Ekstremt positiv oplevelse. Jeg fik udfÞrt en lyske brok operation hos kollund. Personalet var hele vejen igennem processen meget professionelle, og samtidig venlig og engagerede. Operationen var m... ãã£ãšèŠã
Hele setuppet var meget professionelt og personalet får en til at fÞle sig set som patient. Og man modtager en VIP behandling. Kan kun give mine bedste anbefalinger til Kollund Privathospital
Er Êrlig talt rystet over hvor svÊrt det er at lave en aftale som selvbetaler pÃ¥ dette privat hospital. Jeg har ringet flere gange for at fÃ¥ en tid til et hjertetjek, men hver gang fÃ¥r jeg at vide at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Privathospital Kollund er et moderne og specialiseret hospital, hvor vi lÊgger vÊgt på tryghed og omsorg. I behagelige omgivelser giver vi dig en god oplevelse.
Bredsdorffvej 10, 6340, KrusÃ¥, ãã³ããŒã¯
- info@privathospitaletkollund.dk
- www.privathospitaletkollund.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Ekstremt positiv oplevelse.
Ekstremt positiv oplevelse.
Jeg fik udfÞrt en lyske brok operation hos kollund.
Operationen var mere end vellykket, udfÞrt af dygtige specialister og jeg var på benene igen fÞr jeg forventede det!
EkstraordinÊr serviceniveau
Kan kun give mine bedste anbefalinger til Kollund Privathospital
Jeg fik en ny hofte den 25,8,2026
Jeg fik en ny hofte den 25,8,2026, og jeg mÞdte fra fÞrste kontakt, forundersÞgelse, operation og efterfÞlgende pleje meget kompetent og hjÊlpsomt personale. De var tillige gode til at vejlede og svare på mine spÞrgsmål.
Alt i alt fÞlte jeg mig bogstavelig talt i gode hÊnder gennem hele forlÞbet - kan klart anbefale Privathospitalet Kollund.
Kan anbefales
Kan anbefales
Jeg har fået lavet maveplastik, resultatet er blevet så godt.Meget bedre som jeg kunne håbe på.
Dygtig plastikkirurg.
Jeg blev opereret for spinal stenoseâŠ
Jeg blev opereret for spinal stenose 4/8 af cheflÊge Carsten Bruun.
Efter at have vÊret kÞrt rundt på 4 andre sygehuse, kom jeg til Kollund via min sundhedsforsikring.
På blot 3 timer var jeg undersÞgt og MR scannet.
Via det frie sygehus valg valgte jeg Kollund da ventetiden i Regionen var lang.
Stille, rolig og empatisk oplevelse. FÞlte mig som en velkommen gÊst.
Alt var perfekt omkring information, operation og pleje, god mad og service ssmt god fysioterapi.
Vi har gode offentlige sygehuse i Danmark, helt sikkert. Men hvor de andre er Business Class er Kollund First Class
SkÞnt sted
SkÞnt sted. Dejligste personale, der fÞlger en helt til dÞrs. Man fÞler sig tryg.
Jeg blev opereret og behandlet af deâŠ
Jeg blev opereret og behandlet af de dygtigste og sÞdeste lÊger, sygeplejersker og fysioterapeut, man kan tÊnke sig. Maden var som fra et flere stjernet hotel. Kan ikke på nogen måde forlange mere. Mange knus herfra
Jeg venter 3 uger på en tid, for at få ingenting
Jeg venter 3 uger på en tid, tager fri en formiddag og kÞrer til Esbjerg, bare for at få at vide at de kan ikke gÞre noget for mig. De har ikke ressourcerne eller materiellet til det. Jeg bliver irriteret og spÞrger skulle jeg komme helt hertil for noget de kunne have sagt i telefonen for 3 uger siden?! Ja det beklagede han da, der var vist gået noget galt i kommunikationen. Ja, det tror jeg på. Men han ville da sÊtte henvisningen ud igen. Jamen tak for det.
Det er fint at sådan er reglerne. Men når lÊgen starter med at sige at "vi kan desvÊrre ikke hjÊlpe dig pga ressourcer og begrÊnser materiel, men skal jeg lige tjekke knÊet alligevel. Du kan vÊlge Esbjerg sygehus så.kan jeg operere dig"Det er fÞrst bagefter jeg får at vide at det kun var en forundersÞgelse for det offentlige.

Privathospitalet Kollund ããã®åç
Operationen og professionalismen var absolut i topklasse
Jeg har lige vÊret igennem en rygoperation på hospitalet i Esbjerg, fantastisk oplevelse de er super sÞde og super dygtige alt er gået rigtig godt. Jeg kan give varmeste anbefalinger til Kollund privathospital i Esbjerg
Hilsen den gladeste patient
Jesper
Umuligt at få en tid.
Er Êrlig talt rystet over hvor svÊrt det er at lave en aftale som selvbetaler på dette privat hospital. Jeg har ringet flere gange for at få en tid til et hjertetjek, men hver gang får jeg at vide at de ikke ved hvornår deres hjertelÊge er ledig, og at de vil vende tilbage til mig. Ringede i tirsdags, og fik endnu engang at vide de ville ringe tilbage, men der sker intet. Finder helt klart et andet sted, og vil ikke anbefale dette hospital til nogen, der forventer bare lidt service for deres egne penge.
Thomas h

Privathospitalet Kollund ããã®åç
Har efterhÃ¥nden vÊret en del gange pÃ¥âŠ
Har efterhånden vÊret en del gange på Kollund privathospital - senest i forbindelse med et lÊngerevarende ryg forlÞb. Personalet er sÞde og venlige og guider dig sikkert og trygt igennem fra A-Z. Jeg kan derfor varmt anbefale Kollund privathospital.
hjÊlpsom personale super services
hjÊlpsom personale super services. God information.
Rygkirurgisk forlÞb
Jeg startede som selvbetaler med en MR scanning og speciallÊgevurdering hos Carsten Bruun - efter en tur omkring det offentlige rygcenter valgte vi at jeg i mandags fik lavet en stivgÞrende rygoperation i Kollund. Der var tilliden og trygheden bare stÞrst. Og det har vi ikke et sekund fortrudt - Carsten og hele hans team har bare vÊret fantastiske. Tak!!!
Det var en hel fantastisk behandlingâŠ
Det var en hel fantastisk behandling fra start til slut.
Jeg kom rigtig hurtigt for med en tid til at blive tilset og blev hurtigst sendt til kirurgi.
Jeg skulle dog selv lige rykke for en tid til selv samme.
På dagen bliver jeg mÞdt af de sÞdeste mennesker og bliver hurtigt vist til et vÊrelse.
Alle er rigtig sÞde og giver hjÊlp og stÞtte.
Efter opvågning sker der mange ting men man bliver fuldt og guidet hele vejen, også selv om spÞrgsmålene måske kom igen.
Alt i alt - helt fantastisk behandling.
Rigtig rigtig god behandling bÃ¥deâŠ
Rigtig rigtig god behandling både operation og forplejning rigtig sÞd personale hvis jeg kunne havde jeg givet mange flere stjerner
Det har vÊret en god oplevelse.
Det har vÊret en god oplevelse har fÞlt at man bliver lyttet til og at jeg var i trygge rammer.
Rart sted. Kompetente mennesker . â€ïž
En fantastisk god oplevelse, alt fungere perfekt, de sÞdeste mennesker hele vejen rundt.
Kan kun anbefale stedet. 1000 tak. â€ïž
Perfekt behandling
Alt forlÞb perfekt fra indlÊggelse til udskrivning
Spild af penge
Vil ikke anbefale folk, at få fedtsuget hofter her
Glade og imÞdekommende mennesker