Har hyrt förrÃ¥d av prinsens lager i flera Ã¥r och allt har fungerat perfekt frÃ¥n första kontakt till avslut. Snabba pÃ¥ svara pÃ¥ frÃ¥gor och har varit vÀldigt hjÀlpsamma bÃ¥de nÀr vi letade förrÃ¥d samt n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att anvÀnda. FrÃ¥n första kontakt till att anvÀnda containern vid mellanlandning mvid tvÃ¥ flyttar. Rent och frÀscht i containern, smidigt för flyttkillar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra lÀge och access till container. Skulle dock gÀrna se 24/7 access. B... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bott utomlands i nÃ¥gra Ã¥r sÃ¥ förvarade stor del av vÃ¥r möbler och annat i en container med Prinsens Lager. Absolut inget att klaga pÃ¥. Höll temperatur bra, inga problem med fukt och var aldrig nÃ¥got k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi Àr ett familjeföretag som erbjuder prisvÀrda förrådscontainrar dÀr du smidigt kör Ànda fram till förrådsdörren med både bil och slÀp. Förråden Àr antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjÀlper både dig som Àr privatperson och dig som Àr företagare. Varmt vÀlkommen att höra av dig till oss!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
fantastik enkelt lager
Det var enkelt och effektiv som vi var trivs men vÀgen blev avstÀngd och lång bort nu.

Blufföretag som hotar medâŠ
Blufföretag som hotar med extrakostnader efter man sagt upp avtalet.
Vi fick betala en extra månad och blev hotade med kronofogden då vi inte ville betala för påhittade stÀdkostnader.
Allt var frid och fröjd till vi bad att få avsluta vår hyra.
En mycket obehaglig upplevelse.

Mycket dåligt skött
Mycket dåligt skött. NÀr vi vÀl började fylla på lagret var Àgarna dÀr och försökte höja priset för hyran. De fortsatte efter detta med att vara otrevliga mot oss. Vi bestÀmde oss då för att avsluta avtalet och de gav oss flertal fakturor för olika saker vi inte gjort.

Prinsens Lager ããã®åç
Akta er för dessa bedragare
Akta er för dessa bedragare. NÀr vi vÀl sÀger upp avtalet blir vi hotade med kostnader och debiterade olika ytterligare kostnader.
Detta kÀnns inte alls seriöst. Dessutom råkade vi ut för inbrott tillsammans med många andra som hyrde av dem.

Fina och frÀscha
Fina och frÀscha. TillgÀngligheten Àr topp och bra kund bemötande

Prinsens Lager ããã®åç
VÀldigt snabba pÃ¥ att svara och svararâŠ
VÀldigt snabba på att svara och svarar Àven utförligt och Àven trevliga, rekommenderas.

Bra och trevlig kundservice
Hyrt två olika förråd under olika perioder och aldrig varit några problem. VÀldigt bra kundservice som svarar snabbt och Àr jÀttetrevliga.

Prinsens Lager ããã®åç
Mycket smidigt sÀtt att magasinera sinaâŠ
Mycket smidigt sÀtt att magasinera sina saker nÀr man står mellan två hem.

VÀlorganiserat
VÀlorganiserat, frÀscht och möjlighet att vÀlja förvaring med uppvÀrmning. Mycket nöjda!

Prinsens Lager ããã®åç
Trevlig bemötande och en braâŠ
Trevlig bemötande och en bra lösningsorienterad instÀllning!

Era kontakter med kunder ÀndÃ¥ Ni inteâŠ
Era kontakter med kunder Àndå Ni inte dÀr
Vi tacka ER

Allt var lÀtt och enkel
Allt var lÀtt och enkel
Från hyreskontrakt till förrådet

Prinsens Lager ããã®åç
Jag har sÀga upp mig i början av mÃ¥nadâŠ
Jag har sÀga upp mig i början av månad men måsta jag betala en månad till. Jag tror den Àr inte bra

Prinsens Lager ããã®åç
Enkel men genial administrstion vid in-âŠ
Enkel men genial administrstion vid in- och utflyttning. Bra plats att ha förråd, lÀttillgÀngligt!

Precis vad jag behöver
Precis vad jag behöver. Enkelt och prisvÀrt. Det enda jag skulle förbÀttra Àr yttergrinden, men det Àr ett vÀldigt litet problem.

Prinsens Lager ããã®åç
Omdöme av hyrning av förråd
Allt har fungerat vÀldigt smidigt, både betalning och inflyttning i förrådet

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã