pp busser レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

LÞrdag morgen den 6/6 stod en meget sÞd og kompetent chauffÞr klar til at kÞre forveningsfulde Lykkeliga spillere afsted- Han var sÃ¥ venlig og yderst professionel i alle henseender og lÊste alle situ... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dato: 15. april 2026 Jeg skriver for at indgive en formel klage over en buschauffÞrs opfÞrsel og kÞrsel pÃ¥ en af jeres ruter den 15. april 2026. Flere elever i bussen oplevede chauffÞren s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi skulle til prag i en bus der ikke virkede fra start af, hÞjre forlygte bagdÞren og toilettet virkede ikke da vi kÞrte afsted. Bussens motorlampe blinkede ogsÃ¥ gult ved afgang. Bussen brÊnder sÃ¥ sam... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

PP busser er det vÊrste bus selvskab. Busserne er altid Þdelagte, de kommer aldrig til tiden, chauffÞrerne er altid syge sÃ¥ der kommer altid nogle andre, og sidst men ikke mindst kÞre chauffÞrerne alt... もっず芋る

䌁業情報

1. バス䌚瀟
  2. バス貞し切り

圓該䌁業による蚘述

pp busser blev grundlagt i 1976 af vognmand Lars Petersen. MÃ¥lsÊtningen er, og har altid vÊret, at levere bustransport og service i sÊrklasse. pp bussers mangeÃ¥rige erfaring sikrer netop dette. ​Vognparken bestÃ¥r af ca. 90 busser i mange stÞrrelser og varianter. Mulighederne er mange, og vi dÊkker alle tÊnkelige transportbehov. ​Vi er et busselskab med egen vaskehal og topmoderne service-vÊrksted, og al bustransport foregÃ¥r naturligvis i klar- og rengjorte busser - altid klar til at modtage passagerer. Vores busselskab tilbyder alle former for bustransport - bÃ¥de i ind- og udland, herunder blandt andet rejser, udflugter, studieture for bÃ¥de private og erhverv. Desuden beskÊftiger vi os dagligt med offentlig rute- og skolekÞrsel i blandt andet Aarhus, Viborg, Randers, Skanderborg og omegn, og vores store og smÃ¥ liftbusser giver mulighed for by- sÃ¥vel som udflugtsture i Jylland og resten af ind- og udland. Vi tilbyder selvfÞlgelig ogsÃ¥ bustransport i luksusklassen. Med vores 4-stjernede hvilebusser gÞr vi det muligt at rejse pÃ¥ fÞrste klasse bÃ¥de herhjemme og i udlandet. Vores 5-stjernede hvilebusser er forsynet med lÊkre stole, der gÞr bustransporten behagelig - dÞgnet rundt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Bus tur Spanien

Som medarrangÞr for en gruppe cyklister gennem 30 år og de sidste 22 år med PP busser som vores aktÞr på bussiden, kan jeg kun anbefale PP busser, altid med rare chauffÞrer og hjÊlpsomme under turen. på denne tur havde PP flyttet sÊder så alle havde bedre benplads
Under turen i år sker det uheld," vi alle helst vil undvÊre" bussen går i stykker på turen hjem nede i Frankrig, en del timer går og vi kÞres til et vÊrksted , hvor vi skal vente på en ny bus.
Det nÊrmeste vi kunne få at spise der var MC Burger Der er sat igang gennem Eurobus hjÊlp for ny bus og folk i Danmark har vÊret på, for at skaffe en ny bus, De havde fået beskeden at der ikke kunne skaffes ChauffÞrer lÞrdag aften det lykkes vores chauffÞr at få fat i en fÞrst på aftenen og den skal kÞre os til Baden Baden i Tyskland hvor der så er kÞrt en erstatningsbus ned fra PP busser.
Vi får forplejning undervejs helt hjem til Århus
Til den anden person som har lagt opslag på denne side, kan jeg kun sige at vedkommende har underskrevet sig som talsmand for hele bussen, og det kan man ikke, der er adskillige som har tilkendegivet at de er med når vi kÞrer igen nÊste år og det er ikke et dårligt selskab at kÞre med
Vi har tillid til PP Busser
Hans Peter Kristensen

2019幎5月9日

tur til Spanien

Jeg var med på omtalte tur til Spanien, og haveri kan man ikke gardere sig imod..har selv prÞvet det i Frankrig og ved det ikke er det nemmeste land at få hjÊlp i..frustrationerne er store når man er trÊt og sulten, men vi fik forplejning betalt, men vi kÞrte ikke galt, og kom hjem sunde og raske, Jeg er IKKE medunderskriver, så det er ikke alle i bussen der har den holdning..Vi har fået en fair behandling og er helt klar til nÊste år..vh Tinne Fisker

2019幎5月8日
pp busser ロゎ

pp busser からの回答

Hej Tine

Tak for din anmeldelse. Vi glÊder os bestemt også til nÊste år. Ha' en god dag :-)

Med venlig hilsen
pp busselskab A/S

UtrovÊrdig L... selskab

Man skal godt nok lede lÊnge efter et så dårlig busselskab !!!
De er fulde af lÞgn og har på ingen måde styr på deres butik.
KÞrte i stykker i Frankrig i deres dobbelt dÊkker og ikke nogen hjÊlp at hente til de stakkels chauffÞr.
Og de var sendt afsted uden gyldig tankkort
Vi ventede i over 12 timer fÞr der skete noget og man skulle tro det var fÞrste gang de havde med busser at gÞre.
Og ikke nok med det den bus vi så blev hentet i kunne ikke have traileren med hvor alle vores dyre cykler var i.
Imens vi venter og venter og venter i Frankrig uden at hÞre noget kan vi sÃ¥ se de opdatere deres facebook side flere gange med hvor travlt de har i Århus lige nu.
Hvem h....... driver det selskab i dag ?

Hold jer langt vÊk fra dem for går det galt fylder de jer bare med lÞgn.

Stakkels chauffÞr 😪

Skriver for hele bussen.
Billeder med mere finder i snart på facebook

2019幎5月5日
pp busser ロゎ

pp busser からの回答

Hej

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at erfare, at du har haft en dårlig oplevelse.

Det er korrekt, at vi desvÊrre kÞrte i stykker med bussen - et forhold man desvÊrre aldrig kan gardere sig imod.

Straks vi blev bekendt med bussens nedbrud (om natten) satte vi straks igang i et nÞdberedskab, herunder tog kontakt til adskillelige franske vognmÊnd for at få jer hurtigt videre. Det tog en rum tid og lÊngere tid end forventet, da de vognmÊnd, vi havde kontakt med, havde svÊrt ved at skaffe personale til at betjene bussen. Men som bekendt fik vi jer videre i en fransk bus :-)

Grundet de uheldige omstÊndigheder (bussens nedbrud) valgte vi netop at sende en reprÊsentant her fra firmaet med bussen, der skulle samle jer op (overtage fra den franske bus), netop for at han kunne forklare nÊrmere om, hvad der havde passeret, fra vi modtog oplysning om bussen nedbrud til en lÞsning var fundet.

Det er Êrgerligt, at du ikke benytter denne mulighed til at tage fat i vores reprÊsentant, der befinder sig i bussen sammen med dig. Det er altid nemmere at forklare tingene ansigt til ansigt frem for her på skrift. Der var flere i bussen, der netop benyttede sig heraf.

Som bekendt sÞrgede vi for, at traileren blev overvåget og aldrig ladt alene. Så den del var der også helt styr på :-)

Du skal vÊre mere end velkommen til at tage fat i os for en nÊrmere forklaring, hvis dette måtte Þnskes.

Det er korrekt, at vi - mens vi håndterede situationen med nedbrud af jeres bus - servicerede andre kunder. Vi vil altid sÞrge for alle kunder - både dem, som I jeres tilfÊlde, er i en nedbrudt bus, og dem som måtte have bestilt Þvrige ture. Vi sÞrger altid for at håndtere et nedbrud af en bus, så det påvirker alle mindst muligt.

Du Þnskes alt det bedste her fra og ikke mindst medvind, når cyklen atter rammer asfalten.

Med venlig hilsen
pp busselskab A(S

Maria Petersen

Ppbus

Vi har flere gange brugt firmaet til vores foreningers udflugter. DernÊst til private arrangement herunder et bryllup.

Det har bare altid vÊre vÊre super gode oplevelser og service.

2019幎2月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス