Polarcykler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

KÞbte for en måneds tid siden en ny cykel hos Polarcykler. Fik en god vejledning inden kÞb og er rigtig glad for min nye cykel. Kan klart anbefale at handle hos Polarcykler :-)

Min mand og jeg har kÞbt to elcykler hos Polarcykler og kan kun give de varmeste anbefalinger videre! Cyklerne er i top og kÞrer fantastisk. Det sÞdeste personale, den bedste service og hjÊlp - hver... もっず芋る

Kan varmt anbefale rebrationer ved Polarcykler Aalborg. Har sjÊldent fÞlt mig sÃ¥ godt behandlet, samt fÃ¥et god personlig service med et glimt i Þjet :) Grundet lille fejl blev der givet gratis efters... もっず芋る

Min sÞns nye cykler blev handicappet, da den mistede en stÞttefod der brÊkkede af efter 5-6 gangs brug. Cykelforretningen samt leverendÞren mener, at stÞttefoden har lidt overlast og derfor vil de ik... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Her hos Polarcykler har vi alle flere års erfaring, og ved hvor vigtigt det er at kunne servicere stort set alle typer af cykler. Om det er den nye ladcykel på el, eller den god gamle jernhest som du altid har kÞrt på, så er vi klar.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste service ! ⭐⭐⭐⭐⭐

Igen må jeg bare sige, VERDENS bedste service. Min kÊreste var blevet kÞrt ned på sin cykel, og vi havde brug for at den blev tjekket. Vi blev taget i mod med åbne og enormt venlige arme, vi fÞlte os set og hÞrt. De hjalp med et kompetent eftersyn af cyklen og alle papirer vi skulle bruge til forsikringen. Jeg kan kun varmt anbefale at tage herhen med sin cykel !

Tak for altid god behandling. 🙂

2025幎1月11日

Polarcykler からの回答

Hej Vi siger Tak, og vi sÊtter stor pris på din anmeldelse. Team Polarcykler.

God og kompetent service

Har netop haft brug for Polar Cyklers hjÊlp. Blev betjent af Keld som ydede en ekstraordinÊr god service og kompetent vejledning. Man bliver mÞdt med et stort smil lige fra man trÊder ind i en lys og indbydende forretning med et stort og velassorteret udvalg af cykler og tilbehÞr. De forsÞgte ikke at oversÊlge noget, og man fÞler sig rigtig godt behandlet. Polar Cykler og deres gode service kan jeg varmt anbefale.

2024幎7月31日

Polarcykler からの回答

Hej Anders. Vi takker for de fine ord om os, Vi glÊder os til at se dig igen. Mvh Team Polarcykler.

Byens bedste cykelhandler

Altid klar på at hjÊlpe med stort og småt til fornuftige priser. Personlig, hurtig og top service. HÞj faglighed hos personalet. Altid godt humÞr, også i travle perioder. Kan klart anbefales.

2024幎8月6日

Polarcykler からの回答

Hej Marianne vi takker alle fra Polarcykler, og er glade for at se dig hos Polarcykler. Team Polarcykler.

God og hjÊlpsom servicet

Vi havde bÞvlet med mange fejl og mangler på ladcykel kÞbt direkte ved leverandÞr. Polarcirkler overtog sagen og kommunikation og fik en rigtig god lÊsning, trods vi ingen vegne kom selv. Vi kommer igen. Keld er meget sÞd og hjÊlpsom.

2024幎6月25日

Polarcykler からの回答

Hej Amalie. tak vi er altid klar til at hjÊlpe hvor vi kan. Mvh Polarcykler. Keld. F.

Nedladende og ubehagelig ejer

Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte.

Vi har en ladcykel, som vi plejer at få lavet ved polarcykler (ikke altid tilfredsstillende, men vi er ret tolerante og en af de ansatte (lille og skaldet med briller) plejer altid at vÊre yderst hjÊlpsom). Ladcyklen kommer ind til fuldt eftersyn og jeg lÊgger vÊgt på, at de isÊr skal tjekke egerne, da nogle er knÊkket på et af forhjulene. Jeg får at vide, at bremserne skal laves og jeg beder dem om at lave det, der nu engang skal laves. Jeg henter cyklen fredag den 7. juni og hele omgangen ender i 2452 kr.
Grundet dårligt vejr, har vi ikke rigtigt haft cyklen i brug, maksimalt 3 gange, siden vi fik den tilbage og kun en enkelt gang med bÞrnene i ladet.
Jeg ringer og kan godt fornemme, hvor det bÊrer hen (har lÊst trustpilots anmeldelser), men jeg vÊlger at tage hen til polarcykler med cyklen. Og jeg må give alle anmeldere ret i, at ejeren er nedladende, arrogant og ikke ejer skyggen af god kundeservice samt fralÊgger han sig alt ansvar. Hvordan man kan fÞre forretning på denne måde, er mig en gåde.
Meget hurtigt får han fralagt sig alt ansvar og begynder at snakke om hans dyre bil, og når jeg påpeger, at jeg synes, det er for dårligt, at cyklen går i stykker på mindre end 14 dage, når man har betalt så mange penge for at få den lavet (det er sket fÞr, men der er vist forståelse de få andre gange, det er sket og jeg kunne forstå det, hvis jeg kom et halvt år efter, men det er sket mindre end 14 dage efter og den har kÞrt maksimalt 3 gange) og at jeg er ligeglad med hans bil, får jeg at vide, at jeg kan vÊlge at snakke ordentligt eller forlade butikken. Jeg vÊlger at opgive kampen og forlader butikken, manden vÊlger så at fÞlge efter mig, hvor jeg beder ham stoppe med at snakke til mig (er på vej vÊk med min cykel), hvilket han stadig ikke forstår, selvom jeg råber, at han skal lade mig vÊre. Jeg finder det meget ubehageligt, at han fÞlger efter mig og går forholdsvis tÊt på mig, når han gav mig valget at gå. Manden opsÞger tydeligvis en konflikt.

Jeg vil gerne rose en af hans ansatte (lille og skaldet med briller), som har vÊret yderst hjÊlpsom og kender til god kundeservice (den ene stjerne må vÊre hans fortjeneste), hvilket ejeren tydeligvis ikke gÞr.

Jeg kan på ingen måde anbefale polarcykler - udelukkende pga. ejeren (som vidst hedder Kjeld).

2024幎6月20日

Polarcykler からの回答

Hej Anna. Ved hvor vi skal starte, vi talte i telefon hvor du var svÊr at tale med, hvor vi oplyste vi gerne vil se på din cykel, hvor du henledte at det måtte vÊre vores skyld at din cykel havde knÊkket en eger. Og med et SMED du rÞret på. Du kom i butikken og var ikke imÞdekommen, der fik vi sagt til dig at vi gerne vil se på din Cykel, men det handelede om hvad du ville og kun dig og du var meget uhÞffelig, pludselig forlader du butikken, og jeg går ud til dig hvor jeg siger, hvad sker der. Med et Råber du meget Voldsomt af mig 4 gange DU SKAL IKKE TALE TIL MIG. Kommer ikke tÊt på dig for det var meget ubehageligt at opleve. Men husk vi har tilbudt dig at se på din cykel, Samt har vi talt pÊnt til dig, Den lille mand med briller oplyser også du er blevet oplyst om at de eger du har på din cykel ikke er de bedste, og måske skulle have dem alle skiftet. Du er altid velkommen. Og du kan få alt dette at se på overvågning Mvh TEAM Polarcykler

Hurtig og effektiv behandling

Min sÞn og jeg var ude for et uheld med vores cykler. Vi har kun oplevet en fin og meget fair behandling ift at få skaderne udbedret.

2024幎6月17日

Takker for din vendelighed. Mvh Polarcykler

KÞbte en ny elcykel hos Polarcykler

KÞbte en ny elcykel hos Polarcykler, alt var i orden pudset og klar, alle i butikken er venlige og har altid tid en lille snak om cykler.
Hos Polarcykler laver/reparere de også special cykler, en punktering eller en ny kÊde er ikke dyrt at få lavet hos Keld, stor anbefaling herfra.

2024幎4月6日

Polarcykler からの回答

Tak du er altid velkommen, vi glÊder os til at se dig. Team Polarcykler.

Venlig og imÞdekommende personale.🚎‍♂god

Venlig og imÞdekommende personale.🚎‍♂god faglig vejledning og super service 👍👍👍👍🚎‍♂🚎‍♂🚎‍♂

2024幎6月15日

Takker for omtale. Mvh Polarcykler

DÃ¥rligt el-cykel tjek

Havde desvÊrre en kedelig oplevelse hos polar cykler.
Jeg havde problemer med min elcykel og spurgte om de ville tjekke den igennem, og finde ud af hvad der var galt, og komme med et overslag på pris for reparation.

Tjekket kostede lige knap 700,- og det var helt fint med mig.
Cyklen blev hurtigt kigget igennem og blev ringet op og fik forklaret fejl og mangler. Fik også et overslag på pris som jeg synes lå i den hÞje ende, og aftale så at jeg ville hente cyklen og finde ud af hvad der skulle ske.
Personen jeg taler med spÞrger så til slut om jeg vil af med cyklen, og tilbyder 500,-, hvilken jeg fÞlte var ret flabet når cyklen havde kostet mig knap 17.000,-.

Det der giver den ene stjerne er at jeg da jeg så får cyklen hjem viser det sig at de ting jeg har fået at vide der er defekte, simpelthen ikke er rigtige. Blandt andet et defekt batteri, som virker så fint.

Man fÞler lidt at man har givet 700,- for et tjek der overhovedet ikke var sandt.

2023幎9月4日

Polarcykler からの回答

Hej RC. FÞrst og fremmest er vi kede af din oplevelse, hos os.Vi kan ikke finde lignende overslag i vores system, og derfor ikke identificere hvilken reparation der er tale om. Beskrivelsen af din oplevelse hos os er langt fra vores forretningpolitik, og vi Þnsker denne sag afdÊkket. Vi vil meget gerne i dialog med dig, da vi ikke Þnsker nogen misforståelser. Vi tester alle batterier der kommer ind med mistanke om fejl herpå. Vi håber du vil tage kontakt til os så vi kan få lÞst problemet. Vh team polarcykler

Polar cykler er efter min og familiens

Polar cykler er efter min og familiens mening det bedste vÊrksted i Aalborg og omegn! Har fÞr vÊret forbi vÊrksteder andre vÊrksteder, men er altid vendt tilbage til Polar cykler, da deres priser er så meget bedre! Jeg har fået lavet service og reparationer på flere af mine, og families cykler. De har virkelig styr på det, og gode til at guide mig i den rigtige retning.
Deres priser er skarpe, pÃ¥ reparationer og mekanikerne er virkelig professionelle. 👍🏌 herfra!!!

2023幎6月26日

Fint i svare

Fint i svare, men hvor er retur label og 274 kr

2023幎6月2日

Polarcykler からの回答

Hej Jesper Du kan se under handelsbetingelser, og som skrevet fÞr er du Velkommen til at sende. Mvh Polarcykler.