Vi besøgte Poulette for nylig og må…
Vi besøgte Poulette for nylig og må desværre sige, at oplevelsen ikke levede op til hypen. Vi ventede i 25 minutter på vores mad, hvilket er alt for længe for en takeaway. Det virkede som om, de tog bestillinger ind og først begyndte at lave maden til alle kunder samtidig, hvilket naturligvis er uheldigt for dem, der bestiller først.
Da vi endelig fik vores mad, var den desværre kold, selvom smagen faktisk var ganske udmærket. Men den lange ventetid og kolde mad gjorde det til en skuffende oplevelse.
Derudover var stedet fyldt med turister, der stod og fyldte hele fortovet, hvilket gjorde det svært at komme til og fra. Alt i alt lever Poulette slet ikke op til den hype, der er omkring stedet.
Bedste kyllinge burger jeg har smagt
Bedste kyllinge burger jeg har smagt, hvis ikke den bedste burger jeg har smagt.
En meget kedelig omgangEn meget kedelig omgang.
En meget kedelig omgang.
Alt for stærk og alt udover kyllingen var standard. Der var absolut ingen kærlighed lagt i det - dårlig betjening.
broens gadekøkken.
Rå og uspiselig. Dårlig service
Den kyllingeburger jeg fik i Byhaven d. 25.7. var rå og iskold.
Jeg sagde det i "boden"... De virkede lidt ligeglade, men jeg insisterede på at få en ny.
Den var lidt varmere, men sejlede i fedt og var nærmest uspiselig pga. Alt for stærkt krydderi. Normalt er jeg glad for stærk mad, men vi var 6 mennesker, der smagte det og var enige om, at det slet ikke var lækkert.
Jeg har længe været loyal kunde, men…
I dag besøgte jeg endnu en gang Poulette på Nørrebro. Min kæreste og jeg har bare i 2024 besøgt stedet mere end 14 gange, så vi er normalt meget begejstret.
I dag var anderledes. Jeg får en burger, der er uspiselig, fordi den måske har fået en gang for meget i chili-paneringen. Jeg når kun til 2 bidder, og så fortæller jeg personalet om min oplevelse.
De tilbyder mig ikke en ny burger, og spiser mig af med at “det er bare standard”. Som loyal kunde der hyppigt besøger stedet, ved jeg, at det ikke er korrekt. Jeg føler mig faktisk slet ikke værdsat af personalet, og da jeg går ruller de øjne af mig…
Øv øv Poulette. Du var så god…..
Alt for stærk og arrogant opførsel
Vi har været på Poulette 13 gange i 2024, så vi ved at de laver en verdensklasse chicken sandwich.
Dog fik vi nogle sandwich sidste gang, der var ALT for stærke. De var slet ikke til at spise, og med så mange besøg, føler vi at vi har et nogenlunde sammenligningsgrundlag.
Vi går ind og siger det til ekspedienterne, der svarer at sådan spicer de den altid.
Da min kone går ud af døren, efter at have fortalt medarbejderne om oplevelsen, ryster de på hovedet af hende.
Ærgerlig oplevelse, når det ellers plejer at være godt.
Dårlig service
Jeg har spist der flere gange og er en fast kunde hos dem. Men sidst jeg bestilte online til afhentning var det en yderst skuffende oplevelse.
Burgerne blev bestilt til i god tid til afhentning, hvilket blev over 15 min forsinket. Vi bestilte en normal spicy og børne version. Børne versionen var lige så spicy som den normale. Så ikke særlig børnevenlig og derfor uspiselig for min datter. Vi havde tilkøbt pomfritter, hvor posen ikke engang var fyldt til toppen. Lidt dyrt. Burgerne var heller ikke pakker ordentligt, så hele posen var smurt ind i chili. Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse.
Fesen burger og dårlig service
Ok burger, men utrolig tyk, hård og meget salt panering. Jeg synes det er dyrt ift hvor lille den er. Den ene ekspedient var meget sød, men vidste ingenting om, hvad hun solgte. Den anden var arrogant og råbte flere gange af gæsterne imens vi var der. Hyggeligt at sidde på fortovet i solen, men generelt en flad oplevelse.
Maden var sindssygt stærk
Maden var sindssygt stærk, hvilket ødelagde hele smagsoplevelsen!!!!!!!!!!! Smagen var bare chili intet andet
Smagsfuld og saftig sanwich
Smagsfuld og saftig sanwich
Totalt enig med Dua Lippa, Poulette er en 10/10 Wow det godt! TAK FOR AT LEVERE KØBENHAVNS BEDSTE KYLLING
Første gang jeg har spist herfra
Første gang jeg har spist herfra. Hentet fra Østerbro, og kommer hjem for at opdage, at der ikke er pomfritter med i posen som er bestilt og betalt, udover burger og dressing (3 portioner).
Burgerne var mast og kyllingerne var over stegt.
Alt i alt en skuffende take away oplevelse til små 500kr.
Det var første og sidste gang. Kvaliteten både mht tilberedning samt check af udført bestilling skal op for at matche prisniveauet.
Har skrevet til dem i skrivende stund uden svar. Fortsat god aften . Jens K.
Forstår ikke hvordan folk kan give…
Forstår ikke hvordan folk kan give andet end 5/5
fantastisk chicken Sandwich
Plejer at elske disse crispy…
Plejer at elske disse crispy kyllingeburger, desværre en stor skuffelse forleden da jeg fik en spicy hvor paneringen var alt for tyk , for hårdt friturestegt og sejlede i fedt så bollen gik helt i opløsning.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。