レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Reperaturset fÃŒr den Affen bestellt. Nicht ankommen. Reparaturanfrage gestellt - keine Reaktion Nachfrage gestellt - keine Reaktion Auf das Geld und die Ware warte ich immer noch

... Ware wurde seitens Rosendahl falsch adressiert und ging somit wieder zurÃŒck... ICH, zwischenzeitlich vom KAUF ZURÜCKGETRETEN. Schriftlich. Ware wurde leider von einer Nachbarin angenommen, somit... もっず芋る

Ware beschÀdigt angekommen, das Nikolausgeschenk war so Àußerst unangenehm. Bin gespannt wie die Ersatzleistung ausfÀllt. Weitere Angebote und Geschenke werde ich bei anderen HÀndlern kaufen und Ros... もっず芋る

Har samlet pÃ¥ rosedahls grand cru i flere Ã¥r, og nylig tatt det i bruk (ca.1Ã¥r). Flere av glassene og dessertskÃ¥lene er nÃ¥ Þdelagte, pÃ¥ grunn av skÃ¥r og hakk. To kontakt med kundeservice til rosendah... もっず芋る

䌁業情報

1.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Hvorfor ringer Jeres kundeservice ikke tilbage?

Jeg var fornyeligt inde i Illum Bolighus med mit Rosendahl ur fra Arne Jacobsen. Det et ur til ca. 3000 kr. Min urrem gået i stykker et lille sted i en samling (med lim). Jeg kÞbte uret i november 2010, så uret er stadigvÊk inden for reklamationsretsperioden. Illum Bolighus mener dog, at jeg skal betale 400 kr. en en ny urrem - på et ur, der er under to år gammel, og som samtidig er blevet behandlet godt.

Mit ur blev sendt til Rosendahl, og de kom med samme "vurdering". Jeg har vÊret i kontakt med Rosendahls kundeservice, hvor de blev lovet, at den ansvarlige ville ringe tilbage. Jeg har intet hÞrt fra Rosendahl. Det er meget skuffende!

Rosendahl - legendarisk dansk design?! Absolut ikke!!!!

Og det er pinligt, at Illum Bolighus ikke vil sÞrge for en ny urrem til mig! Jeg har absolut ikke lyst til at handle der igen!!! De penge taber de mange gange igen pga, en dårlig kundeoplevelse.

/Nadia

*****
Opdateret:

KÊre Rosendahl,

Tak for Jeres svar. Jeg ved desvÊrre ikke, hvad der er gået galt mht. mit telefon nr.
Jeg var i lÞrdags igen inde i Illums Bolighus og tale med afdelingslederen i smykkeafdelingen.
Jeg kan oplyse Jer om, at Illum Bolighus har vÊret i dialog med jeres sÊlger i går (mandag). Hun besluttede, at Rosendahl gerne vil betale for en ny urrem. Det er jeg selvfÞlgelig glad for. Jeg er dog Êrgelig over denne proces, og at jeg har skulle bruge unÞdvendig tid på dette.
Mvh. Nadia

2012幎10月12日
Rosendahl Design Group ロゎ

Rosendahl Design Group からの回答

KÊre Nadia

Vi forsÞger altid at give vores kunder den allerbedste kundeservice og er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Til gengÊld er vi glade for, at du skriver her, så vi har en chance for at få fat i dig.

I dit tilfÊlde har vores kundeservicemedarbejder forsÞgt at kontakte dig siden torsdag morgen, men desvÊrre er det opgivne telefonnummer enten ikke oplyst - eller noteret - korrekt, hvilket vi beklager. Vi har efterfÞlgende sÞgt efter dit nummer pÃ¥ Krak for at kontakte dig ad den vej – dog desvÊrre uden held. SÃ¥ vi vil gerne bede dig kontakte os igen pÃ¥ info@rosendahl.dk, sÃ¥ vi kan finde en fornuftig lÞsning pÃ¥ problemet.

Vi kan forstå, du har henvendt dig i onsdags og var kede af at lÊse fredagens anmeldelse her på TrustPilot. Vi må dog også sige, at en responstid på 3 dage må forventes, da vi altid bestrÊber os på at behandle hver enkelt henvendelse med den tid, den fortjener.

Du er altid velkommen til at henvende dig med yderligere spÞrgsmål eller kommentarer.

Bedste hilsner,
Rosendahl Kundeservice

Super god service

Har stellet Grand Cru og en af mine tallerken er revnet. Efter at have snakket med Rosendahl kundeservice, har jeg fået en aftale om at jeg skal smutte ned hvor jeg har kÞbt den og få den byttet. Jeg fortÊller at jeg ikke har bon'en mere, og så siger den venlige dame at jeg bare skal ringe til hende hvis jeg har nogle problemer. Så nu er tallerken afleveret og jeg får en ny når de har flere på lagret.

Det er da super kundeservice fra Rosendahl :o)

Hilsen en store ROSENDAHL kunde, bruger og fan :o)

2012幎3月23日

Elsker deres ting

Det er flotte og ikke mindst bryugbare produkter der laves hos Rosendahl og deres priser er dernede hvor alle kan vÊre med uden at det bliver alt for billigt og utrovÊrdigt. Kvalitet til gode penge.

2010幎9月30日