レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bestilt og leveret på mindre end 24 timer. Den startede fÞrste gang jeg drejede nÞglen. Jeg er meget begejstret for vores nye diesel Powergenerator 5500 som indgår i vores beredskab.

䌁業が回答したした

For over fem Ã¥r siden kÞbte jeg en 3000w generator, da jeg skulle bygge en hytte inde i fjorden. Jeg ledte efter en billig generator som kun skal bruges i forbindelse byggeriet. Efter endt bygger... もっず芋る

KÞbte en Digital 2.200 Watt for 6 mÃ¥neder siden og modtog den klargjort, lige klar til starte. Inden kÞbet ringede jeg til firmaet og fik virkelig god vejledning i hvilken model der passede til mit... もっず芋る

KÞbte "Diesel Generator 6.000 watt/El-start/3-fase med automatisk start ved strÞmsvigt". Da Seas i vores omrÃ¥de har mange strÞmsvigt skulle jeg bruge en stÞjsvag generator til mit firma, sÃ¥ 64dB(... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

60件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Langt bedre end de skriver ;-)

Har lige hentet en 3000W Generator med el-start.
Helt Êrligt er den langt bedre end hvad jeg havde drÞmt om på alle måder :-)
Umiddelbart syntes jeg at den er mere stÞjsvag end de lover og starter bare man ser på den.
De bedste anbefalinger herfra.

2020幎12月17日

Jeg har bestilt 2 generatorer cirka 10

Jeg har bestilt 2 generatorer cirka 10 dage siden for 13.990 kr på faktura betaling da firmaet tilbÞd den mulighed også på deres hjemmeside. Der stå på siden at generatoren er på lageret.Jeg har ikke hÞrt noget i mange dage. Jeg ringer så til dem 4 dage siden og manden har sagt han tjekker op på statussen og ringer tilbage eller sender en mail
Jeg har ikke hÞrt fra ham i 3 dage. Så ringede jeg idag kl 10 og han har sagt den samme , han lovede han nok skal ringe tilbage. Han har så ikke gjort det. Jeg ringede inden lukketid og han sagde de ikke havde den på lageret.... Hvorfor står der så stadig på hjemmesiden at den er på lageret og hvorfor de ikke har vendt tilbage til mig i 10 dage???? Jeg skal starte mit firma om 7 dage og nu kan jeg så ikke gÞre det for jeg mangler generator... '( dårlig service.

OPFØLGNING:
Grunden til at jeg har vÊlgt at betale på faktura for jeg har gjort det i mange år med andre firmaer og det har ALDRIG vÊret noget problem. I Þvrigt så har jeg også tilbudt Kim fra Powergenerator at jeg kan betale med kort! Det Êndre ikke på at de laver falske reklamer, der står på hjemmesiden at generatoren er på lageret og da jeg har ringet til ham igår fortalt han at de ikke har den på lageret og de får den ikke hjemme i 6 uger!!!. Hvad med så de kunder som betaler med deres kort i håb om at de får deres varer hjemme indenfor 1-3 dage som Powergenerator reklamerer på deres side skal de så vente på varerne i 6 uger??? Og så får jeg sådan et svar at jeg skulle have ringet til dem fÞr???? Hvad??? Firmaet skulle have ringet til mig hvis de påstå de ikke har den på lageret, når jeg har bestilt noget for så mange penge!!! Rigtig rigtig Êrgerligt og beklageligt at de håndterer kunderne på denne måde. Jeg har selv haft et firma i 11 år og har mange kunder. Jeg kunne aldrig drÞmme om at behandle mine kunder sådan.
OPFØLGNING 2: Powergenerator skriver at på det tidspunkt jeg har bestilt de 2 generator for 13.990 kr - de havde dem på lageret og jeg ville have fået dem hvis jeg havde betalt med kort... Hvorfor ringede de så ikke eller skrev til mig hvis de siger at kunderne er vigtig for dem??? Vi snakker om 13.990 kr her og en kunde som venter på sin bestilling hvor der står at man får den leveret inden 3 dage.
Powergenerator påstå jeg har fået en meget grundig hjÊlp fra dem på telefonen i forhold til at finde generator. HAHAHA, det kan heller ikke vÊre lÊngere fra sandheden! Han sad i bilen da vi snakkede og samtalen var cirka 3 minutter. Han kunne ikke engang huske hvor mange decibel deres generator var på og han foreslå jeg skal opsÞge Honda og kÞbe generator fra dem da Powergenerator vil alligevel ikke får varerne hjem inden mindst 6 uger.... Er det det man kalder en meget grundig hjÊlp??? Hmmmm. Igen . Usandhed. Trist. I må tage jer sammen og prÞve at tilfredsstille jeres kunder!

2020幎9月29日

KREDITVURDERING !

Vi kan se at du tilbage i 2009 har oprettet et CVR Nr. og at der er tale om et personligt ejet selskab
hvilket betyder at vi på ingen måder kan foretage en kreditvurdering.
PowerGenerator har modtaget en del ordre fra denne af type virksomheder i de senere år må desvÊrre oplyse at vi ser os i stand til at fremsende varer uden nogen form for sikkerhed omkring betaling.

FORLØB

Det er rigtigt beklageligt at du ikke fÞr 10 dage efter din bestilling henvender dig til os for at fÞlge op på hvorfor du ikke har modtaget din bestilling.
Med hensyn til leveringen af de generatorer som du Þnskede at kÞbe mangler der i historien at PowerGenerator virkelig har satte alt i gang for at kunne opfylde denne levering til dig men at der jo desvÊrre er sket det siden din bestilling, at de er blevet udsolgt. "Hvilket fremgår af webshop"

KUNDESERVICE

Vi brugte meget tid i telefonen på at guide dig i hvor du evt. kunne finde og kÞbe noget i samme kvalitet og måske er din frustration og anmeldelse mere et udtryk for at du nu skal betale 3 eller 4 gange mere for at få et tilsvarende produkt og kvalitet.

LØSNING

Vi har naturligvis Êndret vores punkt under faktura betaling således at det ene og alene gÊlder for ApS eller A/S registeret virksomheder. Det betyder at vi har en chance for at foretage en egentlig kreditvurdering inden vi fremsender generatorer.

PowerGenerator Þnsker dig derfor alt held og lykke til med dit nye projekt.

OPFØLGNING !

Hvis du havde bestilt og betalt din generator med kort så var det blevet leveret om angivet indenfor 1 - 3 hverdage dersom produktet på davÊrende tidspunkt var på lager.

PowerGenerator yder ikke kredit når vi ikke har mulighed for at foretage en kreditvurdering hvilket jo ikke var tilfÊldet ved din bestilling uanset om du havde bestilt for 1.000 eller 200.000.

Men hvorfor bruger du nu ikke din tid på at fÞlge de meget grundige guidelines som du fik omkring at finde en generator til dit nye projekt ?

OPFØLGING 2 !

Petőcz Dorottya vi syntes at det hele glider helt af sporet nu, og kan pÃ¥ ingen mÃ¥der genkende din fremlÊgning.

Vi håber virkelig at du finder en lÞsning på dit generator problem så hurtigt som muligt og kommer videre med dit nye projekt.

Super support på 10 år gammel generator !

Har en 10 år gammel 3.000 Watt generator stående ved mit hus i Sverige. Men i år ville den ikke i gang så jeg ringede til PowerGenerator og 5 minutter efter virkede alt som det skulle. De har bare helt utroligt kendskab til det de sÊlger og yder en support som mange skulle tage ved lÊre af !

2020幎8月11日

Super fed service

Super fed service. Det stÃ¥r man selv skal fylde olie og benzin pÃ¥ generator inden man starter. De havde afprÞvet den inden forsendelse og givet den bÃ¥de olie og benzin. Den starter bare. LÊkkerier. Og den virker hvad den skal bruges til😀

2020幎8月2日

Kvalitets generator :-)

Har lige hentet en benzin generator 6.500 Watt med fjernbetjening og må sige at jeg er imponeret over det lave stÞjniveau og at fjernbetjening bare virker hver gang. Virkelig en kvalitets generator hvilket kan ses og hÞres med det samme - Og jeg har haft rigtig mange igennem årene. Derfor min bedste anbefaling til PowerGenerator.

2020幎7月28日
自発的なレビュヌ

Denne virksomhed sviner kunder til

Denne virksomhed sviner kunder til. Sige de vÊrste ting om dem og deres medarbejdere. Jeg vil aldrig kÞbe hos dem igen

2020幎7月16日

ENTREPRENØRFIRMAET NORDKYSTEN FULDSTÆNDIG UDEN FOR NORMAL RÆKKEVIDDE

Vi skal via dette forum oplyse EntreprenÞrfirmaet Nordkysten fÞlgende:

At hvis man fremsender en generator til vores vÊrksted uden forudgående aftale, "så bÞr man i det mindste vide noget om hvorfor den bliver fremsendt".
Ved vores henvendelse til virksomheden får man oplyst at man ikke ved noget om hvad generatoren fejler men man kan fremsende en rapport så de kan tage stilling til hvad der skal ske.

PowerGenerator kun ryste på hovedet og anbefale EntreprenÞrfirmaet Nordkysten begynder at bruge hovedet inden de sender deres biler eller entreprenÞr materiel rundt til diverse vÊrksteder uden de aner hvorfor og sidst men ikke mindst så begynde at betale deres regninger til tiden.

Fin service og vejledning

Jeg kÞbte en 1.200W generator fra Powergenerator. Tog for givet, at det var nok til at lade 50Amp/12V = 600W, men den var ikke kraftig nok, hvilket stod i min manual til laderen, som jeg burde have lÊst fÞrst. Kontaktede Kim fra Powergenerator, som tydeligvis har langt mere forståelse af tingenes sammenhÊng. Vi blev enige om, at jeg nok skulle op i 2.200W. Den gamle blev leveret tilbage uden vrÞvl få dage efter, hvor der stod en ny klar med olie og benzin samt afprÞvet. Den klarer opgaven og kÞrer fint og stÞjsvagt.

2020幎5月25日
自発的なレビュヌ

Er det sådan man behandler potentielle kunder?

Jeg skulle have en generator for at kÞre diverse applikationer og da jeg ikke er specialist på området ville jeg ringe til deres kundeservice. Jeg opstiller min problematik og jeg kan bare hÞre hvordan han rigtig skal belÊre mig og vÊre patroniserende overfor mig hvordan det jeg laver er fuldstÊndig håblÞst. Han prÞver nedgÞrende at forklare mig at "man kan jo ikke Êndre ved fysikkens love på kloden jord" og at "man er nÞdt til at omskrive alle elbÞger". Jo tak fessor jeg kommer ikke til at handle hos jer. Fair nok at vi ikke kunne finde frem til en passende lÞsning, men derfor burde det ikke vÊre svÊrt at opfÞre sig nogenlunde anstÊndigt.

Jeg har efterfÞlgende snakket med en konkurrent som var meget mere respektfuld at tale med og vi er efterfÞlgende kommet frem til en generator som virker lovende.

2020幎5月15日

VI KAN IKKE ÆNDRE PÅ DE FYSISKE LOVE SOM GÆLDER INDENFOR ENERGI

Uanset om du skriver en dårlig anmeldelse på Trust Pilot.

Således har vi gennemgået dit projekt ikke mindre end 2 gange og herunder fortaget beregninger af hvor stor en generator som der skulle til for at få dine elektromotorer til at starte korrekt = startstrÞm.

Til trods for ovenstående ville du alligevel forsÞge at kÞbe 2 X 7.200W for at se om det nu ikke kunne lade sig gÞre at ophÊve gÊldende regler !.

Og her fik stoppet dig inden at vi skulle fremsende generatorer som ville blive vanvittigt overbelastet og uden evne til at lÞfte opgaven på nogen måder for at du så herefter kunne sende dem retur.

Konklusionen er vel at du ganske enkelt ved PowerGenerator.DK fik de korrekte faktuelle oplysninger som åbenbart i din verden skulle gradbÞjes Einstein !

Vanvittig arrogance, defekt generator ved modtagelse og holder ikke aftaler om service

Forestil dig at lave en serviceaftale, kÞre helt fra KÞbenhavn til Fyn og blive afvist i porten?

Power generator er sjusket uorganiseret og holder absolut ikke deres aftaler..det fremstår som et firma der bevidst lover god service og ikke gÞr noget somhelst..mit bedste råd til dig der vil kÞbe en generator find en anden leverandÞr!

2020幎4月22日

Hej Joachim

Vi kan desvÊrre ikke genkende din fremlÊgning, men lad os prÞve:

Du har den 24/5 -2018 kÞbt en generator og som vi lÊser det skulle den vÊre defekt ved modtagelsen !

Hvorfor har vi intet hÞrt fra dig fÞr nu altså 1 år og 11 måneder senere så fejl eller andet kunne bringes i orden.

Med hensyn til at blive afvist i porten er det nu langt fra tilfÊldet.
Du kontaktede os vedr. din generator og oplyste at den lige pludselig gik i stå under drift og derfor
bad vi dig om at fremsende den til vores servicevÊrksted i Middelfart.

EfterfÞlgende ringede du og fortalte at du selv ville komme forbi med generatoren hvilket alle er velkommen til, men dit krav var vi her og nu uden tÞven skulle påbegynde en fejlsÞgning samt reparation din generator mens du gik en tur med din hund og hvilket PowerGenerator.DK ikke havde aftalt og ligeledes ikke kan tilbyde - Vi har ikke et drive-in / pit-stop vÊrksted.

Resultatet blev at du forsÞgte at smadre vores indgangsdÞr - satte en palle i klemme underhåndtag
så ikke kunne åbnes indefra og fremsatte trusler om at du kendte nogen fra Israel som ville komme forbi og få styr på det hele.

PowerGenerator skal gÞre gÊldende at vi anser trusler på vores liv og fÞrlig meget alvorligt hvorfor sagen vil blive overdraget Politiet.

Kanon rådgivning og en kvalitet der bare virker :-)

Skulle bruge en stÊrk generator til at svejse / slibe ude i felten .
Var lidt i tvivl omkring hvilken generator der skulle bruge men efter at have talt med PowerGenerator valgte jeg en 6.500W med fjernbetjening.
Har haft utrolig mange generatorer igennem mit firma men denne her slår alt med flere lÊngder i kvalitet og driftsikkerhed.
Det bedste er at fjernbetjeningen virker hvergang og jeg kan starte og stoppe generator fra afstand.

2020幎3月27日

Jeg kÞbte en lille 2200 watts

Jeg kÞbte en lille 2200 watts generator, til brug i mit skovbrug, til trimning af juletrÊer.

Jeg ringede personligt til firmaet, og fik en faglig og meget seriÞs snak med sÊlgeren, og var derfor godt vejledt, så valget var ikke så svÊrt, jeg havde brug for en lille kompakt generator, som samtidig var delvist beskyttet mod vejrlig, og jeg er stadig tilfreds med produktet.

Den blev leveret pr. fragtmand, helt startklar, der var endda benzin på, så det eneste jeg behÞvede var at hive i snoren, og tilslutte min elektriske trimmer.

2020幎3月23日
自発的なレビュヌ

Historien om mit forhold til

Historien om mit forhold til PowerGenerator.DK eller hvordan jeg mistede 5.700 kr. og i stedet for fik et pÊnt billede af firmaets advokat.
Midt i november 2019 modtog jeg en generator på 2.200 W fra firmaet. Samme dag, som jeg modtog generatoren prÞvede vi at starte den. Den kom fÞrst i gang efter mange trÊk i snoren, hvilket klart viser, at generatoren var defekt allerede fra modtagelsen. Vi er, min sÞn på 35 år, der er uddannet mekaniker og jeg, der er uddannet vÊrktÞjsmager. Vi har startet generatorer mange gange fÞr, og er helt klar over hvorledes håndtering skal ske. Herefter tog jeg fÞrst generatoren i brug ca. 6 uger efter modtagelsen. Igen var den stort set umulig at få i gang. Efter at have prÞvet den nogle få gange, besluttede jeg mig for, selv at aflevere den til firmaet i Middelfart på trods af at det kostede både bropenge, masser af benzin og tid. Ved afleveringen til firmaet midt i februar, blev jeg beskyldt for at have kommet forkert benzin på den, at have brugt noget vÊrktÞj, som den ikke kunne klare (det (forbrug1050 W) havde jeg heldigvis liggende i bilen, så det var nÊppe tilfÊldet) mm. Senere er jeg blevet beskyldt for at have lagt den på siden og holdt den på hovedet.
Der har i alt vÊret fyldt ca. fire liter benzin på generatoren og den har kÞrt under fem timer. De meget få gange den har vÊret startet, har den nÊsten vÊret umulig at få liv i.
Uanset firmaets lange tekniske forklaring, kan jeg alene konkludere, at generatoren har vÊret defekt ved min modtagelse. Om den har vÊret skadet allerede ved firmaets afsendelse eller om den er blevet skadet under forsendelsen til mig fra jer, skal jeg ikke kunne sige. Jeg skal bare bemÊrke, at I bÊrer forsendelsesrisikoen og dermed også risikoen for skade, der opstår på generatoren under fragt fra jeres lager og frem til mig. De mange usandfÊrdige beskyldninger om fejlagtig anvendelse, forkert benzin, forkert vÊrktÞj fra jeres side, får mig i Þvrigt til at betvivle firmaets udsagn om at alle generatorer afprÞves inden afsendelse. Denne generator har vÊret defekt da jeg modtog den.
At startsnoren er helt slidt ned efter fem, godt nok lange startforsÞg, undre mig også, men i fald det er tilfÊldet, vil det vÊre en konsekvens af generatorens beskaffenhed, da jeg har modtaget den. Igen jeres ansvar.
Afslutningsvis skal jeg oplyse, at jeg ikke kÞbte generatoren hos firmaet for spare penge, men for at få en lydsvag generator. Det lydsvage levede den fint op, da den til sidst ikke kunne starte.
I en mail til mig skriver firmaet, at jeg kan gå den lange klagevej. Skulle jeg få medhold her, betyder det ikke nÞdvendigvis, at jeg får mine penge tilbage uden i sidste ende at gå rettens vej. Og her taler vi om en procestid på flere måneder. Firmaet er nÊppe ubekendt med denne sagsbehandlingstid.
Firmaet er dybt professionel i behandlingen af klager, hvilket tyder på, at der er mange af dem.
De burde nok satse mere på at forhandle et bedre produkt og yde en ordentlig kundeservice.
Pengene kan jeg nok vinke farvel til, derfor forventer jeg i det mindste at få sendt min generator retur, så jeg kan have den tvivlsomme fornÞjelse at kÞre den på genbrugsstationen.
17.marts 2020
Erik NÞrlem
EspergÊrde

2020幎3月17日

Powergenerator からの回答

Det er rigtigt Êrgerlig at du har lagt din generator på siden i så lang tid at skumgummi luftfilter var fyldt helt op med olie og generatoren dermed ikke kunne starte.

Men desvÊrre er en fejlbetjening ikke en fabrikations fejl på nogen måder.

Det er vigtigt meddele et opstået problem med det samme og ikke vente i 3 måneder. Herunder skal man ikke at foretage uautoriseret indgreb på generatoren.

PowerGenerator.DK

Virker bare hvergang !

KÞbte en Digital 2.200 Watt for 6 måneder siden og modtog den klargjort, lige klar til starte.
Inden kÞbet ringede jeg til firmaet og fik virkelig god vejledning i hvilken model der passede til mit behov.
Jeg bruger den stort set hverdag og den starter bare hvergang.
Kan derfor kun anbefale Powergenerator på alle måder.

2020幎3月13日
自発的なレビュヌ

Jeg vil hellere smide 2000,- i skraldespanden, end jeg vil benytte mig af min reklamationsret.

For mig er der to ting ved et firma der skal spille, for at få en god anmeldelse: 1. Kundeservice. 2. Produkt.
Der er officielt intet der spiller for dette firma. '
Ejeren var decideret ubehagelig og tenderende til utilregnelig. Generatoren jeg kÞbte sidste Ã¥r er nu gÃ¥et i stykker, og selvom jeg har 2 Ã¥rs reklamationsret pÃ¥ den, sÃ¥ har jeg ikke i sinde at forsÞge at bytte den. SÅ ubehagelig var han at vÊre omkring.
Mit bedste rÃ¥d til dem der overvejer at kÞbe hos Powergenerator er: LAD VÆR. Det er ikke pengene vÊrd.

2020幎2月16日

Hej Benjamin

Det er nu anden gang at du skriver en anmeldelse om vores produkt under andet alias :-)

Vi kan godt forstå at din generator ikke virker for sidst denne var forbi vores vÊrksted havde du påfyldt olieblandet benzin og ligeledes dobbelt så meget smÞreolie ved at lÊgge generatoren om på siden.

Derfor gennemgik vi din generator sammen da du afhentede den og her kunne du bekrÊfte at fungerede korrekt.

Vores gÊt er derfor at du har forsat med at bruge olieblandet benzin på en motor der blot skal have almindelig benzin fra standeren og dermed er den kokset helt til.

Vores råd er derfor at du skal prÞve at lÊse de brugsanvisninger som fÞlger med produktet og dermed opleve at alt virker som det skal.

OBS ! Husk at oprette et nyt alias når du svarer på ovenstående så kan du igen give 1 stjerne.

PowerGenerator

Den lille digital generator

Har tidligere kÞbt diesel generator hos dem og fik super service.. nu har jeg kÞbt en lille digital generator til min kolonihave.. den kÞre dagligt og bare super... Har beskyttelse på strÞm ind i hus mod over/under volt og professionel inverter/batteri lader, som strÞmmen lÞber igennem.. begge er fÞlsomme og slår hurtigt fra ved "dårlig strÞm" ... Men ikke så meget som bare et lille forkert host i log filer.
Jeg er meget påpasselig med at servicere den hver måned med olie skift, vedligeholdelse af tÊndrÞr, rensning af luftfilter.. men ellers er det eneste jeg gÞre er at hÊlde benzin på trÊkke en gang i snoren og den starter trofast hver dag..
SÃ¥ kun ros herfra for en god lille generator.
Mvh.
Jesper K. Hansen

2020幎2月1日

Fantastisk lille kraftstation

Fantastisk lille kraftstation, forelÞbig har den vÊret slÊbt rundt i hele Nordeuropa, på diverse racerbaner, hvor den har leveret strÞm til varme, kaffemaskine, og kompressor, og med almindelig vedligeholdelse, og et olieskift hvert år inden sÊsonstart, har den forelÞbig ikke slået så meget som en prut forkert, på trods af over 5 års drift...Kan varmt anbefales!

2019幎12月28日
自発的なレビュヌ

Jeg har dog aldrig oplevede dårligere

Jeg har dog aldrig oplevede dårligere service. og magen til flabet ejer af firmaet.
Står med 6 nye generator som er ubrugelige, til en vÊrdi af 70,000,- kr
Hold jer langt vÊk fra det Kina firma!!

2019幎5月1日

Powergenerator からの回答

Vi må desvÊrre meddele at SecuriavagtŽs anmeldelse på Trustpilot ikke Êndre på vores afvisning af at udbedre skader på generatorer som ikke skyldes fabrikations fejl.

PowerGenerator.DK har modtaget 2 generatorer fra Securiavagt d.d. og fÊlles for dem er at der for lidt olie påfyldt og dermed vil de ikke kunne starte. Dette skyldes en indbygget sikkerhed mod at motoren kÞrer med for lavt olie niveau eller ingen olie.

Ligeledes kan vi konstaterer at I har forsÞgt at starte de 2 generatorer ved at holde nÞglen i start position så lÊnge at viklingerne i begge startmotorer er blevet så varme at de er brÊndt i stykker.

Ovenstående vil uanset hvilken motor man gÞr det med, ÞdelÊgge 12V startmotoren da den alene er konstrueret til starte motoren og ikke dreje motoren rundt i uendeligheder.

Alle vores generatorer starter altid med det samme og skulle det modsatte vÊre
tilfÊldet så har vi fri support. Og alle ved PowerGenerator.DK kan fejlsÞge / afhjÊlpe eventuelle problemer via telefonen.

Således står Securiavagt altså ikke med 6 defekte generatorer (kÞbt for 6 måneder siden) men nÊrmere overfor et problem omkring korrekt betjening samt vedligeholdelse.

Som nÊvnt i vores telefonsamtale vil vi gerne foretage reparation men kan af gode grunde ikke tilbyde dette gratis.

PowerGenerator.DK

Bedste og mest seriÞse leverandÞr.

Skulle bruge en generator til lidt af hvert og var i tvivl hvilken model jeg skulle vÊlge. Fik helt utrolig god rådgivning og dermed valgt en helt rigtige generator til formålet fra start. Har nu brugt den i snart 1 år og kan kun sige at kvaliteten er i absolut top. Vil anbefale PowerGenerator som den ubetinget bedste og mest seriÞse leverandÞr.

2019幎2月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。