Banner for Rosendahl.com

Rosendahl.com レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bis zur Lieferoption war eigentlich alles in Ordnung. Aber dann zehn Euro fÃŒr eine Lieferung nach Hause? Alternativ 20 Minuten Autofahrt zu einem Media-Markt, um das ganze dort abzuholen? FÃŒhlt sich... もっず芋る

䌁業が回答したした

Meget tilfreds med hele forlÞbet.Bestilte en fin Kay bojesen fugl, Super hurtig levering og varen var pakket flot og forsvarligt ind. Super god support fra medarbejder inde hos jer, da en af t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Synes der var fÃ¥ anmeldelser, men var inde pÃ¥ Kay Bojesen Denmarks Facebook side, som henviste til Rosendahl.com, som bekrÊftede at det var det eneste sted man kunne kÞbe toget. Er pÃ¥ ingen mÃ¥de bleve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Snabb leverans, fin vara. Jag hittade ett fint födelsedagstÃ¥g pÃ¥ denna hemsida, men kÀnde mig osugen pÃ¥ att bestÀlla pga alla negativa kommentarer om bolaget. BestÀmde mig tillslut att prova, och allt... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむン店
  2. ・
  3. むンテリア蚭眮請負業者
  4. 陶噚補造業者

Rosendahl.com に぀いお

圓該䌁業による蚘述

8 ikoniske brands. Skabt til at blive brugt. Design til livet.

Rosendahl Design Group er hjemsted for otte ikoniske brands, der omfavner dansk designarv pÃ¥ hver deres mÃ¥de. 🎀 Vores brands er skabt til at fÞlge livet – fra hverdagens smÃ¥ Þjeblikke til de store begivenheder, vi husker. 💐

Brands du kan finde hos Rosendahl Design Group:

• 🎚 BjÞrn Wiinblad
  • 🕰 Arne Jacobsen Clocks

BesÞg Rosendahl her

Fra designikon til familiefavorit 🩷

Hos Rosendahl Design Group samler vi nogle af de stÊrkeste fortÊllinger i dansk design. 🎉 Fra ikoniske klassikere med dybe rÞdder i designhistorien til moderne designs, der sÊtter deres prÊg pÃ¥ nutidens hjem. 🍜🥂

Vi tror pÃ¥ design af hÞj kvalitet, der gÞr en forskel i hverdagen. Det er design, der tÃ¥ler at blive brugt og betragtet – igen og igen. 🩷

Gave til dig

圓該䌁業による蚘述

Få en JUNA shopper ved kÞb for min. 499 kr.
FÃ¥ en gratis Twist shopper fra JUNA med ved kÞb for minimum 499 kr. 🌞 Shop og fÃ¥ din fine gave nu. 🎁🌞 https://www.rosendahl.com/da/dk GÊlder til og med den 16. september 2026 eller sÃ¥ lÊnge lager haves. Udvalgte varer undtaget. Kan ikke kombineres med andre rabatter.

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 68ä»¶

レビュヌを曞く

Rosendahl wirbt mit versandkostenfreiem

Rosendahl wirbt mit versandkostenfreiem Versand ab 79€. Das gilt - wie man spÀter merkt - nur bei Sendung an eine GLS-Packstation. Die kann man aber selbst in GroßstÀdten wie Hamburg bei der Aufgabe der Bestellung nicht auswÀhlen. Da bleibt ja wohl nur eines: nicht fÃŒr 240€ bestellen ;-)

2026幎9月23日

Hallo Markus

vielen Dank fÃŒr Ihren Hinweis. Ich verstehe gut, dass es Àrgerlich ist, wenn wir kostenlosen Versand an einen GLS PaketShop ab 79 € anbieten, diese Versandart bei Ihrer Bestellung aber offenbar nicht ausgewÀhlt werden konnte.
In Hamburg gibt es grundsÀtzlich zahlreiche GLS PaketShops, daher wÌrden wir gerne herausfinden, warum Ihnen diese Option beim Bestellvorgang nicht angezeigt wurde. Bitte wenden Sie sich dazu an unseren Kundenservice unter webshop@rdg.dk und teilen Sie uns gerne die verwendete Lieferadresse mit. Dann können wir uns den konkreten Fall genauer ansehen.

Anna von Rosendahl.com

DesvÊrre var 2 af de skulpturer jeg

DesvÊrre var 2 af de skulpturer jeg havde kÞbt gået itu i forsendelsen, fik hurtigt svar på min reklamation og besked på at mine penge blev refunderet

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏

Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, at to af skulpturerne ikke var i orden, men det glÊder os meget at hÞre, at du fik hurtig hjÊlp med din reklamation, og at du er tilfreds med den måde, vi håndterede det på.

Bis zur Lieferoption war eigentlich

FÌhlt sich komisch an, und ich habe den Warenkorb dann eben so sein gelassen wie er ist. Schon irre, wie man eigentlich ein völlig okay Einkaufserlebnis mit einem Billiglieferdienst verhunzen kann!

2026幎9月13日

Guten Tag Arno,
vielen Dank fÌr Ihre Nachricht. Wir verstehen natÌrlich, dass es Àrgerlich ist, wenn der nÀchstgelegene Paketshop weiter entfernt ist.

Die Lieferung nach Hause kostet 10 €, wÀhrend die Lieferung an einen Paketshop als gÃŒnstigere Alternative angeboten wird. Welche Paketshops verfÃŒgbar sind und wie weit diese von Ihrer Adresse entfernt liegen, hÀngt jedoch vom jeweiligen Netzwerk unseres Versanddienstleisters ab.

Wir verstehen, dass die verfÃŒgbaren Lieferoptionen in Ihrem Fall leider nicht optimal sind, und bedanken uns fÃŒr Ihr Feedback.

Freundliche GrÌße

Super Kontakt

Super Kontakt, reibungslos

Rosendahl.com からの回答

Danke fÌr deine Bewertung, ich freue mich sehr, dass deine Lieferung reibungslos verlaufen ist.

Liebe GrÌße

HORTIGT OG SIKKERT

hURTIGT OG SIKKERT

Hej Oskar,
tak for din fine anmeldelse. SkÞnt at din pakke kom frem hurtigt og sikkert. Jeg håber, at den glÊder :)

Julie fra Rosendahl.com

ved leveringen var mit produkt gået i

ved leveringen var mit produkt gået i stykker, og der var ingen problemer med at få et nyt uden beregning

Hej Laila,
Øv at produktet var gÃ¥et i stykker under transporten, men hvor er jeg glad for, at du tog kontakt til os, sÃ¥ vi hurtigt kunne sende dig en ny. Jeg hÃ¥ber, at produktet nu glÊder :)

Rask levering

Rask levering, vakre figurer!

Hei Eva,
jeg er så glad for at du fikk figurene dine levert raskt og at de allerede har skapt glede for deg.

Takk for din fine anmeldelse :)

De beste hilsener

Hurtig sikker levering

Hurtig sikker levering

Hej Lis,
hvor er det dejligt, at din pakke blev sikkert leveret.
Tak for din fine anmeldelse. Jeg håber, at din pakke skaber masser af glÊde. :)

Julie fra Rosendahl

Så nöjd med Rosendahl

SÃ¥ nöjd med Rosendahl. Snabb leverans och bra priser 🌌🐊🌌

Hej Helena,
tusen tack för din fina recension, det Àr sÃ¥ hÀrligt att höra att din upplevelse pÃ¥ rosendahl.com har varit riktigt bra. 🌞

Vi ser fram emot att hÀlsa dig vÀlkommen igen 🩷

BÀsta hÀlsningar
Julie från Rosendahl.com

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside
Hurtig levering.

Hej Gitte,
tak for din anmeldelse og din feedback. Dejligt at hÞre, at du synes vores hjemmeside er overskuelig, og endnu mere dejligt at du fik din pakke så hurtigt. Jeg håber, at den skaber glÊde.

Julie fra Rosendahl.com

totale mangel på empati og kontrolJeg

totale mangel pÃ¥ empati og kontrolJeg skrev en personlig klage til Rosendahl over deres seneste lancering af aben til fordel for KrÊftens BekÊmpelse. Det gjorde mig dybt ked af det at se, hvordan spekulanter tÞmte lageret pÃ¥ 2 timer for at sÊlge dem til dobbelt pris pÃ¥ DBA, mens os, der har krÊft tÊt pÃ¥ livet, gik tomhÊndede herfra.Rosendahls svar? En kold standardskabelon, hvor de fuldstÊndig fralÊgger sig ansvaret. Men det stopper ikke her.De var sÃ¥ ligeglade, at medarbejderen glemte at slette deres interne instruks i mailen. Svaret til mig startede med ordene: ”Du kan svare kunden sÃ¥dan her:”.Det beviser sort pÃ¥ hvidt, at ingen overhovedet har lÊst eller forholdt sig til min personlige besked. Loyale kunder og et godt formÃ¥l svigtes, mens spekulanter tjener penge, og Rosendahl svarer med doven copy-paste. Det er simpelthen for usmageligt.

2026幎8月30日

KÊre Dagmar

Det her er fÞrst og fremmest en rigtig uheldig fejl fra vores side, og jeg forstÃ¥r godt, at du reagerede, som du gjorde. NÃ¥r man har skrevet en personlig henvendelse om et emne, der betyder noget sÊrligt for en, er ”Du kan svare kunden sÃ¥dan her” mildest talt ikke det, man forventer at mÞde i svaret. Det beklager jeg oprigtigt.

Jeg vil dog gerne forklare, hvad der lå bag den meget uheldige formulering, for jeg kan sagtens forstå, hvad du må have tÊnkt, da du lÊste den. Din henvendelse var blevet lÊst og taget alvorligt. Medarbejderen bad netop en kollega om hjÊlp til at formulere et ordentligt svar til dig, og det var kollegaens besked, der ved en menneskelig fejl fulgte med i mailen. Der var altså ikke tale om en standardskabelon.

Det Êndrer ikke pÃ¥, at det svar, vi endte med at sende dig, var for generelt. Vi burde i langt hÞjere grad have forholdt os til det, du faktisk skrev – bÃ¥de om den personlige betydning, lanceringen havde for dig, og din frustration over efterfÞlgende at se nogle af de udsolgte aber udbudt til vÊsentligt hÞjere priser.

Ved en lancering som denne ville vi selvfÞlgelig helst, at de få eksemplarer endte hos kunder, der oprigtigt Þnskede sig dem. Når fÞrst et produkt er solgt, kan vi imidlertid ikke styre, hvad den nye ejer efterfÞlgende vÊlger at gÞre med det.

Vi har sendt dig et mere personligt svar direkte på din mail, men jeg ville også gerne beklage oplevelsen her.

1 a Die Kerzenhalter sind wirklich sehr

Die Kerzenhalter sind wirklich sehr schön und waren ein Geburtstagsgeschenk! Leider kamen sie zu spÀt an

Vielen Dank fÃŒr die 5 Sterne! 🙏
Es freut uns sehr, dass Ihnen die Kerzenhalter so gut gefallen. Umso mehr tut es uns leid, dass sie nicht rechtzeitig zum Geburtstag angekommen sind. Wir hoffen, dass das Geschenk trotzdem viel Freude bereitet hat 😊

Anna von Rosendahl.com

FuldstÊndig tilfreds

FuldstÊndig tilfreds

2026幎8月28日

Hej Aase,
hvor er det dejligt, at alt er gået godt, og du er glad og tilfreds. Det glÊder os. Tak for den fine anmeldelse. :)

Tolle Ware

Tolle Ware, schneller Versand, alles bestens.

Rosendahl.com からの回答

Hallo Helen, danke fÃŒr die tolle Bewertung und die 5 Sterne. Ich freue mich sehr, dass dein Kauf schnell geliefert wurde und Freude bereitet.

Liebe GrÌße

Hurtig levering 🚚

Hurtig levering 🚚

Hej Jette,
dejligt at du fik din ordre leveret hurtigt.
Tusinde tak for de 5 stjerner. Vi håber at din ordre glÊder :)

DÃ¥rlig kundeservice

Bestilte en limited edition kay bojesen hest, den skulle vÊre sendt d. 10/8, efter en uge skrev jeg til kundeservice, som kunne fortÊlle at den ved en fejl var havnet i Norge, men at den snart ville komme til gls igen, en uge senere har jeg stadig intet hÞrt og skriver til dem igen, d. 25/8 svarer de at de vil spÞrge lageret igen og i dag d. 28/8 har jeg stadig ikke fået svar, men pengene har de selvfÞlgelig trukket og hesten er nu udsolgt

2026幎8月9日

Rosendahl.com からの回答

Jeg kan godt forstÃ¥, at du er frustreret over forlÞbet – sÊrligt nÃ¥r der er tale om en limited edition, som i mellemtiden er blevet udsolgt. Det beklager jeg.

DesvÊrre er der sket en fejl under fragten, som betÞd, at din oprindelige forsendelse endte i Norge. Vores kundeservice har vÊret i gang med at undersÞge sagen, og jeg har nu fået bekrÊftet, at vi heldigvis har enkelte eksemplarer i reserve netop til situationer som denne, og at en erstatningshest derfor allerede er på vej til dig.

Jeg håber, den snart er fremme, og at du bliver rigtig glad for den.

I had bought from The Character

I had bought from The Character Range/Kahler, the Curious One and now I paired it with the Dreamer. Both artistic, well-crafted, really exquisite pieces.

2026幎7月20日

Thank you so much for the 5 stars! 🙏
We’re delighted to hear how much you appreciate both The Curious One and The Dreamer – they make a wonderful pair. We hope you’ll enjoy them for many years to come.

Best regards
Caroline from Rosendahl.com

Sehr schöne GlÀser und Karaffe

Sehr schöne GlÀser und Karaffe. Netter Kundendienstkontakt. Einzig sprachlich etwas schwieriger. Es hat dennoch alles gut geklappt. Herzlichen Dank

2026幎7月22日

Vielen Dank fÃŒr die 5 Sterne! 🙏
Es freut uns sehr, dass Ihnen die GlÀser und die Karaffe gefallen und Sie einen freundlichen Kontakt mit unserem Kundenservice hatten. Umso schöner, dass trotz der sprachlichen Herausforderung alles gut geklappt hat.

Caroline von Rosendahl.com

Selve handlen med Rosendahl var god

Selve handlen med Rosendahl var god, Priserne og kvaliteten var gode, men da jeg skulle returnere en del af ordre ( pga farve ) .. blev det bÞvlet, med log in og brugernavn, og kundeservice var kun pr mail..

2026幎7月22日

Rosendahl.com からの回答

Det glÊder os at hÞre, at du var tilfreds med selve kÞbet, priserne og kvaliteten – men selvfÞlgelig Êrgerligt, at returneringen gav en mindre god oplevelse.

Vores returproces krÊver ikke login eller brugernavn. I fakturaen, som sendes på mail, ligger et link direkte til vores returside, hvor ordreoplysningerne allerede er udfyldt. Derfor er jeg lidt usikker på, hvad der er sket i dit tilfÊlde, men jeg beklager selvfÞlgelig, at du har oplevet processen som besvÊrlig.

Tak for de 4 stjerner og for din feedback.