dat het aanbrengen onder eigen verantwoordelijkheid valt en biedt een korting op een volgende aankoop. Dat vind ik in deze situatie geen passende oplossing.

Gezien de prijs en de verwachting van kwaliteit had ik hier echt meer van mogen verwachten.

2026幎4月20日

Beste Regine Verhagen,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat het aanbrengen van het folie niet is gelukt! Wij raden bij het aangekochte folie aan om veel water te gebruiken tijdens het aanbrengen. Op deze manier zit het folie niet direct vast en kunnen luchtbellen en water, als het naar wens is aangebracht, verwijderd worden.

Ook leveren wij een flyer mee met een link naar onze handleidingen. Hier staat het door u aangekochte folie ook tussen en hierin staat vermeld dat het aangeraden wordt om met water aan te brengen. Zo worden luchtbellen voorkomen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。