DataLÞn by Visma レビュヌ 1,212

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fanstastisk service. Ringede for at fÃ¥ svar pÃ¥ et spÞrgsmÃ¥l om relationen mellem cpr.nr og nemkonto og mit.dk. Da jeg forklarede situation - fangende Torben hurtigt hvad det drejede sig om, hvilket r... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god service flink medarbejder og det lykkes selv for mig at forstå hvordan man klarer mit problem

䌁業が回答したした

Hurtig besvarelse af opkald, god betjening. Var ikke helt sikker på spÞrgsmålet, så spurgte kollegaer og vendte hurtigt tilbage. Helt igennem en positiv oplevelse

䌁業が回答したした

Vi har haft den store fornÞjelse at fÃ¥ hjÊlp af Alexandra fra DataLÞn by Visma i forbindelse med udarbejdelse og gennemgang af vores ansÊttelseskontrakter. Hun har vÊret helt exceptionel — ut... もっず芋る

䌁業情報

1. 絊䞎蚈算サヌビス

GÞr som 60.000 andre virksomheder og få mere tid til din forretning

圓該䌁業による蚘述

Vi hjÊlper dig
Hos os er det lige meget om du er rutineret eller helt nybegynder når det drejer sig om lÞn. Vi har en lÞsning som passer til dig.
FÃ¥ mere tid til din forretning
- Automatiske overfÞrsler - af data, betalinger og indberetninger - App til at registrere tid, kÞrsel og udlÊg - Fri adgang til telefonsupport og chat
Vi husker det du glemmer
- Vi 0-indberetter automatisk til SKAT, så du undgår en bÞde på 800 kr., hvis du ikke laver lÞn. I 2016 gjorde vi det 120.219 gange - Vi henter automatisk navn, adresse og skattekort på dine medarbejdere - Vi undersÞger, om din virksomhed er korrekt registreret i CVR, og giver dig besked - Vi fortÊller dig, når det er tid til at kÞre lÞn - eller tid til alle de andre ting, man skal huske gennem et lÞnår
Undgå fejl og utilfredse medarbejdere
- Lad dine medarbejdere registrere tid, udlÊg og kÞrsel i appen SmartLÞn - Når du får lavet en fejl, er det rart at kunne rette. I DataLÞn kan du lave rettelser 3 måneder tilbage - Personalegoder som kantineordning, sundhedsforsikring, personaleforening og varekÞb skal beskattes - det klarer DataLÞn for dig

4.9

通垞24時間以内に回答

Til stor hjÊlp

2026幎4月14日

KÊre Michael

Vi takker dig mange gange, fordi du havde lyst til at dele din oplevelse med os.
SkÞnt at du fik god forklaring og hjÊlp af min flinke kollega
Du Þnskes en rigtig dejlig dag og en stor tak for anmeldelsen.

Torben, DataLÞn

Fik hjÊlp til oprettelse af lÞndel for

Fik hjÊlp til oprettelse af lÞndel for medarbejdere 😊

2026幎4月14日

KÊre Teil

Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Godt at hÞre at du fik hjÊlp til at oprette lÞn, således at din medarbejder får sin korrekte lÞn til tiden.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen hvis du har yderligere spÞrgsmål.

Vi takker igen for din anmeldelse - og håber du får en skÞn dag.

Hurtig og god betjening

Helt igennem en positiv oplevelse

2026幎4月9日

KÊre Betina.
Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at vi kunne hjÊlpe, da du havde brug for det.

Altid god service tak :)

2026幎4月9日

KÊre SÞren.
Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at hÞre at du havde en god oplevelse, samt at servicen var god! Vi sidder selvfÞlgelig klar til at hjÊlpe igen, hvis det bliver nÞdvendigt 😊
Mette, DataLÞn

Det var mig der havde lavet en fejl men

Det var mig der havde lavet en fejl men der var imÞdekommende hjÊlp og god service

2026幎3月30日

KÊre Anne

Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er rigtig glade for at hÞre at du havde en god oplevelse og vi kunne hjÊlpe dig videre med din udfordring.

Vi sidder selvfÞlgelig klar til at hjÊlpe igen, hvis det bliver nÞdvendigt :)

Casper Schmidt, DataLÞn

Han var helt fantastisk

Han var helt fantastisk

2026幎3月27日

KÊre AsbjÞrn

Tusinde tak for din anmeldelse, den er jeg utrolig glad for.

Det varmer ekstra meget, når jeg kan lÊse at du har vÊret tilfreds med den service du har fået og har lyst at dele med os.

Vi havde en rigtig god dialog og fik klaret flere udfordringer i en konstruktiv og sjov tone.
Du kontakter os selvfÞlgelig igen, hvis flere spÞrgsmål til dit lÞn system.

Vi håber du får en fantastisk dag .

KÆMPE HJÆLP

Efter nogen ventetid kom jeg igennem til sÞd og kompetent person, der hjalp mig igennem mine udfordringer.

2026幎3月25日

KÊre Helle.
Vi er rigtig glade for at vi kunne hjÊlpe, da du havde brug for det 😊

Mette

Super venlig og imÞdekommende og ikke

Super venlig og imÞdekommende og ikke mindst hurtigt.

2026幎3月19日

KÊre Per,

Tusind tak for din fine anmeldelse :-)

Vi er rigtig glade for at hÞre at du havde en god oplevelse.

God kundeservice

God, venlig og faglig kundebetjening, i et sprog som var forståeligt så der ikke kom nogle misforståelser.

2026幎3月18日

KÊre Henriette.
Vi er rigtig glade for at vi kunne hjÊlpe, da du havde brug for det 😊

Meget kompetent medarbejder

Meget kompetent medarbejder.
Tålmodighed var helt klart en styrke denne medarbejder. Rolig og sÞd at snakke med

2026幎3月17日

KÊre Morten

Mange tak for din fine anmeldelse, det er vi rigtig glade for.
Hvor er det dejligt at hÞre at du har haft en god oplevelse i din kontakt med min "tålmodige" kollega.

Vi strÊber altid efter tilfredse kunder, så det varmer at se en anmeldelse som din.

Vi takker igen for din anmeldelse - og håber du får en skÞn dag.

DatalÞns kundeservice er betydeligt

DatalÞns kundeservice er betydeligt bedre end bl.a. bankers, de er altid venlige og hjÊlpsomme. Kun hos 3 mobil har jeg mÞdt lignende service.

2026幎3月17日

KÊre Ole

Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glad for.

Det varmer ekstra meget, når vi kan lÊse at du har fået en betydelig bedre kundeservice end de fleste andre steder.

Vi strÊber altid efter at alle får en god oplevelse, så din anmeldelse betyder meget for os.

Vi håber du får en fantastisk dag og endnu engang tak for anmeldelsen.

Fejlrapport vedr. medarbejder

Tog kontakt til DataLÞn i forbindelse med en fejlregistrering af en medarbejder. Fik imÞdekommende service og proaktivitet fra Aziza El-Bouazzaoui, som lÞste opgaven smidigt og med tÊt opfÞlgning.

2026幎3月4日

KÊre Malene

Sikke en skÞn anmeldelse - tusind tak for de flotte roser til min kollega Aziza.

Jeg sÞrger for, at hun får besked om din positive oplevelse.

Vi er glade for at Aziza fik hjulpet dig godt videre med svar på dine spÞrgsmål. og sÞrgede for at du kom sikkert i mål med dine udfordringer.

Hold dig endelig ikke tilbage en anden gang, hvis du skulle vÊre nysgerrig på en ny funktion eller har brug for en kÊrlig håndsrÊkning - vi ser frem til flere gode oplevelser med dig

Torben, DataLÞn

Oplevede desvÊrre kun udfordringer fra

Oplevede desvÊrre kun udfordringer fra dag ét;
LÞn blev ikke overfÞrt rettidigt, lange svartider (hvis der overhovedet kommer et svar), opkrÊvninger af abonnement selvom man er tilmeldt tre mdr gratis (I har bekrÊftet) Henviser til DatalÞn Tid med et forkert tlf nr (de henviser til support selvom det er ny kundekontakt)
Alt i alt meget rodet oplevelse

2026幎3月2日

KÊre Asia.

Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse med DatalÞn.
Det er bestemt ikke noget vi Þnsker, at du syntes DatalÞn er svÊr at benytte.

Vi vil meget gerne i kontakt med dig omkring dette, så vi kan fÞlge op på forlÞbet med det samme, samt sikre at undgå lignende oplevelser fremover.

Du er meget velkommen til at rÊkke ud på fÞlgende mail.
minkontaktda@visma.com

Venlig Hilsen
Mette, DatalÞn

Jeg har vÊret kunde siden 1991

Jeg har vÊret kunde siden 1991 , og er så glad for at bruge DatalÞn og det er god hjÊlp de få gange jeg har brug for det , sÞde og kompetente medarbejdere i supporten

2026幎3月5日

KÊre Jeanette.
Tusind tak for anmeldelsen.
Vi er rigtig glade for at du havde en god oplevelse, samt at vores service var god. Vi er altid klar til at hjÊlpe 😊

Professionel vejledning

Professionel vejledning

2026幎3月3日

KÊre Helle

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du var meget tilfreds med den vejledning du fik.
Vi sidder klar til at hjÊlpe dig igen, hvis du måtte have yderligere spÞrgsmål

Du Þnskes en rigtig dejlig dag og en stor tak for anmeldelsen.

Torben, DataLÞn

Altid meget professionel hjÊlp af

Altid meget professionel hjÊlp af DatalÞns jurister

2026幎2月25日

KÊre Helle,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)
Jeg videregiver de flotte ord til vores jurister. Vi er rigtig glade for at hÞre at du havde en god oplevelse :-)

Natasja, DataLÞn

Venlig med arbejder god service

Venlig med arbejder god service. Skulle have hjÊlpe med lÞn. De tog rigtig godt i mod en.

2026幎2月25日

KÊre Denis,

Tusind tak for anmeldelsen!

Vi sidder selvfÞlgelig klar til at hjÊlpe igen, hvis det bliver nÞdvendigt :-)

Natasja, DataLÞn

Service til forbillede for andre virksomheder

I har nogle helt igennem dygtige medarbejdere der yder en fantastisk god service overfor jeres kunder. Man fÞler virkelig at man ikke kan stille uintelligente spÞrgsmål på den måde de meget pÊdagogisk hjÊlper en.

2026幎2月24日

KÊre C. Worch,

Tusind tak for anmeldelsen!
Jeg videregiver de flotte ord til mine kolleager. Vi er rigtig glade for at hÞre at du havde en god oplevelse :-)

Vi sidder selvfÞlgelig klar til at hjÊlpe igen, hvis det bliver nÞdvendigt :-)

Natasja, DataLÞn

Jeg har fÃ¥et den hjÊlp jeg sÞgte på

Jeg har fået den hjÊlp jeg sÞgte på meget behagelig måde

2026幎2月24日

KÊre Omar,

Tusind tak for anmeldelsen! :-)

Vi er rigtig glade for at vi kunne hjÊlpe, da du havde brug for det.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。