ProffsIT Datorservice AB レビュー 189

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

VARNING: Service ledde till botnet installation!!! Hade en trilskande laptop som inte ville starta. Visade sig att det var hårddisken (SSD) som lagt av. Försökte att återvinna filer på driven med fög... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ingenjören som kom på besök och fixade min virussmittade dator var kunnig och effektiv. Det var inte bara virusen som plockades bort utan också en del onödiga programvaror som förbrukade resurser, oc... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Har haft problem med fläkten på datorn i över ett år nu - tom tagit den till en annan teknisk support som sa att jag skulle behöva byta fläkt. ProffsIT gjorde någonting med mjukvaran på några minuter... もっと見る

企業情報

1. パソコン修理サービス
  2. データ復旧業

さまざまな外部ソースから提供された情報

Väldigt professionell och effektiv Datorreparation service på plats i Stockholm. 20 års erfarenhet. Hembesök även på helger.

4.3

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Världens snabbaste hjälp!

Kontaktades på söndag em för installation av hårddisk. Fick svar efter fem minuter och bokad tid samma kväll. Pavel var mycket informativ och fixade installationen och städade ur sonens gaming dator. Supernöjda och våra varmaste rekommendationer.

2026年4月19日
5つ星のうち1の評価

VARNING

VARNING: Service ledde till botnet installation!!!
Hade en trilskande laptop som inte ville starta. Visade sig att det var hårddisken (SSD) som lagt av. Försökte att återvinna filer på driven med föga lycka ville ledde till en utbytt NVME ssd och ny OS installering. DOCK innan servicepersonalen lämnade lokalen laddade de ner K-Lite Codec Pack och installerade denna. K-Lite innehåller dock infatica_agent.exe som installerades... Infatica_agent.exe är enligt file.net associerad med botnet och ransomware...

2026年3月17日
5つ星のうち5の評価

Allting var på topp och jag skulle just…

Allting var på topp och jag skulle just börja arbeta med ett projekt - datorn kraschar…
Går inte att beskriva den känslan…

Vet inte varför men följande citat beskriver perfekt mitt sinnestillstånd just då - just där:

Dialog:
James Bond - You Only Live Twice - Intro

First police: Well... at least he died on the job...
Second police: He would have wanted it this way...

Funderade ett tag och kom sedan att tänka på PROFFS IT som lagade min laptop mycket bra för ett par år sedan. (se nedan omdöme)
Ringde och fick tag på dem direkt - bokade tid omgående - teknikern kom nästa dag.

(Denna gång…) ENTER - PAUL

Efter att ha hört min berättelse så förklarade han kostnaderna direkt och vad han skulle göra.
Sedan satte han igång att jobba med datorn.
Drog ut alla sladdar - tittade igenom moderkortet och allting annat - startade om ett par gånger - fick till slut igång datorn igen.
Han frågade löpande om saker - var helt målinriktad och verkade veta fullt ut vad han gjorde - agerade professionellt.
Sedan - när jag berättade om problem med fläktar och högt ljud så tog han ut datorn till badrummet och blåste helt ren den från allt damm - även från kylflänsarna - något som jag funderat över hur jag skulle få bort många gånger. Otroligt uppskattat!
Sedan kalibrerade han fläktarna från BIOS och datorn blev märkbart tystare.

Det var inte givet men Paul fick igång datorn på en kvart - blåste ren den från damm med tryckluft - så var jobbet gjort!

Jag vill lägga till att han uppträdde mycket professionellt - visste helt klart vad han gjorde - frågade löpande och höll mig i loopen.
Jag vill också säga att han var mycket trevlig, personlig och vänlig som person vilket är avgörande för mig faktiskt på alla tjänster.

Betalningen ordnades på plats med Swish - fysiskt kontantkvitto gavs på plats - allting gick perfekt!
2 000 sek kändes som ett mycket bra pris för att få igång datorn igen på det här sättet!

Sedan när han skulle gå - snarast springa för att hinna med pendeln - så frågade han bara: Är ni skådespelare…?
Vi skrattade och svarade: Nej, men vi är konstnärer - MICKAN SANDELIN tar emot beställningsmåleri och ger målarkurser/målarresor till Toscana och Kreta på JOVIS ATELJÉ i centrala Södertälje - och MIKAEL är musiker och spelar TRUBADUR och formulerar FRIA TANKAR med andra saker. Tillsammans bildar vi… THE DYNAMIC DUO OF JOVIS STUDIOS i Södertälje! ;)

Sammanfattningsvis så vänder jag mig gärna till PROFFS IT och Paul igen om jag behöver några tjänster rörande datorn -
uppgradering eller felsökning eller vad som helst annat.

Högsta poäng för det här besöket - kunde inte varit bättre!! Tack skall du ha Paul - återkommer säkert med uppgraderingen!

PROFFS IT finns i Järna tror jag - besöker antagligen hela Stockholmsområdet - vet inte om de har distans-support.

REKOMMENDERAS!

"ETT INTRESSANT FALL PÅ DET HELA TAGET!" - TURE SVENTON - Privatdetektiv, Stockholm

2024年1月10日
5つ星のうち4の評価

En tekniker hörde omedelbart av sig och…e

En tekniker hörde omedelbart av sig och kom snabbt. Vi hade problem med att hårddiskarna började bli fulla.
Teknikern rensade diskarna. Tyvärr fanns inte filerna till den ena datorn sparade på Dropbox, vilket inte upptäcktes under besöket. Som tur var lyckades teknikern återskapa filerna på den hårddisk han lagt upp dem på som reserv och efter återbesök och lite eget arbete så var det löst.

2023年8月25日

Utmärkt

Utmärkt. Mycket kunnig och trevlig tekniker. Jag kan varmt rekommendera denna tjänst.

2020年12月27日

🙏

Snabb och kompetent hjälp

Fick snabb hjälp att lösa ett problem som jag själv gått bet på. Det kändes som ett kompetent och noggrant utfört jobb.

2020年12月9日

Tack Per 🙏

Nathan var engagerad

Nathan var engagerad, kunnig och trevlig. Så vitt jag kan bedöma gjorde han ett mycket bra jobb.

2020年12月9日

Staffan