Havde faktisk en god oplevelse, men.....! Havde faktisk en god oplevelse, men den blev Þdelagt da jeg pÃ¥ tredjedagen brugte hotellets parkeringsplads og fik en bÞde pÃ¥ 910kr, de andre dage havde jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde faktisk en god oplevelse, men den blev Þdelagt da jeg pÃ¥ tredjedagen brugte hotellets parkeringsplads og fik en bÞde pÃ¥ 910kr, de andre dage havde jeg brugt det nÊrliggende parkeringshus til 120... ãã£ãšèŠã
Deal ophold pÃ¥ PostgÃ¥rden i uge 44. Dejligt stort vÊrelse, stille og roligt , med alt hvad man behÞver. Aftensmaden var simpelthen super . 3 retter med Jordskogge suppe... ãã£ãšèŠã
Vi havde fÃ¥et en Smart Deal i gave, og vi valgte Hotel PostgÃ¥rden i Frederica. En rigtig godt valg - venligst og imÞdekommende personale - dejligt rent og pÊnt vÊrelse - fremragende 3 retters menu,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hotel Postgaarden er Fredericias Êldste hotel. Bo midt i hjertet af Fredericia, mÊrk atmosfÊren i det gamle, hyggelige byhotel. Hotellet ligger få hundrede meter fra gågaden i Fredericia, og er et helt perfekt tilflugtssted fra hverdagens stress og jag. Kom med tilbage i tiden, på vores romantiske hotel, hvor vi sÊtter fokus på god service og velsmagende madoplevelser i de historiske, smukke bygninger. Vi byder indenfor i vores skÞnne, klassiske restaurant, hvor vi serverer velsmagende, danske retter til frokost og aften alle ugens dage. Skulle den lille sult melde sig uden for restaurantens åbningstider, kan vores gÊster altid nyde en dejlig varm kop kaffe og lidt sÞdt i hotellets charmerende loungeområde - ganske gratis. Fejr livets store begivenheder i smukke, historiske rammer eller planlÊg jeres nÊste mÞde midt i knudepunktet mellem Jylland og Fyn, for den bedste beliggenhed. Vi er sikre på at du vil fÞle dig hjemme og taget godt imod her på Hotel Postgaarden.
Oldenborggade 4, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Rigtig dejligt personale, som er åbne for stÞrre Êndringer ifht events og stÞrre selskaber. Meget imÞdekommende og rart personale.
Rigtig flotte hotelvÊrelser og skÞnt rengÞringspersonale som gerne kommer med ekstra hvis dette Þnskes.
SkÞnt kÞkkenpersonale og lÊkker dansk mad. :)
Vi skulle blot overnatte og have morgenmad - og det var overraskende godt til prisen. Vi mÞdte kun fin betjening.

Hotel Postgaarden i Fredericia ããã®åç
Rigtig dårligt stjerneskud med en friturestegt fiskefilet og en kogt fiskefilet som viste sig at vÊre rå. Så ringe til 158kr. Kommer der aldrig mere
KÞrte ind for at få kaffe og brÞd
Har dog aldrig fået så lunken en kop kaffe fÞr og bollerne var 100 procent varmet i micro ovn . Tjeneren havde glemt den ene bolle så da kaffen var drukket fik vi resten .
Hvis en cafe ikke kan serverer ordentlig kaffe og brÞd , er det skidt .
2 par på tur.
Dejligt hyggeligt Êldre hotel tÊt ved havn og centrum, fantastisk mad og god service :)
Allertiders ophold i 2 dage med deal tilbud. God mad , god service. Ãldre hyggeligt retro hotel.
Efter vores besÞg via en Deal er det vores vurdering at Hotel Postgaarden absolut er et besÞg vÊrd. Stedet rummer en god atmosfÊre, vÊrelset var stort og rummeligt, aftensmaden i restauranten var super lÊkker og ligeså var morgenmaden. Vi blev mÞdt af et personale der leverede en god service - ikke mindst var den mandelige tjener i restauranten yderst hÞflig og service minded.
Pris og kvalitet hÊnger sammen, og her fik vi lidt mere kvalitet end forventet.
Min hustru og jeg var på et ophold med overnatning samt middag fra den 21 til 22 November. SkÞnt sted med pgraftfuld stemning og lÊkre vÊrelser (alle med badekar) hvor vi nÞd det lille kÊkken, lÊderstolene, det skÞnne badekar samt himmelsengen, foruden en rigtig dejlig middag I den gamle postgård. Herligt sted til en "get away". Vi besÞgte Ribe som ligger 25 minutters kÞrsel derfra, hvilket også er en skÞn oplevelse.
Deal ophold på Postgården i uge 44.
Dejligt stort vÊrelse, stille og roligt , med alt hvad
man behÞver.
Aftensmaden var simpelthen super .
3 retter med Jordskogge suppe , Rib Eye og
Êblekage med flÞdeskum . Guf :)
Dejlig morgenmad.
Hyggeligt Hotel og en god service.
Vi kommer gerne igen.
Asta og Thomas
Asta og Thomas
Ikke den store oplevelse, vil sige man kan sove der.Morgenmaden var heller ikke den store oplevelse,alt er retro og slidt selv toilet brÊt var fÊrdig.Helt igennem trist at se på ukrudt i 1 meters hÞjde uden for vÊrelse vindue osv.
Super hyggeligt hotel sÞde og rart personale, hotellet er gammelt men det er stilen og det fungere.
Vi blev kun mÞdt af smilende personale. God mad både morgen mad og aftensmad menuen var super
Et super hotel der skal opleves det er bestemt ikke sidste gang vi kommer derðððððð
Meget slidt hotel, hvor rengÞringen ikke kommer forbi vÊrelset dagligt. Det bÊrer både vÊrelsets lugt og stand prÊg af.
Med peanuts fra tidligere besÞg på gulvet, og fremmede hår på dynen, som fulgte med når den blev foldet ud, får man måske lidt mere end man har betalt for.
danske mad, nÊsten!
- smÞrret til bÞdet er &!?%#
- fint sted til gammeldags,
- trÊnger lidt til at pudse alt og prisen
- ellers hyggeligt
Fik et ophold med kaffe, 3 retters menu og morgenmad på Hotel Postgaarden i julegave. Et dejligt sted med rent fint vÊrelse og en helt igennem dejlig 3 retters menu som de fik ros for. Kommer gerne igen.
En middag i januar 19 hvor vi fik serveret fasanbryst som var rÞdt i midten og hård skorpe yderst.
Idag skulle vi overnatte og have tre retters menu. Toilettet på vÊrelset var mÞj beskidt af andres efterladenskaber. I hovedretten fik min mand et stykke plastik på ca 2x5 cm.
Vi valgte at forlad hotellet efter 57 min

Hotel Postgaarden i Fredericia ããã®åç
Uha, det var en skidt oplevelse. Man fÞler sig helt hensat til plejehjem. Beskidt på vÊrelse, spindelvÊv hÊnger og dingler under loft. Beskidt i spiseafdeling/stue.
Bruser i bad fungerer nÊrmest ikke på det ene vÊrelse og i begge vÊrelser gÊlder det samme....gulv sejler på hele badevÊrelse efter bad (ingen afskÊrmning imellem brusekabine og tilhÞrende badevÊrelse).
Alt for dyrt, meget skuffet over dette ophold. Kan desvÊrre ikke anbefale.
Vi havde et dejligt ophold og vender gerne tilbage. VÊrelset var der absolut ikke noget at klage over og kombineret med god mad og venligt personale, har vi ikke noget at klage over.

Hotel Postgaarden i Fredericia ããã®åç
Aldrig nogen sinde har jeg oplevet en voksen mand skabe sig på den måde.
Vi var et selskab på 25 personer som også boede på hotellet. Inden vi bookede vÊrelserne blev det aftalt med indehaveren at baren ville holde åben til kl 01:00. Da vi var mange samlet spurgte vi om det var muligt at rykke bordene sammen. Det var i fÞlge indehaveren overhovedet ikke muligt og at vi måtte vÊre unormale hvis vi troede det kunne lade sig gÞre. Efter episoden valgte Postgården at lukke baren kl 22 selv om en anden aftale var tilstede
Fair nok at man ikke vil tillade at bordene blev rykket sammen, men at annullerer aftalen om åbningstiden er direkte latterligt. Det var jo blandt andet derfor vi valgt Postgården.

Hotel Postgaarden i Fredericia ããã®åç
Min datter og jeg havde 25.11.2016 kÞbt et" Musical ophold" på Postgaarden. Da vi fik vores hovedret serveret, var mine to stykker kÞd fine/rosa, men min datters: et blodrÞdt og et sejt/senet. Den sÞde unge pige sagde det kunne hun godt se, og kom med, kun det rÞde byttet ud. Pludselig kom en Êldre herre- tror desvÊrre ejeren- og sagde at det stykke intet havde fejlet. Da min datter viste ham det seje stykke ( endestykket af en mÞrbrad) spurgte han, om han måtte låne hendes bestik, og begyndte at skÊre i det! Virkelig akavet... Det kan jeg godt se, sagde han, det er sejt! Da jeg spurgte, om min datter skulle spise det, sagde han: Nu må i stoppe! Jeg kan ikke se problemet, sagde han flere gange.. Da jeg sagde, i burde have givet min datter en ny portion, var hans svar: Ja det har du nok ret i ?? Jeg har aldrig vÊret ud for så dårlig en betjening, er virkelig rystet! Havde desvÊrre betalt opholdet på forhånd. Vi kÞrte til KÞbenhavn efter en fantastisk musical, så de dårligste 1450 kr jeg nogensinde har brugt!