Portspecialisten レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har kÞbt en HÞrmann port gennem Portspecialisten (selvmontage). Alt gik fint indtil jeg skulle programere porten. Jeg mÃ¥tte derfor lide det nederlag at ringe efter hjÊlp over facetime. Jeg havde... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Her til morgen mÃ¥tte jeg Ã¥bne porten manuelt. Motoren trak porten 40 cm op. Ligegyldigt hvor mange gange jeg prÞvede at Ã¥bne og lukke den, kom den ikke lÊngere op end 40 cm. Jeg mÃ¥tte have hjÊlp t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har en 10 Ã¥r gammel ledhejseport fra Portspecialisten. Pludselig ville porten ikke lukket helt i, men lÃ¥ste sig med en revne pÃ¥ œ meter i hÃ¥rd frost med risiko for frysning af indlagt gulvvarme i... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Service fra start til slut. Kanon god oplevelse. Hele vejen igennem. Fik hjÊlp med karm skitser fra starten, fÞr garagen var bygget. God og hurtig kontakt nÃ¥r der var nogle spÞrgsmÃ¥l. Skud ud til... もっず芋る

䌁業情報

1. 錠前垫
  2. ガレヌゞ ドア提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Ny garageport eller industriport, vi er leveringsdygtige i alle typer af kvalitetsporte. Ledhejseporte med automatik er den mest anvendte porttype, men vi leverer og monterer også rulleporte, vippeporte, brandporte, hurtigporte m.fl. Vi har gennem 40 år leveret og monteret over 70.000 HØRMANN GARAGEPORTE over hele Danmark. Du kan også som privatperson få en serviceaftale på din port, for virksomheder er det lovpligtigt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Skulle skifte koder på mit kodetastatur

Skulle skifte koder på mit kodetastatur til mine 2 porte da huset jeg boede i var solgt efter 7 år med porte fra portspecialisten. Kontaktede kontoret i Århus og blev henvist til en meget dygtig medarbejder (Sten) som var hurtig til at guide mig igennem processen mens jeg stod ved mine porte. Lyn hurtig service og uden nogen form for betaling :-). Vil bestemt anbefalede dem. Gode porte som har virket upåklagelig i de 7 år jeg har haft dem.

2024幎3月22日

Hurtig og god hjÊlp

Havde lidt problemer med tastaturet til en 7 år gammel port og ringede til Portspecialisten. Jeg fik at vide, at jeg skulle have fat i deres specialist, Steen, og han fandt ud af, hvad vi havde gjort fejl. Det var nemlig os selv, der havde lukket af for tastaturet. Vi fik hurtig hjÊlp, og nu virker alt igen, som det skal.

2024幎4月8日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg havde problemer med min

Jeg havde problemer med min fjernbetjening til min HÞrmann port som jeg har kÞbt af Portspecialisten for ca. 18 år siden. Mit fÞrst problem i alle de år.

Fjernbetjeningen vil ikke konnekte med porten.
Jeg skriver til Portspecialisten og 5 minnutter efter har jeg forbindelse til dem.
Kl. 19,00 får jeg kontakt med en medarbejder hos Portspecialiste. Jeg skriver om mine fejl og medarbejdern hjÊlper mig trin for trin igennem nogle muligheder for at lÞse mit problem.
Nu er fjernbetjeningen konnektet til porten igen.
Tusind tak til Salgskonsulent Mikkel til en hurtig og prÊsis hjÊlp på kort tid.

2024幎3月25日

Fjernbetjening

Hej. Super service. Ringede til dem fik fat i Sten👍altid behjÊlpelig og godt humÞr😀, han guidede mig igennem indlÊsning af begge fjernbetjeninger. Bare iorden. Kan klart anbefales . Har snakket med dem to gange pÃ¥ de fem Ã¥r som porten er uden beregning👍Tak for hjÊlpen igen Sten😀 Og go Weekend hilsen Rene Toustrup👌😀

2024幎3月8日

Super service

Fantastisk service, pÃ¥ et super godt produkt. Min 5 Ã¥r gamle garageport, kÞrte ikke som den skulle. Det blev lÞst over telefonen. Tusind tak for hjÊlpen Steen 🙏

2024幎3月7日

FLOT SERVICE

Vores Port virker stadigt efter opsÊtning i år 2006. Og ser stadigt flot ud.
Vores Port ville pludselig ikke gå ned.
Så vi fik hjÊlp pr tlf. og vupti så er den godt kÞrende igen. Hurtig og perfekt service af Johnny Kristensen.

2024幎2月15日
5぀星のうち5の評䟡

Garageporten ville ikke gå op

Torsdag i sidste uge gik vores garage portåbner i udu og porten kunne kun gå ca. 50 cm op. Jeg kontaktede Portspecialisten og selv om de havde meget travlt, lovede de at komme dagen efter. Fredag kom en dygtig servicemontÞr og lÞste problemet. Noget trÊvÊrk havde åbenbart udvidet sig, og selv om der ikke var så meget plads, at portåbneren kunne glide problemfrit, fik montÞren ved kreative tricks gjort det muligt at portåbneren kunne glide problemfrit. Stor tak for god service og stor hjÊlpsomhed.

2024幎1月18日

Kodning af ledhejseport

Min 16 år gamle ledhejseport, havde mistet sin opsÊtning mht. til motorens op-/nedkÞrsel i det kolde vejr.
Efter en kort snak med Bente fra kontoret, fik jeg via et link fat i instruktionen, til at kode porten igen.
Derved slap jeg for en udgift, pÃ¥ 1.200-1.500 kr. til montÞrbesÞg 🙂
Tak for god kundeservice👍

2024幎1月15日

Jeg har en 10 år gammel ledhejseport

Jeg har en 10 år gammel ledhejseport fra Portspecialisten. Pludselig ville porten ikke lukket helt i, men låste sig med en revne på œ meter i hård frost med risiko for frysning af indlagt gulvvarme i garagen. Porstspecialisten ved montÞr Sten gav telefonisk Þjeblikkelig support. Efter 5-10 min kunne porten atter lukke korrekt. Jeg er meget taknemmelig for hurtig faglig support - og gratis. Tak.
Mvh. Sven Gilberg

2024幎1月5日
5぀星のうち5の評䟡

Nu åbner porten helt igen

Her til morgen måtte jeg åbne porten manuelt. Motoren trak porten 40 cm op. Ligegyldigt hvor mange gange jeg prÞvede at åbne og lukke den, kom den ikke lÊngere op end 40 cm.
Jeg måtte have hjÊlp til at få porten koblet på kÊden igen.
Guidet over telefonen af Johnni fra Portspecialisten fik mig gamle mand (81år) genprogrameret motoren, så den igen åbner porten helt. Den kÞrer bare.
Jeg beundre Johnni's tålmodighed. Vi måtte igennem et par forsÞg.
Godt gået Johnni, du får min varmeste anbefaling,

2024幎1月3日
5぀星のうち2の評䟡

God sÊlger, Service ikke eksisterende..

Hurtig sÊlger som virker nede på jorden. Fint tilbud og alt spiller.
Jeg kÞber en ledhejseport og to lågeåbnere til min indkÞrsel. Jeg kÞber montage af porten. Det er desvÊrre ikke muligt at få monteret lågeåbnere, hvilket jeg så selv udfÞrer.

Porten bliver leveret og monteret helt efter bogen og alt er som det skal vÊre, super service indtil videre. Efter at jeg har monteret mine lågeåbnere begynder problemerne. Her oplever jeg fejl på styringen og efter kyndig samtale med en teknikker bliver vi enige om at det er styreboksen. Jeg får snakket flere gange med en leder fra service afdelingen og lovninger på at de vender tilbage osv. Der sker dog aldrig noget og efter flere rykkere er der stadig intet sket.

Nu snart 5-6 måneder senere, har jeg stadig to lågeåbnere som ikke fungere optimalt og ingen hjÊlp fra portspecialisten.

2023幎6月21日
5぀星のうち5の評䟡

God service som i gamle dage!

Portspecialisten har den service man ville Þnske alle virksomheder havde. Det er mennesker der taler i telefonen og ikke irriterende robotstemmer, og nÃ¥r mekanikken driller, klarer de det gerne over telefonen, hvis det er muligt, og sparer dig for et servicebesÞg. 1000 tak for god service🎉

2023幎11月1日

Problemmer med min portautomatik

Ringede til dem da jeg havde et problem med min portautomatik som jeg havde kÞbt for 15 år siden og hos en konkurrent. De hjalp mig via telefonen med problemet og guidede mig igennem programmeringen af styringen på portautomatikken så det hele virker igen. Tak for god service

2023幎10月25日

En god oplevelse

God og venlig service med hurtig ekspedition

Efter en lang periode uden problemer med vores Hormann port, så opstod der pludselig problemer med vores kodetastatur.

I fÞrste omgang fik jeg god vejledning over telefonen, og da problemet desvÊrre fortsat var der hurtig ekspedition, hvor jeg fik et nyt tastatur til montering allerede dagen efter.

En fantastisk behagelig oplevelse som jeg gerne vil kvittere for med denne anmeldelse.

2023幎8月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス