Jeg har kÞbt en HÞrmann port gennem Portspecialisten (selvmontage). Alt gik fint indtil jeg skulle programere porten. Jeg mÃ¥tte derfor lide det nederlag at ringe efter hjÊlp over facetime. Jeg havde... ãã£ãšèŠã
Min far kÞbte en ny fjernbetjening. Da jeg skulle kode den tabte begge remotes koden. Jeg ringede til portspecialisten der lyn hurtigt fik hjulpet mig videre sÃ¥ nu virker det hele, mange tak for god o... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ny garageport eller industriport, vi er leveringsdygtige i alle typer af kvalitetsporte. Ledhejseporte med automatik er den mest anvendte porttype, men vi leverer og monterer ogsÃ¥ rulleporte, vippeporte, brandporte, hurtigporte m.fl. Vi har gennem 40 Ã¥r leveret og monteret over 70.000 HÃRMANN GARAGEPORTE over hele Danmark. Du kan ogsÃ¥ som privatperson fÃ¥ en serviceaftale pÃ¥ din port, for virksomheder er det lovpligtigt.
LÞgstÞrvej 152, 9610, NÞrager, ãã³ããŒã¯
- post@portspecialisten.dk
- www.portspecialisten.dk
God service, endda i weekenden.
Jeg stod overfor at min garageport holdt op med at virke med fjernbetjening og ringede derfor til portspecialisten her lÞrdag morgen og med hjÊlp og guide fra Johnni fik jeg porten koblet fra motoren og koblet til igen. Simpelthen helt igennem formidabel kundeservice.
Jeg fik monteret en port i 2025
Jeg fik monteret en port i 2025, alt var lige som aftalt, virkelig et godt produkt (hÞrmann), blev monteret pÊnt og ikke noget at pege fingre af, virkelig en god oplevelse, her i 2026 ville porten lige pludseligt ikke kÞrer ned, hurtig svar og hjÊlp og porten virker som den skal igen.
kan varmt anbefale Portspecialisten
Super venlig og god service
Min far kÞbte en ny fjernbetjening. Da jeg skulle kode den tabte begge remotes koden. Jeg ringede til portspecialisten der lyn hurtigt fik hjulpet mig videre så nu virker det hele, mange tak for god og kompetent service
Min port (Supramatic E2)
Min port (Supramatic E2), var gået i programmeringsmode (nok pga. ukyndig/ubehersket trykken på knapper)
Fik en rolig og kompetent fyr i rÞret, som snakkede mig igennem stadier hvor porten blev programmeret, og til sidst også min fjernbetjening, samt trykknap på vÊggen.
Altsammen i en rolig tålmodig tone :).
Super support.
/Max
Hurtig professionel og meget venligâŠ
Hurtig professionel og meget venlig hjÊlp. Det er dejligt, når tingene virker
Portproblemer - super service!
Af alle tidspunkter valgte min ene port i garagen at sidde fast en fredag eftermiddag kl. 15.00. Desperat ringer jeg til Portspecialisten NÞrager, der har leveret og monteret portene for mange år siden. De kunne i teorien have sagt pÊnt nej tak - vi er gået på weekend - men jeg mÞder i stedet den bedste service, jeg har oplevet i nyere tid!! Indehaveren tager den selv og guider mig stille og roligt gennem de forskellige trin for at få porten på ret kÞl igen. Og efter mange opkald og noget der ligner 45 minutters tålmodighed med mine tvivlsomme evner, kommer porten på bedre tanker og har kÞrt perfekt siden :-) Sikke en service - Stjerneanbefaling herfra! Vh. Torben, Gug, Aalborg
Super god services
Vi var ude i deres udstilling og der mÞdte vi heldigvis Kristian, han gav gode råd og idéer vedr. vores "port projekt"
Kristian kom hjem til os og vi talte videre om projektet, han tog mål og med hans gode råd og viden, fik vi projektet talt gennem.
Nu er porten leveret og monteret, vi har kun stor ros og kan på det varmeste anbefale Kristian samt firmaet.
De er nogle flinke fyre
De er nogle flinke fyre! Total god service ð
Min upÃ¥klagelige superport fra 2019âŠ
Min upåklagelige superport fra 2019 drillede - bare forbi nogle tÊkkemÊnd havde taget strÞmmen fra den "flere hundrede gange" over nogle timer.
Det blev klaret på få minutter via et telefonopkald til Portspecialisten - så var den fixet.
Tak for god og kompetent service fra jer.
Portspecialisten kan varmt anbefales - både fÞr - under og efter kÞb.
Hilsen Poul - TÞnder
Hurtig hjÊlp over telefonen
Til morgen virkede min ellers pålidelige garagemotor ikke. Efter at have forsÞgt selv ringede jeg til Portspecialisten, da de havde installeret den for tidligere ejer af huset. På under 10 minutter havde de guidet mig over telefonen, således at garagen igen spinner - omend som en meget gammel mis.
Min stÞrste anbefaling og stort tak tilâŠ
Min stÞrste anbefaling og stort tak til Mikkel for sin venlighed og hjÊlpsomhed ifm vores port.
Mikkel fik mine 2 fjernbebetjeninger iâŠ
Mikkel fik mine 2 fjernbebetjeninger i voressommerhus til at virke.
Tak for det
God service
HjÊlp til port og fjernbetjening pr. telefon
Super service venlig montÞr
Tak til Sten for god hjÊlp i mobil ,kanâŠ
Tak til Sten for god hjÊlp i mobil ,kan bare anbefale dette firma hvis du mangler en port, altid klar på hjÊlp , uanset hvilken problemer man har med sin port
Et problem med porten blev lynhurtigtâŠ
Et problem med porten blev lynhurtigt lÞst pr. telefon.
Kai
Reddet ud af lukket garage med hjÊlp fra Portspecialisten og Kristian!
Stor Tak for hjÊlpen, da jeg uheldigvis blev låst inde i min garage efter at min åbne bagklap på min bil kolliderede med porten, som samtidig gik ned. Ved en fejl var jeg kommet til at aktivere fjernbetjeningen!
Lidt klaustrofobiskâŠ.Porten kunne ikke Ã¥bne igen!!
Kristian fra Portspecialisten guidede mig gennem telefonen (som jeg heldigvis havde pÃ¥ migâŠ)
Heldigvis var der et kosteskaft i garagen som Kristian kunne fortÊlle mig hvordan jeg skulle bruge i forhold til at trykke på en knap ved motoren. ( Bilen stod jo vejen )
Og så kom der gang i porten igen, og jeg slap ud!!
1000 tak for hjÊlpen Kristian! ð
Fik gratis telefonhjÊlp til at kobleâŠ
Fik gratis telefonhjÊlp til at koble min remote til receiveren igen. Dejligt. Og porten - den virker bare, og den står stadig som ny efter 5 år.
SuverÊn hjÊlp til akut problem
SuverÊn hjÊlp til akut problem. Det blev lÞst uden regning over telefonen.
Og så endda mellem 7 og 8 om morgenen!
SuperhjÊlpsomme
SuperhjÊlpsomme! Kender virkelig deres kram og kunne fortÊlle mig prÊcis hvad jeg skulle gÞre for at reaktivere en fjernbetjening til en ti år gammel (men stadig glimrende velfungerende) port i en ejendom vi havde overtaget for et år siden.
Vi havde problemer med vores port
Vi havde problemer med vores port. Vi kontaktede portspecialisten og fik hurtig hjÊlp over telefonen og problem blev lÞst :)
Super kundeservice :) kÊmpe anbefaling herfra