レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg var lidt bekymret for at bestille et frugttrÊ online, da jeg har hÞrt om mange tilfÊlde, hvor planter bliver beskadiget under transport hos forskellige webshops. Derfor skrev jeg i k... もっず芋る

Meget tilfreds. Jeg har netop modtaget min ordre (via Brink Transport), bestillingen pÃ¥ en japansk dvÊrglÞn blev afgivet sÞndag aften. Her tirsdag formiddag stÃ¥r den sÃ¥ foran min hoveddÞr. Den er he... もっず芋る

Har i dag besÞgt plantorama VallensbÊk. kÞre normalt gerne 8 km lÊngere til Ancher havecenter, men gad ikke lige i dag, til min store fortrydelse. ved kassen kan man simpelthen ikke finde ud af at b... もっず芋る

Vi kÞbte et udendÞrs loungesÊt og fik leveret til dÞren allerede to dage efter, hvor vi forventede levering efter en uge. Det var vi meget imponeret over. Da vi samlede sÊttet var en skrue til den ene... もっず芋る

䌁業情報

1. ガヌデン センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Oplevelsescenter med alt til havelivet, boligelivet og dyrelivet

3.7

すべおのレビュヌ

(6,304)

過去12か月のレビュヌ数: 507ä»¶

レビュヌを曞く

Plantorama Taastrup elendig kundeservice og uhÞflig personale

Elendig kundeservice Plantorama Taastrup! Efter at have kÞbt en parasolfod som vi desvÊrre alligevel ikke kan bruge til vores hÊngeparasol, tager vi tilbage til butikken med den. Her henvender vi os til en ung kvinde som virkede meget tydeligt irriteret over at blive forstyrret af en spÞrgsmål angående returnering af vare, midt i hendes opsÊtning af vare i udstillingen. Hendes attitude var decideret uforskammet.
Sagen er den at vi pga. en printer fejl ikke fik kvitteringen med dagen forinde, og derfor kun har en bank transaktion med det eksakte belÞb for produktet da vi ikke kÞbt andet. Der var INGEN interesse i at forsÞge at afhjÊlpe what so ever, og attituden og tonen var fortsat uÊndret ogsÃ¥ fra den leder som blev tilkaldt for at “fortÊlle det samme” (medarbejderens egne ord).
Vi kommer ikke tilbage til Plantorama igen, i hvert fald ikke fÞr at nogle voksne har fundet ud af at man ikke kan drive en sund forretning uden at have en ordentlig kundeservice, hvor personalet og ledere taler ordentligt til kunderne.
Sådan en attitude har vi aldrig oplevet hos konkurrenterne, hvor vi altid bliver mÞdt af venligt personale der altid forsÞger at finde en lÞsning og skabe en god kundeoplevelse.

2026幎7月28日
自発的なレビュヌ

Jeg kÞbte et fuglebad og fik det

Jeg kÞbte et fuglebad og fik det hjemsendt igår og det kom i 2 deler som skulle sÊttes sammen men det gik inte da det mangles skrev! Og fragten er aldeles for dyr, 149 ddk for at få det leveret!

Og kundeservice svarer ikke på mejl!

Meget meget meget dårligt!
Annika

2026幎7月27日
自発的なレビュヌ

Umulig kundeservice i VallensbÊk afd.

Har i dag besÞgt plantorama VallensbÊk.
ved kassen kan man simpelthen ikke finde ud af at bruge en håndscanner til de vare der står i en vogn, for det hurtige og korte svar fra de meget unge piger der havde mere travlt med at snakke privat (begge ansatte) var alle vare skal på båndet. Man har fyldt en vogn for så at tage alle vare op igen på båndet for så at gå i den anden ende af kassen og tage dem ned i vognen igen, når der mellem snakken blev tid til at trykke på båndet. Bor i VallensbÊk så er lidt Êrgelig over de ikke kan yde mere og bedre kundeservice, hvilket de ikke er kendt for. Tager med glÊde kÞreturen til Greve nÊste gang.

2026幎7月26日
自発的なレビュヌ

Jeg har flere gange besÞg Plantorama

Jeg har flere gange besÞg Plantorama HillerÞd.
Det sidste år er det gået rigtig meget ned ad bakke for dem.
Visne planter, ingen personale og spÞrge.
Man fÞler man går rundt uden hjÊlp.
Man ved ikke hvor mange planter der er hvis man skal bruge flere af en slags.
Jeg kÞrer nu til Tåstrup i stedet for.

2026幎7月25日

Georginer/daliaer

KÞbte i maj måned georginer/daliaer, der iflg. illustrationen på poserne skulle blive hÞje og storblomstrede (dobbelte), men nu hvor blomstringen er i gang, så er planterne lave og enkelte (kedelige). De er i hvert tilfÊlde ikke, hvad jeg regnede med at have kÞbt.

2026幎7月25日
自発的なレビュヌ

SkÃ¥nsom levering – trÊet ankom i perfekt stand

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg var lidt bekymret for at bestille et frugttrÊ online, da jeg har hÞrt om mange tilfÊlde, hvor planter bliver beskadiget under transport hos forskellige webshops. Derfor skrev jeg i kommentarfeltet til min ordre, at transportfirmaet gerne måtte håndtere trÊet ekstra forsigtigt.

Det må jeg sige, at de tog seriÞst. TrÊet ankom i rigtig flot stand og var blevet håndteret skånsomt under hele transporten. Jeg er meget tilfreds med både produktet og den omhu, der blev lagt i leveringen.

Det har givet mig tillid til at handle hos Plantorama online, og jeg vil helt sikkert bestille planter og trÊer hos dem igen.

2026幎7月17日
自発的なレビュヌ

Kunde service en by i Rusland !!!.

Kunde service er en by i Rusland !!!.
De er i hvert fald svÊre at komme i kontakt med.
KÞbte i plantorama i Vejle i juni en parasol m fod som vÊltede og syninger og en stang knÊkkede. Rettede henvendelse pr mail til kunde service som ikke ikke kan tage sig af det da den var kÞbt i butik i Vejle og der sÃ¥ skal rettes henvendelse direkte til butikken. Problemet er blot at det ikke er muligt hverken pÃ¥ mail eller telefon at kontakte plantorama i vejle og og landsdÊkkende kundeservice siger at det kun er muligt at rette henvendelse om klage ved personligt at mÞde op i butikken. Ja men sÃ¥ mÃ¥ jeg jo kÞre de ca. 40 km til butikken for at reklamere. 😠
Det kalder jeg virkelig dårlig kunde service !!!!
Har efterfÞlgende fået svar fra lands dÊkkende kunde service som jeg kan se ikke helt har forstået at problemet er at de ikke vil oplyse mail adresse eller tlf. nr. på Plantorama Vejle. !!. Har nu vÊret i butikken i Vejle og snakket med butikschefen (God betjening) der og fået udleveret hans mail adresse, således at jeg kan sende reklamation, kvittering og billeder etc. til ham for vider behandling.
Så vil bede LandsdÊkkende kunde service genoverveje deres politik med ikke at udlevere en mail adresse på den enkelte butik !!

2026幎7月16日

KÊre Preben

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager, at du har haft en frustrerende oplevelse, og vi forstår godt, at det kan vÊre besvÊrligt. Når en vare er kÞbt og afhentet i et af vores centre, skal en eventuel reklamation desvÊrre behandles af det center, hvor varen er kÞbt. Derfor har vores landsdÊkkende kundeservice ikke mulighed for at vurdere skaden eller ombytte varen til en ny, når den er kÞbt direkte i et af vores centre. Vi er klar over, at det kan vÊre en ulempe, hvis du har langt til centeret, og vi beklager den gene, det medfÞrer. Personalet i Plantorama Vejle kan vurdere reklamationen og hjÊlpe dig med at finde den bedst mulige lÞsning.

jeg bestilte 9/6 jeg har stadig ikke

jeg bestilte 9/6 jeg har stadig ikke modtaget min vare. nok den lÊngste leveringstid jeg nogensinde har vÊret ude for.

2026幎7月15日

KÊre Casper

Tak for din tilbagemelding. For at vi kan undersÞge din ordre nÊrmere og finde ud af, hvad der er sket, vil vi bede dig kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller via e-mail på kundeservice@plantorama.dk. Så hjÊlper vi dig gerne videre.

Plantorama

NÃ¥r der er bestilt hjemmelevering

Når der er bestilt hjemmelevering, forventes det naturligvis at man får besked via en mail eller et ring på dÞrklokken, og ikke at varerne blot stilles i indgangen til opgangen til fri benyttelse.
Planterne var placeret sÃ¥ tÊt i kassen at 2 af planterne var ret beskadiget - ØV!!!!

2026幎7月13日

KÊre Monique

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager den oplevelse, du har haft med leveringen. Du burde have vÊret adviseret dagen fÞr leveringen. Hvorfor du ikke har modtaget denne advisering, er vi desvÊrre uforstående over for, og det beklager vi. Der kan vÊre flere årsager til, at adviseringen ikke er nået frem, f.eks. hvis den registrerede e-mailadresse ikke er korrekt, eller hvis der er opstået en teknisk fejl. Vores transportÞr leverer som udgangspunkt til kantstenen eller et forsvarligt sted ved leveringsadressen. Vi forstår dog godt din frustration over, at varerne blev stillet i opgangen, uden at du var opmÊrksom på leveringen. Det er desuden ikke acceptabelt, at planterne er blevet beskadiget under transporten. Det beklager vi naturligvis. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 53 88 53 eller via e-mail på kundeservice@plantorama.dk, så vi kan se nÊrmere på sagen og finde en lÞsning sammen med dig.

Plantorama Vejle👎🏌

Plantorama Vejle👎🏌
Tog turen fra Grenå for at hente nye havemÞbler, men butikken er ikke i stand til at sÊlge havemÞbler efter kl 17 åbenbart, det personel der var på arbejde havde mere travlt med at få butikken lukket - absolut sidste gang jeg sÊtter mine ben i den butik!!!

2026幎7月10日

KÊre Kunde

Tak for din tilbagemelding. Det gÞr os meget kede af at hÞre om din oplevelse, og vi forstÃ¥r godt din skuffelse – isÊr nÃ¥r du har kÞrt hele vejen fra GrenÃ¥ for at hente havemÞbler. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder. Vi beklager, hvis du har oplevet, at personalet havde mere fokus pÃ¥ at lukke centret end pÃ¥ at hjÊlpe dig. Vi tager din tilbagemelding alvorligt og sÞrger for at videregive den til den ansvarlige leder i centret, sÃ¥ forlÞbet kan blive fulgt op internt.