Plusmore レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk butik ✨ Simone har så meget lækkert tøj, tasker, smykker og brugskunst og mange gode tilbud. Hun giver den bedste service og sender personlige hilsner med i pakken. Altid noget jeg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Simone fremtræder altid glad,venlig og imødekommende. Der er altid god service på live, ved køb og modtagelse af varerne. Jeg bliver glad og varm om hjertet, når jeg modtager mine indkøb , pakket sirl... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har aldrig oplevet bedre service! Jeg havde bestilt en vare et par timer inden der kom rabat. Jeg var selvfølgelig lidt ærgerlig over det, jeg skriver derfor ind til dem kl. 19 på en onsdag og får... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5 flotte og velfortjente stjerner til Plusmore og Simone. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super fin og hurtig service og flot pakket ind. Jeg har handlet der flere gange og handler gerne hos Simone igen, hun får mine... もっと見る

企業情報

1. 大きいサイズの服専門店

当該企業による記述

Plusmore.dk er webshop med tøj til kvinder i størrelse 42-56. Plus size tøj i alle prisklasser.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 67

レビューを書く

Tusind tak for din fine anmeldelse 🩷
Det glæder mig virkelig meget at høre, at du har været tilfreds med servicen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder rigtig meget for en lille virksomhed som Plusmore ✨

5つ星のうち5の評価

Jeg har handlet hos Plusmore flere…

Jeg har handlet hos Plusmore flere gange og det er altid hurtig og venlig betjening.

2026年4月27日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🩷
Det betyder virkelig meget at høre, at du altid oplever hurtig og venlig betjening hos Plusmore.

Tak fordi du handler hos mig igen og igen – det sætter jeg stor pris på ✨ 🥰

5つ星のうち5の評価

Altid god og smilende service og hurtig…

Altid god og smilende service og hurtig levering.

Meget ærlig og reelt

2026年4月25日

Plusmore からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🩷
Det glæder mig virkelig meget at høre, at du oplever både god service og hurtig levering.

Tak for de fine ord om ærlighed og troværdighed – det betyder rigtig meget for mig og min lille virksomhed ✨

5つ星のうち5の評価

Dejlig betjening altid klar til at…

Dejlig betjening altid klar til at hjælpe og vejlede 😊

2026年4月24日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🩷
Det glæder mig virkelig meget at høre, at du føler dig godt hjulpet og vejledt hos Plusmore.

Jeg sætter stor pris på dine søde ord og er glad for, at du har haft en god oplevelse ✨ 🥰

Alt😉😉

Alt var godt

2026年4月3日

Plusmore からの回答

Tusind tak for din anmeldelse 💕

Det glæder mig rigtig meget at høre, at alt var godt 😉

Hurtig service 👍

2026年4月6日

Plusmore からの回答

Mange tak for din anmeldelse 🤍
Det betyder meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os 😊
Tusind tak fordi du handler hos Plusmore ✨

Hurtig og god service

2026年3月16日

Plusmore からの回答

Tusind tak for de pæne ord 🤍
Det glæder mig, at du oplever både god og hurtig service 😊

5つ星のうち4の評価

God service og hurtig betjening

God service og hurtig betjening

2026年3月4日

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både servicen og den hurtige betjening 😊

5つ星のうち5の評価

Gode vare,altid godbetjning Simone er…

Gode vare,altid godbetjning Simone er altid hjælp som...

2026年2月26日

Plusmore からの回答

Tusind tak for din søde anmeldelse 🤍

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du er glad for varerne og den gode betjening 😊
Og tak for de pæne ord – jeg hjælper altid gerne 💖

Tak fordi du handler hos Plusmore ✨

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det glæder mig at høre, at alt fungerede godt, og at du er tilfreds med servicen 😊

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, inkl. en sød hilsen med pakken. Samlet set har det været en meget fin oplevelse.

2026年2月23日

Tak for din skønne anmeldelse 💛
Det gør mig virkelig glad at høre, at du har haft en god oplevelse med din ordre. Jeg elsker at sende en lille hilsen med i pakken, så det betyder meget, at du lægger mærke til det.

Simone Plusmore ✨

5つ星のうち5の評価

Altid en god oplevelse at handle hos…

Altid en god oplevelse at handle hos Plusmore.
God service - og tøjet er pakket pænt ind når man modtager det

2026年2月26日

Tak for din skønne anmeldelse 💛
Det gør mig virkelig glad at høre, at du har en god oplevelse med at handle hos Plusmore. Jeg lægger meget kærlighed i både service og i at pakke jeres ordre pænt ind, så det betyder rigtig meget at du lægger mærke til det.

De kærligste hilsner
Simone Plusmore ✨

5つ星のうち5の評価

Jeg sætter stor pris på den service…

Jeg sætter stor pris på den service Simone altid levere. Og så er det bare lækkert tøj

2026年2月22日

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰

Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du sætter pris på den service, jeg leverer. Og hvor er det dejligt, at du også er glad for tøjet!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det gør mig både stolt og meget taknemmelig 💕

5つ星のうち5の評価

Så fine varer alt spiller

Så fine varer alt spiller, indpakningen er fantastisk og Simone er yderst service minded♥️god oplevelse

2026年2月7日

Plusmore からの回答

Tusind tak for din helt igennem skønne anmeldelse 🥰💛

Hvor gør det mig glad at læse, at alt spiller – både varerne, indpakningen og servicen ♥️ Jeg lægger virkelig hjerte i det hele, så det betyder enormt meget, at det bliver bemærket.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og tak for dig 🌸✨

Hurtig lev

Hurtig lev. Varen var som på foto. Passer fint.

2026年2月7日

Tusind tak for din anmeldelse 💛

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at varen levede op til billederne – og ikke mindst at den passer fint 👌✨

Det betyder rigtig meget for mig. Jeg håber, du bliver glad for den 🌸

Service

God og hurtig service vil bestemt handle der igen 👍😉

2026年2月2日

Plusmore からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse 👍🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede god og hurtig service – og at du vil handle her igen. Det betyder virkelig meget for mig 💛

Jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen 😉✨

Tusind tak for din anmeldelse 💛

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en hurtig og perfekt handel – det betyder virkelig meget for mig 🥰

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨

5つ星のうち5の評価

Hurtig ekspedition af min ordre og…

Hurtig ekspedition af min ordre og super lækkert tøj 🥰

2026年1月29日

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du oplevede hurtig ekspedition – og at du er glad for tøjet. Det betyder virkelig meget for mig 💛

Tak fordi du tog dig tid til at skrive ✨

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。