DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) レビュヌ 1,151

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er altid god service bÃ¥de pÃ¥ telefon og chat. Det er de helt rigtige personer der er ansat ved datalÞn/prolÞn, de taler altid meget hÞfligt og er utrolig hjÊlpsomme, sÃ¥ man heller ikke fÞler sig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig fint og brugervenligt system - supporten er virkelig god og nyttig. Den spare os meget tid. IsÊr den online chatfunktion bruger vi meget, da den er enkelt og ligetil - svar kommer inden for fÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

De tager deres kunder dybt seriÞst og hjÊlper med alt man er i tvivl om. De er aldrig ligeglade hvis man har et eller andet man er lidt utilfreds med. Som selvstÊndig vil man gerne bruge tiden pÃ¥ ege... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er med glÊde, at vi kan sige tak for et rigtig godt lÞnsystem, der i den grad kan anbefales andre. Ydermere, hvor vi har haft brug for assistance, har vi mÞdt kompetente, glade medarbejdere ogsÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 絊䞎蚈算サヌビス

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) に぀いお

圓該䌁業による蚘述

ProLÞn har skiftet navn til DataLÞn Branche

Samme produkt, de samme medarbejdere!

DataLÞn Branches lÞnsystem er nemt og brugervenligt. Når du tilmelder dig, hjÊlper vi dig hele vejen, hvis du Þnsker det.

DataLÞn Branche har et team af lÞn specialister klar til at hjÊlpe uanset om du er ny arbejdsgiver eller skifter fra et andet lÞnsystem.

Du kan tilmelde dig DataLÞn Branche, hvis du fÞlger en af overenskomsterne inden for de 28 brancheforeninger, du kan finde på proloen.dk.

Ligegyldig hvilken lÞsning du vÊlger får du en lang rÊkke af funktioner som hjÊlper dig i lÞnadministrationen. Samtidig får du Danmarks bedste personlige support - helt GRATIS. DataLÞn Branches dygtige og professionelle lÞnkonsulenter sidder klar ved telefonerne til at hjÊlpe dig - De bliver så glade, når du ringer!

Ta' os på ordet, kontakt os for en uforpligtende snak - vi er her for at hjÊlpe!

Demo af lÞnsystemet *Min LÞnindberetning*

Du er meget velkommen til at prÞve en demo af lÞnsystemet. Klik på linket her og udfyld blanketten, så hÞrer du fra os, eller ring til vores salgsmedarbejdere på telefon telefon 8710 1930. Du kan også skrive en mail på dataloen.branche@visma.com, så kontakter vi dig snarest muligt.

Kurser hos DataLÞn Branche
DataLÞn Branche afholder forskellige kurser, som henvender sig til både nye og eksisterende brugere af *Min LÞnindberetning*, som efter lÊngere tids brug, kun anvender de allermest nÞdvendige rutiner i programmet. Invester i et af kurserne og du vil hurtig vil få indblik i de mange funktioner lÞnsystemet gemmer på.

DataLÞn Branche (Tidligere ProLÞn) har over 35 års erfaring med lÞn. I 2019 blev ProLÞn kÞbt af Visma som er Nordeuropas stÞrste software leverandÞrer og udover lÞnsystemer, står Visma koncernen bag over 30 forskellige software produkter. Med DataLÞn Branches vifte af partnerskaber og integrationer, sammen med Vismas over 30 forskellige software produkter, kan vi hjÊlpe dig med at effektivisere din virksomheds administration ved hjÊlp af digitalisering og automatisering af forretningsprocesser. ProLÞn er det sikre valg!

En verden af fordele:

GRATIS personlig support

En lÞnverden af fordele

En lÞnverden af fordele
Som lÞnkunde hos ProLÞn, har du helt unikt indenfor lÞnsystemer i Danmark, GRATIS adgang til personlig support. Vores professionelle lÞnkonsulenter, med branchespecifik lÞnviden og hÞj kendskab til din overenskomst, står klar til at hjÊlpe dig med din lÞnadministration.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1151件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

ProlÞn var bedst i Danmark

ProlÞn var bedst i Danmark! Håber DataLÞn kan leve op til dette!

2026幎3月30日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Tom, tusind tak for de flotte 5 stjerner. Dem er vi glade for, og du kan vÊre helt tryg i vores nye system, hvor også de konsulenter, som du er vant til at tale med, også er klar til at hjÊlpe. Bedste Hilsner Lone Tobberup, Manager.

Jeg fÃ¥r altid god hjÊlp af sÞde

Jeg får altid god hjÊlp af sÞde medarbejdere når jeg ringer ind med noget jeg ikke kan få til at fungere- men ellers kÞrer det bare derudaf er meget tilfreds

2026幎2月4日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej June, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord. Det er vi meget glade for. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Altid god service sÞde til at hjÊlpe

Altid god service sÞde til at hjÊlpe hvis man har spÞrgsmål

2026幎2月2日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Linda, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord, det er vi meget glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Servicemindet

Kort ventetid, tager altid telefonen og lÞser problemet. Burde vÊre en selvfÞlge, men det er det langt fra, i disse dage

2026幎1月12日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Carsten, mange tak for din anmeldelse. Det er vi meget taknemmelige for , rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

ImÞdekommende og forstående kvindelig medarbejder

Meget forstÃ¥ende og imÞdekommende medarbejder selv om denne var meget presset (der var lidt lang ventetid pÃ¥ telefonen) lÞste den kvindelige medarbejder mit problem uden nogen form for irritation 🌟🌟🌟🌟🌟, Bente, Odense

2025幎12月28日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Bente, tusind tak for din flotte anmeldelse og rosende ord, selvom du måtte vente på at komme igennem til os. Den vil jeg give videre til konsulenterne her. Rigtig godt nytår. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

De er altid meget positive

De er altid meget positive, hjÊlpsomme og ikke mindst hÞflige

2025幎11月26日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Grethe, tusind tak for dine flotte ord og anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Tak for en rigtigt god service,

Tak for en rigtigt god service,
For start til slut af vores samtale, hun hjÊlp mig igen trin for trin til at jeg forstod alt🀗..
Det er da SERVICE 😉

2025幎11月25日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Godmorgen - tusind tak for din meget flotte anmeldelse, jeg vil skynde mig at dele din ros med kollegaerne her på kontoret. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Hurtig prÊcis og effektiv respons på

Hurtig prÊcis og effektiv respons på telefonopkald.

2025幎11月21日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Hans, Tusind tak for det flotte anmeldelse - den er vi virkelig glade for, og jeg vil sÞrge for at dele din ros med konsulenterne herind. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Meget kompetent medarbejder

Meget kompetent medarbejder. Meget hjÊlpsom

2025幎10月20日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Ketty, tusind tak for de rosende ord, det er vi meget glade for at hÞre. Jeg vil sÞrge for at give din ros videre til vores konsulent. Rigtig god dag. Bedste Hilsner Lone Tobberup, Manager.

Jeg fik den hjÊlp jeg skulle bruge

Jeg fik den hjÊlp jeg skulle bruge

2025幎10月20日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Jette, tusind tak for din flotte anmeldelse af os, det er vi rigtig glade for, at du også har taget dig tiden til. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Det er altid god service bÃ¥de på

Det er altid god service både på telefon og chat. Det er de helt rigtige personer der er ansat ved datalÞn/prolÞn, de taler altid meget hÞfligt og er utrolig hjÊlpsomme, så man heller ikke fÞler sig total dum på sit spÞrgsmål.
Jeg er utrolig tilfreds med hjÊlpen jeg får.

2025幎10月13日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Magnus. Tusind tak for din flotte anmeldelse, og din ros til vores konsulenter. Jeg vil sÞrge for at give den videre til dem, det vil de helt sikkert blive meget glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Super hurtig til at forstå

Super hurtig til at forstå
Mit budskab.
Mvh Thomas hartz.

2025幎10月8日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Thomas, tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Super service og venlighed

Super service og venlighed. Fik forklaret meget uddybende omkring ferieberrettiget lÞn. 5 stjerner herfra.

2025幎9月25日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Marie-Louise, tusind tak for din anmeldelse og meget flotte ros. Den vil jeg give videre til vores konsulenter. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Altid sÞde til at hjÊlpe

Altid sÞde til at hjÊlpe er meget glade i telefonen. Og tÊnker lige lidt lÊngere end en selv. Altid super service...!!

2025幎8月22日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Nadja, tusind tak for din flotte anmeldelse, og din ros til vores konsulenter. Jeg skal sÞrge for at give det videre til dem. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Fik hurtigt svar pÃ¥ mit spÞrgsmÃ¥l via

Fik hurtigt svar på mit spÞrgsmål via chatfunktionen.
De er altid meget hjÊlpsomme - dejligt

2025幎8月19日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Grethe, tusind tak for den flotte anmeldelse og dejligt at hÞre, at du har haft glÊde af vores chat funktion. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Som altid en god og proff

Som altid en god og proff. hjÊlp fra ProlÞn

2025幎8月14日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Claus, tusind tak for den flotte anmeldelse, og ikke mindst din ros. Det er vi rigtig glade for. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

Venlig og kompetent medarbejder

Venlig og kompetent medarbejder. Gav sig god tid til at hjÊlpe. Herligt!

2025幎7月30日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Bodil, tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg vil sÞrge for at give rosen videre. Rigtig god dag. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

I håbet om en visning af min oplevelse

I håbet om en visning af min oplevelse uden fjernelse på ugyldigt grundlag forsÞger jeg nu her igen:

FÞrst skal jeg i retfÊrdighedens navn nÊvne, at vi ikke besidder en uddannet bogholder, til en mere professionel forståelse, men mange er jo netop i den situation.

Vi er en mindre virksomhed der i sin tid valgte ProlÞn, da vi kunne få personlig support når vi skulle bruge det. Dette behov var sjÊldent, men nÞdvendigt. Og vi fik altid en personlig og professionel hjÊlp af "Henriette" hvilket vi var glade for.
Men tilsyneladende har ProlÞn Êndret sig på flere områder!

For det fÞrste findes denne support ikke lÊngere, og ProlÞn henviser yderst faktuelle spÞrgsmål til ProlÞn til ens egen revisor.
Problemer hvor man end ikke ordentlig lÊser og besvarer ens henvendelse korrekt blev også pludselig et kendetegn.

Og så steg prisen, men et opkÞb skal jo også finansernes.

Vi har nu skiftet lÞnbureau og det nye koster ca. 1/5 del.
Det nye hedder Salary.dk og hvor ProlÞn var gammeldags og nÊrmest umulig at betjene, men mindre man gjorde det dagligt, er Salary fantastisk nemt og intuitivt.
Desuden svarer Salary inden for kort tid på "chattén" og de ved hvad de snakker om.....som 100% kompetent mod ProlÞn der ofte lige skulle have fat i en anden medarbejder.
Vi giver i den allerdyreste lÞsning hos Salary kr. 19,- pr. lÞnseddel.
LÞsningen lige under er helt gratis.
Vi er ekstremt imponeret over det gode serviceniveau og den lave pris.

Svar:
Besvarelse fra DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn)

KÊre Jesper, jeg er ked af, at du ikke har vÊret tilfreds med den service, du har fået. Jeg kan se, at du har vÊret kunde hos os i en årrÊkke, og derfor er jeg naturligvis Êrgelig over, at vi ikke har levet op til dine forventninger. Omvendt må jeg også forholde mig til den ubehagelige tone i din anmeldelse, og jeg kan forstå på flere af mine lÞnkonsulenter, at det også har vÊret tonen, når du har ringet. Jeg vÊlger derfor at glÊde mig over de mange positive anmeldelser, vi får fra andre kunder, som isÊr roser vores gode service og vores moderne og brugervenlige system , og så Þnsker jeg dig held og lykke hos Salary.

Finn Conradsen
Adm. direktÞr
ProLÞn

Svar til ProlÞn:
Det er på ingen måder sandt, at dine medarbejdere har oplevet en ubehagelig tone, men koster jo gratis for dig at postulere, for at få fjernet min anmeldelse.
Alle har vel ret til en mening, selvom den går dig imod ?

2025幎7月30日

DataLÞn Branche (tidligere ProLÞn) からの回答

Hej Jesper. Jeg kan se, at dette svar er henvist til en anmeldelse, du har lavet for flere år siden, og jeg kan umiddelbart ikke se, om du er kunde hos os nu? Vi har altid stor fokus på at yde den bedste service overfor vores kunder, og derfor vil jeg naturligvis rigtig gerne i dialog med dig. Du kan kontakte mig på mail: minkontaktda@visma.com, evt. med et telefonnummer, så vil jeg ringe dig op. Bedste hilsner Lone Tobberup, Manager.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。