Société de bras cassé : 1 an avec eux bornes réguliÚrement hors service, là tout le we sans borne et aucun accÚs au support. Soit cela sonne occupé, soit vous attendez 10 minutes et cela raccroche.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Gestion cataclysmique. "Travaillent" avec Lizy qui eux prévoient une livraison du véhicule en 4 semaines. Concernant Pluginvest : 4 semaines pour vous donner un rdv pour l'installation. Ils fixent... ãã£ãšèŠã
Zeer matige dienst na verkoop. Mijn laadpunt gaf een foutmelding. Naar het support nummer gebeld die vermeld staat op hun website. Ik kwam terecht bij een extern call center (the last mile). Ondanks h... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pluginvest ondersteunt bedrijven in hun transitie naar een duurzame mobiliteit. Wij bieden verschillende laadoplossingen voor bedrijven en particulieren. Via ons aanbod van laadpalen met bijhorende diensten ontzorgen we bedrijven bij deze beslissing.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sous traitance de Lizy : Ã fuir
Gestion cataclysmique.
"Travaillent" avec Lizy qui eux prévoient une livraison du véhicule en 4 semaines. Concernant Pluginvest : 4 semaines pour vous donner un rdv pour l'installation. Ils fixent ensuite un rdv pour l'installation 6 semaines plus tard réduit à 2 semaines en y allant au forceps.
Installation de la borne à une date donnée mais la carte est envoyée deux jours aprÚs pour une réception dans les 4 jours ouvrables. 7 jours aprÚs toujours pas de carte. On vous promet que le contrÎleur vous recontactera pour fixer une date ; ce contrÎleur ne m'a toujours pas recontacté aprÚs plusieurs relances de ma part.
A cette date, la borne est toujours inutilisable et silence radio de cette société.
Société de bras cassé
A fuir !!
Geen communicatie mogelijk
Geen communicatie mogelijk. Krijg je ze uiteindelijk aan de lijn, worden ze boos en smijten de lijn dicht.
Andere keuzes genoeg op de markt.
Processus interminable
Je viens de déménager dans un immeuble avec une borne Pluginvest sur ma place de parking. Le processus pour avoir une carte de recharge fonctionnelle est interminable. J'ai du :
- remplir un formulaire pour commander une carte
- attendre 5 jours la carte
- créer un compte en remplissant LES MEMES informations que le premier formulaire
- attendre 5 jours la validation du compte
- lier la carte au compte
- devoir appeler le service client car la borne clignote rouge quand je scanne la carte
- on me dit au téléphone qu'il faut lier la borne à la carte en envoyant un mail à STROOHM ??!
COMMENT EST-CE POSSIBLE D'AVOIR AUTANT D'ETAPES
Plus de 5 jours sans bornes de rechargeâŠ
Plus de 5 jours sans bornes de recharge : tout lâimmeuble est bloqué
Un ticket créé il y a 4 jours et aucune réponse
Un appel il y a deux jours et aucun engagement pour remettre lâinstallation opérationnelle
Aujourdâhui 15h le support téléphonique nâest plus joignable
Super entreprise flamande à éviter
Ils ont fait lâinstallation en juillet et déjà trois coupures en 4 mois.
Ik ben nu ruim een jaar bij Pluginvest
Ik ben nu ruim een jaar bij Pluginvest. Laadpaal functioneert regelmatig niet ondanks dat de kast van Alfen is. Heel slecht bereikbaar en laten je gewoon een aantal weken in de kou staan zonder hulp.
En komen ze uiteindelijk een keer dan ligt de rekening snel voor je klaar. Ook voor hetzelfde probleem. Verschrikkelijk slecht deze organisatie. Spijt van en nu overstappen naar een andere organisatie.
PLUGINVEST IS GEEN AANRADER
In 4 jaar tijd nooit naar behoren gewerkt.
Na updates die ook nog gefactureerd werden
ook niet.
De Wallbox zelf is van Alfen.
Dit samen nooit meer.
Gelukkig is mijn auto een PHEV en kan ik ook nog benzine rijden.
Een EV zou enkele dagen nodig hebben voordat hij volledig opgeladen zou zijn.
Houden zich niet aan de afspraken.
Houden zich niet aan de afspraken.
Trage en slechte communicatie.
Lopen achter de feiten aan.
Geen aanrader!

Uncommunicative and untrustworthy.
It took 2 attempted installations before the charging point past inspection, 3 interactions with the customer desk ( and blocked payment) before we received any of the charging tokens. Now, a few months later our charge point has been deactivated due to "malpayment" even though we have given them bank direct debit authorization.
Their online platform remains empty, and their service desk is generally unhelpful if you are lucky enough to reach them.
Zero Communication !!!
This is probably one of the most disgusting companies that i have ever witnessed so far. You write an email to them and they never reply. Like never!!! How can this happen in anno 2025!! A nightmare to flee from. Absolutely !

Zeer onprofessioneel
Zeer onprofessioneel, reageert zelden. Foutieve facturatie van hen en na 5 maanden nog steeds niet opgelost, ze houden het geld zelf. Klanten betalen aan de laadpaal en pluginvest stort niets door.
Een start-up met fundamentele structurele uitdagingen
Een start-up met fundamentele structurele uitdagingen
Mijn doel met deze review is om toekomstige medewerkers eerlijke informatie te bieden over mijn ervaring binnen dit bedrijf.
Positieve punten:
Het bedrijf is centraal gelegen.
De sfeer binnen het team kan informeel zijn, wat voor sommigen als prettig wordt ervaren.
Uitdagingen:
Het bedrijf lijkt zich vooral te richten op zichtbaarheid en prestige in plaats van op duurzame waardecreatie. Dit komt tot uiting in verschillende aspecten:
1. Structuur en expertise:
Er zijn weinig medewerkers met diepgaande vakkennis of de juiste expertise in hun vakgebied.
Functierollen worden vaak willekeurig toegekend, zonder rekening te houden met de competenties van de medewerkers. (Niet iedereen heeft het in zich om een leidinggevende rol te dragen)
2. Leiderschap en teamontwikkeling:
Het leiderschap is beperkt in visie en ondersteuning. Er is weinig aandacht voor coaching, professionele ontwikkeling of kennisdeling.
Een gestructureerd onboardingproces en effectieve kennisoverdracht ontbreken, wat leidt tot inconsistenties in de werking van het team.
3. Operationele efficiëntie:
Na acht jaar blijven cruciale processen wekelijks veranderen, wat een gevoel van instabiliteit creëert. Dit bemoeilijkt de mogelijkheid voor medewerkers om hun werk efficiënt uit te voeren.
4. Werksfeer en managementstijl:
De managementstijl wordt ervaren als controlerend en emotioneel gedreven, wat soms een negatieve invloed heeft op de teamdynamiek.
Er is meer focus op individuele fouten dan op het aanpakken van structurele uitdagingen binnen het bedrijf.
Aanbevelingen voor verbetering:
Investeer in ervaren leiders met sterke communicatieve en strategische vaardigheden.
Ontwikkel een duidelijke structuur voor onboarding en kennisoverdracht, zodat nieuwe medewerkers en stagiairs sneller hun plaats in het team kunnen vinden.
Zet in op een cultuur van vertrouwen, waarin medewerkers de ruimte krijgen om zelfstandig te groeien en bij te dragen.
Focus meer op het aantrekken van kwalitatieve profielen en het ontwikkelen van intern talent.
Mijn persoonlijke ervaring:
Ik ben dankbaar dat ik mijn loopbaan elders kon voortzetten. Mijn overstap naar een overheidsbedrijf bracht mij een stabiele en gestructureerde werkomgeving. Processen zijn daar duidelijk gedefinieerd en worden correct uitgevoerd, wat resulteert in een meer ontspannen en voorspelbare werkervaring.
Hopelijk kan deze feedback bijdragen aan de verdere professionalisering van dit bedrijf.
Surtout fuyez
Surtout fuyez ! Borne en panne chez moi depuis 2 mois, aujourd'hui c'est le troisiÚme rdv fixé et de nouveau personne n'est venu ! On ne m'a pas non plus prévenu ! La situation devient insupportable et tout ce qu'ils trouvent à me dire c'est qu'ils sont désolés et qu'il faut fixer un autre rdv ! Comment encore leur faire confiance ???
Full solution
PlugInvest offers a complete solution for electric cars power management. This means employee home charging stations paid by company, electricity reimbursement, public charging station cards, all over Europe, central invoicing.
Zeer vlotte afhandeling
Zeer vlotte afhandeling, alles zonder problemen verlopen. Nu enkel nog de keuring en de paal kan gebruikt worden.
Installatie door Willpowerr - zeker een aanrader. Willem is zeer vriendelijk en prifessioneel.
Slechte service, foutieve offerte
Je stuurt een email op maandagavond 22:00.
4 werkdagen later nog geen antwoord gekregen of een reactie in de trend van: "we nemen het in behandeling / we hebben het momenteel erg druk...". Je hoort gewoon niets van ze.
Vervolgens bel je dan maar eens om te horen wat er loos is, krijg je (volgens mij) een vakantiestudent aan de lijn die van niets iets afweet en alles aan zijn collega moet vragen. Uiteindelijk een 'standaard' oplossing aangeboden gekregen: schakel zekering uit, wacht 15 minuten, schakel zekering in, wacht 15 minuten. (Dit via email antwoorden op dag 1 was blijkbaar te lastig...).
Vervolgens meld de support persoon: "als dit niet werkt moet u opnieuw een email sturen." De 2de email is inmiddels verstuurd. Zowel de initiele email als de 2de email zijn tot op heden niet beantwoord.
Nu we toch aan het spitten zijn: deze firma werkt samen met mijn bedrijf, mijn bedrijf betaald de technische keuring van de geplaatse laadpaal, nu hadden deze grapjassen doodleuk een keuring aangerekend op mijn factuur (welke niet op de offerte stond trouwens), als mijn bedrijf me niet ingelicht had dat zij dit betaalden had ik hierover niet geklaagd en had ik dus betaald voor een keuring die al betaald was door mijn bedrijf.
één ding is alleszins zeker, de service is niet op orde. Op offertevragen krijg je binnen een dag antwoord -> sales... maar heb je problemen met je apparaat of andere vragen -> veel succes...
Edit: Ohja, de applicatie van hun die de laadpalen toont is énorm traag. Soms een halve minuut tot een minuut wachten tot er iets geladen wordt. Bij andere applicaties is dit geen probleem / krijg je onmiddellijk je resultaat te zien. Niet tevreden hierover.
Pluginvest : nog erger dan de overheid
Ik heb een laadpaal van Pluginvest. Het enige wat ik doe is één keer per jaar mijn laadbeurten uitlezen via hun software en doorsturen naar mijn boekhouder. Daarvoor betaal ik 8 euro per maand. Daar wil ik zelfs nog niet over klagen. Tot op vandaag ontving ik daarvoor 1 factuur per jaar. Keep it simple. Plots, zonder iets te melden, beginnen ze per maand een factuur van 8 euro te sturen. Dus ik vraag : kunnen jullie daarmee ophouden en gewoon terug 1 factuur per jaar sturen. Antwoord : nee, dat kunnen wij niet. Echt??? Ik ben nu op zoek hoe ik van hen kan af geraken... onwaarschijnlijk.. Dat moet hen ook meer kosten per maand dan het opbrengt, maar dat is blijkbaar allemaal niet belangrijk.
De reactie van Pluginvest toont aan hoe ver zij van de realiteit zijn los geslagen... ik zoek wel een alternatief.
Update 2 : ondertussen zijn we 6 weken verder. Geen reactie meer. Ja, ze hebben een ticket geopened. Zonder verdere opvolging. Nog straffer : ondanks dat ze schrijven : je kan een domiciliering nemen blijkt dat ze dat zonder mijn goedkeuring op één of andere manier zelf gefoefeld hebben ! dit is niet alleen onkunde, dit begint te ruiken naar fraude.

Stopcontact van +2000â¬
Stopcontact van +2000â¬, duurt bijna 24h om een auto te laden wegens een ingebouwde software begrenzing, om deze op te heffen moet je betalen en veel geduld hebben, wacht nu al meer dan 2 maand....
Suite à l'analyse technique qui se faitâŠ
Suite à l'analyse technique qui se fait à distance ils m'ont proposé de placer une borne de recharge 32A en triphasé. Lors de l'installation le technicien a dû bloquer la recharge à 4.7KWh vu que nous ne sommes pas raccordé au 400V.
J'ai été recontacté par Plug Invest suite à cet avis. Ils m'ont expliqué la raison pour laquelle ils ont conseillé la borne de 32A et je peux suivre ce raisonnement. Je suis content qu'ils aient pris le temps de clarifier ceci.

Pluginvest ããã®åç
Slechte service en communicatie.
Ben het eens met review van Matthias en gelijkaardige ervaringen met service na de kantooruren. Communicatie en reactiesnelheid zijn werkelijk ondermaats. Er is ook geen opvolging van de problemen en de communicatie met de klanten is zo slecht dat je bijna in het gebied van de arrogantie terecht komt. Echt zeer verwonderlijk en triest dat er nog zo bedrijven bestaan anno 2024.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ