Ringde kundservice och fick 3 val, beredde mig pÃ¥ en telefonkö men hann inte ens hÀmta kaffet innan Bengt svarade. Ytterst sÀllan man blir sÃ¥ vÀl behandlad som kund, Àrligt och hjÀlpsamt. ÃverlÀgset... ãã£ãšèŠã
Stora problem med kortet. Pinkoden vÀgrades. Ingen tankning med kortet. Ny pin-kod erhölls efter en vecka. Den nya pinkoden vÀgrades vid första försöket. Ingen tankning med kortet igen. DÃ¥lig s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Preem Ystad Àr bÀstð Personalen Àr helt fantastisk oavsett om det gÀller utlevererande av paket, produktinformation, inköp, hjÀlp att byta vindrutetorkare eller som idag biltvÀtt! Den service person... ãã£ãšèŠã
Vill bara meddela att Preem i Avestas regler gÀllande biltvÀtt Àr att man stÀller bilen utanför biltvÀtten nÀr den Àr ledig o sedan köper biltvÀtt. Jag köpte biltvÀtt först o hamnade bakom i kön istÀl... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Falkenberg Personal var vÀldigt tydligâŠ
Falkenberg Personal var vÀldigt tydlig i sin kommunikation till kunderna, â Vi vill inte ha in folk i butiken!â
Trött bensinbolag utan identitet
Trött bensinbolag utan identitet. Ta OKQ8 ifall ni Àr ute efter bankkort.
Tyv tror hver mand stjÊler !!
Jeg handlede en del benzin på PREEM da den lå tÊt på mit hjem ,men pludselig en dag kunne jeg ikke tanke , og jag fattede intet !!
Man havde nye regler der gÞr ALLE kunder til potentielle benzintyve,det vil sige i PREEMS Þjne !!
Man skulle fÞrst gÃ¥ ind i butikken,aflevere sit kÞrekort og oplyse registreringsnummeret pÃ¥ bilen, og SÃ
kunne man allernådigest få lov til at fylde benzin på !!
Jeg er INGEN tyv eller et uÊrligt menneske, og jeg vil IKKE behandles som en smÃ¥krimÃnel , blot for en tank benzin !
Så hellere skrive her, advare andre om PREEMŽs menneskesyn , og så ellers holde mig LANGT vÊk fra uÊrlige benzinselskaber !!
Da jeg spurgte PREEM hvem der havde ansvaret hvis mit kÞrekort blev stjålet , svarede man ikke,men det er jo også en slags svar !!